Agnieszka1 25.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 witam, witam głowa tydzien boli? migrena? wlasnie wskoczylam podpatrzec zdjecia salonow forumowiczow, moze cos bym podgladnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No i po urlopie Paaaweeeł, Jooollyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Monka, oj, to dobrze, że cię też boli, bo już się martwiłam Przepraszam, to żart a naprawdę to ci współczuję. Ja sobie pomogłam preparatem Ashwaganda ze strony http://www.laboratorianatury.pl Joziu gdzie to mozna kupic??? bo ja dwa dni umierałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 witam wszystkich ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Joziu te tabletki to na zwiekszenie doznan seksualnych, a nas z Monka głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.07.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Teska, ale jak sie poseksisz to bol glowy przejdzie wszelkie zakamarki sie ukrwia dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No to znowu witam po przerwie.... Delfiku - dzisiaj bede miala wycenke na oczyszczalnie - chwileczke jeszcze poczekaj ... Melduje:- siatka sie zatapia- kamyk na oczyszczalnie jest, jeszcze dowioza jedna tatre- antresola gotowa Czas na:- kominek i sciane z kamienia w salonie- powoli konczyc szplachlowanie i zaczac klasc gladz i wielkie scieranie- kuchnia i plytki i panele Zblizam sie malymi krokami ku wykanczaniu siebie i domu!!!ale powoli juz widac zaczatki mojego wymarzonego domeczku Pytanie:szukam kostki (zaden polbruk) malej kostki na podjazdy !!! gdzie i w jakiej cenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No to znowu witam po przerwie.... Delfiku - dzisiaj bede miala wycenke na oczyszczalnie - chwileczke jeszcze poczekaj ... Melduje: - siatka sie zatapia - kamyk na oczyszczalnie jest, jeszcze dowioza jedna tatre - antresola gotowa Czas na: - kominek i sciane z kamienia w salonie - powoli konczyc szplachlowanie i zaczac klasc gladz i wielkie scieranie - kuchnia i plytki i panele Zblizam sie malymi krokami ku wykanczaniu siebie i domu!!! ale powoli juz widac zaczatki mojego wymarzonego domeczku Pytanie: szukam kostki (zaden polbruk) malej kostki na podjazdy !!! gdzie i w jakiej cenie!!! Żabowo- kolo Pyrzyc.Hurtownia "Graminex" (tel w ksiazce tel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Pytanie: szukam kostki (zaden polbruk) malej kostki na podjazdy !!! gdzie i w jakiej cenie!!! Żabowo- kolo Pyrzyc.Hurtownia "Graminex" (tel w ksiazce tel) o tez spisalam , droga jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Jolly, jak będziesz rozmawiać o kostce, to weź i mnie pod uwagę (wiesz, ilości hurtowe itd.) może wyjdzie taniej. Rozumiem, że chcesz granitowa kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 kobietki kostka cos kolo ceny kostki cementowej, ale ukladanie jest drozsze. taniej moze byc tylko okolo 20 zł na tonie ( no bez rachunku).to jest hurtownia to raczej normalne ze bierze sie duze ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 kobietki kostka cos kolo ceny kostki cementowej, ale ukladanie jest drozsze. taniej moze byc tylko okolo 20 zł na tonie ( no bez rachunku).to jest hurtownia to raczej normalne ze bierze sie duze ilosci a no normlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 25.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 moze ktos slyszal czy jest szansa na miejski autobus do wolczkowa, niekoniecznie teraz ale np. w perspektywie 2, 3 lat?Podobno kiedys jezdzil az do dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 brunobsdTo jest ciężki temat z tego co wiem to trwają rozmowy. Nawet jak się zmieni przewoźnik to nie liczyłabym na częstsze kursowanie autobusów ale będzie ten pozytyw ze na jednym bilecie będzie mozna dojechać do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Monka, fajne zdjęcia, budowa wygląda wzorcowao, zatrudniłas sprzataczkę? Zdjecie 3 wyglada, jak egipskie hieroglify. przypomnij mi, gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 dzięki delf wiesz nasza budowa posuwa się w takim tempie że trudno o bałagan nad którym nie moglibyśmy zapanować A hieroglify są zlokalizowane w Mierzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 25.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 brunobsd To jest ciężki temat z tego co wiem to trwają rozmowy. Nawet jak się zmieni przewoźnik to nie liczyłabym na częstsze kursowanie autobusów ale będzie ten pozytyw ze na jednym bilecie będzie mozna dojechać do centrum. dokladnie, nawet jesli jezdzilby z czestotliwoscia pks to zawsze miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Monka, tak myslałam, to przy tej ulicy, co sie wraca naobkoło z Geanta do Łukasińskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Joziu te tabletki to na zwiekszenie doznan seksualnych, a nas z Monka głowa boli Teska, ja zamawiam te tabletki przez serwisko. Rewelacja. Oprócz tego parę innych rzeczy, żeby nie płacić za dostarczenie. Ale można je też dostać w aptekach. A zwiększenie doznań seksualnych to przy okazji - trzeba pomieszczenie dźwiękochłonne, albo wysłać dzieci na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 delf dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts