Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze z tymi kradziezami :-?

A jak u was na budowach, gdy zwieziecie material np. na sciany to kto tego w nocy pilnuje?

My chcemy wziac struza albo dogadac sie z ludzmi z ekipy zeby z dwoch zostawalo na noc, barak juz mamy upatrzony - taki zeby byl i na narzedzia i zeby mogli ludzie sie przespac.

Bo inaczej to rozkradna.

:lol:

jola wzięła wobet i my mamy się spotkać wlasnie z tym od wobetu, aqua chyba odpadła :wink: chociaż w sumie to nie musismy się z nim spotykać bo ja juz też zamowie u niego ale i tak mam mu dać plany budynku bo robi mi cene na co i wodkan. Więc zdecyduj czy chcesz z nim sie spotykać czy czekasz jeszcze ;)

Witam!

No nie chyba przestanę rano włączać komputer. Znowu muszę czekać na resztę?

Didi, ale z Ciebie to ranny ptaszek. O tej porze porzadni ludzie to śpią jeszcze hihi :D , chociaż ja tez miałam okres że rana doczekać nie moglam. Za to teraz jakos nie moge rano wstać.

Pewnie jak juz będe miała swój tarasik to dopiero będę wstawać wraz ze wschodem słonca, bo wtedy kawa najlepiej smakuje.

Witam wszystkich serdecznie.

Dzień dobry wsztystkim w deszczowy czwartek. Na samym początku budowy ktoś z forum ( czy to nie przypadkiem bodekku albo maksiu) zapowiedział mi, że koło lipca - sierpnia nie będę wiedział w co ręcę wsadzić... wróżbita, czy co?? :wink: :ceglany

raczej realista.. nie trzeba wróżb zeby przewidziec pewne wydarzenia :D

m.

O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj!

Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa!

Póki co, jakies szczegóły?

Arcobaleno buduje :D wiec rzadko ją widać... a ruch u niej na budowie jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu :D a co do czujnego okna... na szczęście technika wspomaga :D :D :D

atri3: jakies szczególiki odnosnie budowy??

pozdr

m.