Iwonka i Adaś 26.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 aha...i mam nowego zajczka na ogrodzie...cale szczescie kotki sobie poszły w świat aaaaa ........ jutro zostaną z zajączka tylko łapy i uszy! Koty to mordercy! RomanW, a co wybierasz się do Teski do ogródka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam! A co to? znowu ja dziś pierwsza wstałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 I mam pytanko:Kto robił i może polecić kogoś do zrobienia "operatu wodno-prawnego"?Sprawa jest dość pilna, żeby nie poweidzieć "gardłowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi Witam Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy. uuuuuuu to u mnie to nie podziala - u nas nie bedzie kanalizy tylko oczyszczalnia przydomowa - a nie , czekaj , a wiec wszystka wode bede placic po cenie "ogrodowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 I mam pytanko: Kto robił i może polecić kogoś do zrobienia "operatu wodno-prawnego"? Sprawa jest dość pilna, żeby nie poweidzieć "gardłowa". wodno-prawny? co to i po co ci? A ja zlecilam wczeraj wykonanie tego operatu szacunkowe - do banku - no wiecie ta wycena aktualna i przyszla domu - kurcze 600zl zaplace ale to podobnio i tak tanio - no ale znow nieprzewidziane koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 nie mam pojęcia co to jest, ale jest mi to potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę. To jest coś związanego z oczyszczalną biologiczną. Takie warunki mi postawili przy budowie garaży z jedną umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 nie mam pojęcia co to jest, ale jest mi to potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę. To jest coś związanego z oczyszczalną biologiczną. Takie warunki mi postawili przy budowie garaży z jedną umywalką yyyyyyy a ja nie pomyslalam zeby w garazu byla umywalka kurcze a przydalaby sie , tym bardziej ze ja bede miec garaz wolnostojacy . A kurcze zrobie "na lewo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.07.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich. Zapowiada się pogodny dzień. Czy ktoś ma może bramę segmentową do garażu firmy BOG-TOR? Jakie drzwi wejściowe możecie polecić. Okna już mamy wybrane, pozostało tylko złożyć zamówienie, co pewnie w tym tygodniu uczynię, a może ktoś jeszcze planuje już zakup okien firmy M&S, razem można spróbować wywalczyć jeszcze lepszy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ponawiam pytanie o: OPERAT WODNO PRAWNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 witajcie środkowo! ja tylko na chwilę zaglądam z urlopu i z powrotem na budowę (do domu) nie wiem co jest lepszym określeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witajcie, Iwonka zawsze do usług, na razie was ścigać nie będę , a potem wproszę się na kawę z "mojego" czajnika, to dokończymy temat. ukłony dla męża Paweł ta ich strona internetowa, strasznie biedna, wygląda, że maja tylko jeden rodzaj zbiornika, pogadamy z nimi, to sie może wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 27.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witajcie wszyscy! Jako nowy w gronie uprzejmie zapraszam do obejrzenia mojej stronki z dotychczasowymi doświadczeniami. Ponieważ jestem "w trakcie" będę wdzięczny za wszelkie uwagi i komentarze! Pozdrawiam Grzesiek Oto link: http://barzyk.ps.pl/historia_domku.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witajcie wszyscy! Jako nowy w gronie uprzejmie zapraszam do obejrzenia mojej stronki z dotychczasowymi doświadczeniami. Ponieważ jestem "w trakcie" będę wdzięczny za wszelkie uwagi i komentarze! Pozdrawiam Grzesiek Oto link: http://barzyk.ps.pl/historia_domku.htm no czesc, ogladnelam projekt bo to najbardziej mnie zainteresowalo. Bardzo fajny dom, bardzo podobna mi sie rozwiazanie - salonowo-jadalniano-kuchenne - bardzo fajny rozklad, no i tarasy . Tylko jedno mnie zasytanowilo - po co ci tyle lazienek???? A i droga jest rozrobiona - fajnie masz, bo u nas droga piaszczysta i podczas deszczow jedno bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 27.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witaj! Nie bardzo rozumiem... są tylko dwie łazienk. Własna obok sypialni oraz "ogólnodostępna". Być może mówisz o pomieszczeniu które miało pełnić funkcję osobnego WC. Obecnie jest to składzik... Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 GrzesiekB witaj, domek obejrzałam, budujesz sie zaraz obok Monki, pewnie zaraz sama cie o tym poinformuje, jak tu przybiegnie Ja w parterówkach nie gustuję i nie znam liczebności twojej rodziny, więc trudno ocenić potrzebę tak duzej ilości pomieszczeń. Wszystko, to kwestia gustu i potrzeb. Salonokuchnia faktycznie fajna, dobrze też, że część sypialniana jest klarownie oddzielona. Nie wiem, jakich porad oczekujesz Przed tobą jeszcze dłuuuuuga droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 27.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witaj Delf! Moja Rodzinka to na razie 4 osoby (prawdę mówiąc wydaje mi się że wszyscy już są w domu ). Parterówka jest tym czego zawsze szukałem. Można by długo gadać : jeden woli blondynki, drugi brunetki . Co do długiej drogi to zgadzam się, tym bardziej, że z pewnych względów w tym roku chcę tylko zrobić stan surowy otwarty (z dachem, ale bez okien). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witaj Delf! Moja Rodzinka to na razie 4 osoby (prawdę mówiąc wydaje mi się że wszyscy już są w domu ). Nie mów hop Parterówka jest tym czego zawsze szukałem. Można by długo gadać : jeden woli blondynki, drugi brunetki . ja wolę brunetów Co do długiej drogi to zgadzam się, tym bardziej, że z pewnych względów w tym roku chcę tylko zrobić stan surowy otwarty (z dachem, ale bez okien). chyba wiem, o jakich względach mówisz , a jak dom sobie postoi sezon, to tylko dobrze mu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.07.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 I mam pytanko: Kto robił i może polecić kogoś do zrobienia "operatu wodno-prawnego"? Sprawa jest dość pilna, żeby nie poweidzieć "gardłowa". Ten Pan to robi: Paweł Molenda 604 79 10 19 ale nie wiem czy tanio i dobrze. Jak go pytałem o cenę na mój operat, który miał dotyczyć odprowadzenia deszczówki do rowu melioracyjnego to padła kwota 1000zł. Nie mam rozeznania ale dużo mi to się wydaje. Mogę też polecić tego Pana: Adam Bojanowski 604 86 96 31. Jest projektantem wod/kan więc pewnie taki operacik też mógłby zrobić. Pracuje w melioracji, sympatyczny, cen nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.07.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich uff biegłam aż się zasapałam a tu co widzę sąsiada witaj ! Widzę Twoją budowę z okien i czasami obserwowałam jak ekipa się uwija. ps. fajną masz stronę. Martelia na jednym zdjęciu widać drewniaczka w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.07.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Didi mam też namiar na pana z Goleniowa, który robił nam projekt sieci wodociągowej. Zadzwoń może robi też operat. Puszczam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts