bikosa 10.10.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 czesc wczystkim w ten deszczowy poranek! o przepraszam to juz popoludnie ale czas mi jakos tak zlecial! Teska dzieki za namiary - ale do niej to musze uderzyc jak juz bede miala projekt w garsci?? bez projektu to chyba nie ma sensu mowic, ze mi sie spieszy zazdroszcze wam tego spotkania, a tak na marginesie to fajna ankiete Maksiu zrobiles- Ty to chyba jakis profesjonalista w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.10.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Aha, tez witam serdecznie Ulcie i Krzysia!!! Oby forum rosło w siłę! Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Bikosa...najlepiej jak masz projekcik w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 10.10.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 A ja to zazdroszcze tym ktorzy chociazby zaczeli budowac....A tym ktorzy skonczyli (lub prawie) to gratuluje. Teska u mnie bez zmian-cieplo.Niewiem co do wilgotnosci ale jezeli chodzi o cieplo to tu by musieli chyba w 3 godziny skonczyc te tynki Czy dzisiaj nie powinien do nas maksiu zagladnac,bo wczoraj go mialo nie byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 10.10.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Oj Sorry za te "opieszalosc"umyslowa moj popredni post byl do poprzepdniej stronicy....A tynczasem nowi forumowicze dojszli.WITAJCIE!!! Kurde wlasnie sie drzewiej pytalem jak to zalatwic zeby ktos za mnie polatal po wszystkie papiery i ile to kosztuje i nic .a teraz pelno tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 10.10.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Rozumiem !! Wieczor weekend piatek - nikt mi nic nie napisze!! a moje kominy - ludziska -ognisko mam w domu palic Zartowalem,przerwa na TVN to sie do klawiaturki dorwalem D O B R A N O C !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 10.10.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 kochani pomóżcie!!! co mam zrobić? ekipa zrobiła wykop i już drugi dzień nie pojawiła się na budowie i nawet nie dała znaku życia. nie zdążyłem podpisać z nimi umowy, a oni już zwiali albo ich zawiało. na razie tylko oni poniesli koszty (koparka). Zastanawiam się czy ich pognać czy jeszcze gadać. czy ktoś słyszał o jakiejś wolnej ekipie do stanu surowego albo chociaż do stanu zero? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Grapusek nie czekaj tylko szukaj nowej ekipy. Ta stara ciekawie zaczyna.... A spróbuj zapytać zadzwonić czemu nie przyjezdzaja do pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Witam wszystkich w sobotni poranek.... i oby nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.10.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Glowny wykonawca - stanu o, lub surowego do zadaszenia wlacznie! Bogdan Bogdanowicz (4317013) 0604253780 Widzialem co ten czlowiek potrafi targuj sie do 20% od ceny wyjscia! Polecam Referencje moze wystawic jego ostatni Inwestor p.Artur0601781877 Ale nie gwarantuje ze jest wolny ale na stan 0 -moze sie zgodzi!!! Pozdrawiam i uciekam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Mariusz......co tak Tobą obraca??? masz ciekawego nicka Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.10.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska -Ty tez od rana nie zle buszujesz na forum- trzyma Cie jeszcze po Disco Czy chlody dodaja Tobie energii Jak poczytalem sobie dzisiejsze posty na forum to sie Damy sobie rade Uciekam na zajecia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Trzymaj sie papa moja połowa pognała na budowe, coby Panom budowlancom nie zachcialo sie pucu kłaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Witam w sobotkę. Trzy dni byłam odcięta od sieci na okoliczność nieobecności w pracy spowodowanej niedomaganiem dziecka. Ale już się poprawiam i obiecuję nie nawalć na tak długo. Bikosa no to i ja ci gratuluję, sąsiadko moja. Jeśli chodzi o namiary na tą architekt to nie ma sprawy dam Ci na priv mój tel to jak zechcesz to do mnie zadzwoń. Jest pare spraw, przed którymi lepiej ostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Tak w ogóle to zaczynam we wtorek. Jutro małżonek wraca z morza i zmienia się z marynarza Hwata w Boba Budowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Aha, a propos kierownika, to też uważam 4000 za dużą kwotę. Zwłaszcza, że chce od razu. Skąd mogę wiedzieć, czy gość zawału nie dostanie i dociągnie budowę do końca? Znalazłam inne wyjście. Mam znajomych po budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 S.P witaj...jestes w pracy ? hmm..powiedz dokładnie jaka to ulica w Dobrej? zawsze sie rozgladam za ta sportowa ( czy inna) i nie iem gdzie łona jest Moj tez w domku , dogląda docieplenia i skonczył rąbac drewienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Cześć Teska, tak walczę w pracy z zaocznymi. Teska moje pole jest od ronda w Dobrej w kierunku na Dobieszczyn jakieś 100 m w prawo betonką i do końca na przeciwko boiska. Ulica dokładnie tak jak mówisz sportowa. Moja działka to taka ogrodzona leśną siatką na drewnianych palach ze śliczną drewnianą budką w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 to zupełnie gdzie indziej parzyłam jak bedziecie u Siebie na polu, i bedziecie mieli czas i ochote wpasc to zapraszamy na nasze pole, w niedziele jestesmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Boże dziecko mnie męczy o pieska. To jes 5-cio miesięczna Husky. Generalnie jestem miętka jeśli chodzi o zachcianki mojego jedynaka, ale tego psa to się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts