Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj!

Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa!

Póki co, jakies szczegóły?

Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? :wink: :D U nas hydraulika już właściwie zrobiona, elektryk kończy dzisiaj, w poniedziałek wchodzą tynkarze, zaraz potem wylewana będzie podłoga... Tysiąc pięćset pytań codziennie od fachowców, młode weszło w etap "mama, a dlacego?", działka za jasnego pioruna dalej nie chce sie sama opielić ( no sprzedam ją w końcu , jak bozie kocham), a tu nam sie jeszcze dodatkowo rodzinka powiększy. Wszystko fajnie, tylko jak to razem opanować??? Chyba muszę sie sklonować :lol:

Teska, fachowca od posadzek wzięłam tego samego co Ty, mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi.

Jolly, jeszcze raz z małżem usiedliśmy nad tymi bramami i podliczyliśmy ile nam jeszcze zostało zapasu gotóweczki, no i niestety bilans wychodzi na minus. :oops: :( Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za bardzo wyczerpujące info, ale realia nas przygniotły.

Monka, kiedys pytałaś jaką mamy dachówkę, a ja wtedy odpowiedziała, jak klasyczna Barbi :oops: . Prawidłoa odpowiedź - Nibra DS5. Kolor ceglany

Cześć!

Monka, uważaj nadchodzę :)

to oznacza że Cię gonię! wczoraj wylali mi ławy i nawet już wieczorem po nich skakałem (jak dziecko, kurczę, jak dziecko...).

Dzisiaj lekkie podsypki i zdjęcie deskowania a jutro mury fundamentowe...

Mój wykonawca twierdzi, że za tydzień będzie "zero". Wtedy grill jak obiecałaś?

Grzesiek ty mnie gonisz i bardzo szybko przegonisz. A co tam, niech ci będzie :D

Około 19 kręciłam się rowerkiem w Twojej okolicy i widziałam tylko ekipę na pierwszej działce na ul. Teresy. Dalej nie wjeżdzałam bo dziwnie mi się przyglądali. Chyba podejrzanie wyglądałam a ja tylko popatrzeć chciałam :wink:

Z grillem może być kłopot bo w niedzielę wyjeżdżam :-?

hej ! :p

dzis sie wyspalam mam dobry humor, a od poniedzialku ide na miesiac urlopiku :p ah jak sie nie moge juz doczekac :lol:

No a okazalo sie ze nie zarejestruja nam dziennika bo jeden z zasiadow nie odebral naszego pozwolenia i dopoki nie odbierze to dziennika nie zarejestruja . Juz dzwonilismy do sasiada , mowi ze szybko odbierze , mam nadzieje ze tak zrobi. :roll: