RomanW 22.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam juz piątkowo i wekendowo, rany boskie, nie bylo mnie chwilke a tu jakis zwierzyniec w naszej grupie. Kotki, lwy tygryski i zajaczki, kurde moze to forum animalsowe powstaje? Lew jest najfajniejszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie przylazla chmurka - z Koscina chyba przyleciala Przypominam sie z bankiem - czy nikt nie mial czegos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam juz piątkowo i wekendowo, rany boskie, nie bylo mnie chwilke a tu jakis zwierzyniec w naszej grupie. Kotki, lwy tygryski i zajaczki, kurde moze to forum animalsowe powstaje? Lew jest najfajniejszy !!! A mucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 mucha też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 WitamCo do wodociagów. Ja płacę 2000zł za materiały (w tym studzienka na dwa wodomierze)+ 1200 zł za robociznę. Długość przyłącza 32m w terenie z drzewami (dużo korzeni). Wczoraj kopali i okazało się, że musieli dołożyć 5m, aby obejść olbrzymiego buka (nie dało się przejść pod korzeniami). Dorzucę im za to 100 zł (chcieli 200). Dodatkowo zapłaciłem 214 zł za odbiór i nadzór z Wodociagów. Projekt miałem zrobiony na etapie pozwolenia na budowę (za 200zł). pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Co do wodociagów. Ja płacę 2000zł za materiały (w tym studzienka na dwa wodomierze)+ 1200 zł za robociznę. Długość przyłącza 32m w terenie z drzewami (dużo korzeni). Wczoraj kopali i okazało się, że musieli dołożyć 5m, aby obejść olbrzymiego buka (nie dało się przejść pod korzeniami). Dorzucę im za to 100 zł (chcieli 200). Dodatkowo zapłaciłem 214 zł za odbiór i nadzór z Wodociagów. Projekt miałem zrobiony na etapie pozwolenia na budowę (za 200zł). pozdrawiam Konrad A to u mnie podobnie.2000 materialy - z tym ze ja mam 7mb rur a nie 32. 1000 zl to robocizna juz z odbiorem i geodeta ( ale bez kopary).czyli zgadza sie, no trudno szkoda ze to takie drogie jest No ale ja z tym bankiem chcialam sie dowiedziec ................ co wczesniej pisalam Bodekku ciesze sie ze mucha fajna I pomyslec ze kiedys nogi sie wyrywalo ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Didi maz rozmawial z p.K chce aby przeslac mu projekt i wyceni. To ty tyle za gaz i za wode dalas? kiedy to bylo? dawno? A ja gazu nie bede miala moze w przyszlosci, narazie trzeba bedzie z peletami powalczyc.Ale widzialam fajny kociol na pelety ktory zaladowuje sie tylko raz na 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 to było w 2004 wczesną wiosną (przełom luty marzec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Didi maz rozmawial z p.K chce aby przeslac mu projekt i wyceni. To ty tyle za gaz i za wode dalas? kiedy to bylo? dawno? A ja gazu nie bede miala moze w przyszlosci, narazie trzeba bedzie z peletami powalczyc.Ale widzialam fajny kociol na pelety ktory zaladowuje sie tylko raz na 4-5 dni. Co do pieca, to zdaje mi się, że Jolly montowała taki na pelety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak przyjeżdżaj do mnie! u mnie piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak przyjeżdżaj do mnie! u mnie piękne słoneczko U mnie tez slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ej...kobitki...a u mnie znowu czarne chmury naszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie też świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie też świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co no nie wiem własnie.... a mialam chwast z trawki wyrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska nie martw sie przynajmniej trawke ci podleje Ja wlasnie sobie siedze i projektuje swoj przyszly ogrod w tym programiku co pisalam, heheh nasialam kawiatkow, przy kliknieciu - lipiec - slicznie ale styczen - buuuuuuu nic nie ma. Ale znalazlam kwiaty co w styczniu na czerwono kwitna a w lato zielone liscie maja. Zamienilam wiec, klikniecie na styczen i prosze - czerwono O a jakie macie zywoploty? juz chyba zaszadze bo one malo rosna w rok, wiec jak za rok sie wprowadze to juz chociaz cos bedzie widzialam gdzies fioletowy zywoplot ale co to za roslina byla????? musze poszperac w programie on ma 9000 roslin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co no nie wiem własnie.... a mialam chwast z trawki wyrywac O kurde to ja mowie ze ci trawka urosnie a tu chwasty urosna e tam, dzieciaki ( jak masz ) wpuscisz niech plewia Pamietam jak moj syn byl maly to moj maz mowil - u nas odkurzac beda dzieci, dostana male odkurzaczki i beda smigac ja sie z niego smialam,no a teraz? moj syn ma 4,5 lat i uwielbia wprost odkurzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts