Agnieszka1 27.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Teska a po ile sa tuje? tez musze kupic na zywoplot z jednej strony - po ile je kupujesz? kurniki placilam po 15 zł, szmaragdy po 12 zł. a sluchajcie czy gdzies oprocz tego ogrodu z zielenia na wojska polskiego jest jeszcze jakis wart zwiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ja tam nie kupuje....jezdze do Smetowic koło Kołbaskowa roslinki posadzone sa na biezaco w dzienniku budowy jak kto ciekawy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 27.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witamzamierzam budować się w Stargardzie . Czy ktoś zna rzetelnych wykonawców, jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 a u Was zastoj??? Można to określić jako przerwę technologiczną. W piątek lub w sobotę powinni rozpocząć stawianie ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj! Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa! Póki co, jakies szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich nowych Bobów Budowniczych. Powodzenia w zmaganiach urzędniczych i budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam! No nie chyba przestanę rano włączać komputer. Znowu muszę czekać na resztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? U nas hydraulika już właściwie zrobiona, elektryk kończy dzisiaj, w poniedziałek wchodzą tynkarze, zaraz potem wylewana będzie podłoga... Tysiąc pięćset pytań codziennie od fachowców, młode weszło w etap "mama, a dlacego?", działka za jasnego pioruna dalej nie chce sie sama opielić ( no sprzedam ją w końcu , jak bozie kocham), a tu nam sie jeszcze dodatkowo rodzinka powiększy. Wszystko fajnie, tylko jak to razem opanować??? Chyba muszę sie sklonować Teska, fachowca od posadzek wzięłam tego samego co Ty, mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi. Jolly, jeszcze raz z małżem usiedliśmy nad tymi bramami i podliczyliśmy ile nam jeszcze zostało zapasu gotóweczki, no i niestety bilans wychodzi na minus. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za bardzo wyczerpujące info, ale realia nas przygniotły. Monka, kiedys pytałaś jaką mamy dachówkę, a ja wtedy odpowiedziała, jak klasyczna Barbi . Prawidłoa odpowiedź - Nibra DS5. Kolor ceglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Cześć wszystkim a tu nam sie jeszcze dodatkowo rodzinka powiększy gratulacje Prawidłoa odpowiedź - Nibra DS5. Kolor ceglany Ewa widziałam na wystawce w Razmusie i domyśliłam się że to ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Monka dzięki 10 punktów za domyślność!!! Ja bym w życiu nie wpadła na to , że chodziło mi o Nibrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 monka, na jakim etapie jesteś na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jestem sto lat za Tobą Niestety wyszło troszkę inaczej niż zakładaliśmy i może się tak zdarzyć że w tym roku zrobimy tylko stan zero albo ściany parteru ze stropem. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ważne , że do przodu!! Nawet jeśli ten przód to tylko formalności, to i tak w przyszłym roku pójdzie Wam błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Właśnie tak staram się myśleć ale jak widzę że niektórym szybko idzie to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Rozumiem Cię, każdy chce jak najszybciej mieć ten SWÓJ DOMEK. I żadne ludowe mądrości nie zmienią faktu, że jakby szybko nie szło to i tak zawsze jest za wolno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 28.07.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Cześć! Monka, uważaj nadchodzę to oznacza że Cię gonię! wczoraj wylali mi ławy i nawet już wieczorem po nich skakałem (jak dziecko, kurczę, jak dziecko...). Dzisiaj lekkie podsypki i zdjęcie deskowania a jutro mury fundamentowe... Mój wykonawca twierdzi, że za tydzień będzie "zero". Wtedy grill jak obiecałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Grzesiek ty mnie gonisz i bardzo szybko przegonisz. A co tam, niech ci będzie Około 19 kręciłam się rowerkiem w Twojej okolicy i widziałam tylko ekipę na pierwszej działce na ul. Teresy. Dalej nie wjeżdzałam bo dziwnie mi się przyglądali. Chyba podejrzanie wyglądałam a ja tylko popatrzeć chciałam Z grillem może być kłopot bo w niedzielę wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 hej ! dzis sie wyspalam mam dobry humor, a od poniedzialku ide na miesiac urlopiku ah jak sie nie moge juz doczekac No a okazalo sie ze nie zarejestruja nam dziennika bo jeden z zasiadow nie odebral naszego pozwolenia i dopoki nie odbierze to dziennika nie zarejestruja . Juz dzwonilismy do sasiada , mowi ze szybko odbierze , mam nadzieje ze tak zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No to ja zmykam na budowę. Trzymajcie sie wszyscy ciepło, a przy okazji trzymania, potzrymajcie od czasu do czasu kciuki i za mnie. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Agnieszka1 też tak miałam Polecam sposób pokwitowania przez sąsiada na kopii decyzjii z odpowiednią datą Ewa no pewnie że będziemy trzymać podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts