Teska 01.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 To co z grubej rury???? tak od razu???? troche sie wstydze!!! ale co jak nie ma nic do ukrycia to powinien sie wytlumaczyc logicznie a jak bedzie krecil to wyczuje.... chyba... Pawel - a u Ciebie w projekcie nie ma wienca???? ponad stropem tylko te slupki????? to czego te sciany szczytowe beda sie trzymaly?????? przeciez te slupki powinny byc zalane razem z wiencem... tak bynajmniej mi sie wydaje - tak ja mialam w projekcie!!!! a co ze schodami Ci zrobili??? Jolly- jak to sie wstydzisz ze fiut cie okrada????? kobieto policz z nim te sciany i spokojnie stwierdz ze za to Tylko placisz, kwesie siatki tez porusz ...a jak nie...no nic...to beda cie coraz wiecej okradali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam grupkę.....popoludniowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 01.08.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ano witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 wpadlam w alkoholizm czy jeszcze nie??? siedze ze szklaneczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 wpadlam w alkoholizm czy jeszcze nie??? siedze ze szklaneczką.... Jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Dzięki za info. A co w praktyce może oznaczać "nie należą do najtańszych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Teska - szklaneczka pusta czy pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 alkoholizm to siedzenie z butelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Klaus no chłopie trafiłeś we wrazliwy punkt z tymi Kołodziejami, budowali u mnie... generalnie odradzam kontakty z ojcem. Gdyby nie syn, nie zdecydowalibysmy się na współpracę. I gdyby nie numer, jaki nam wyciął ojciec przy rozliczaniu się, polecałabym ich, a tak.... reszta na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Iwonka ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 01.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Paweł czy ty budujesz się w Załomiu na Lubczyńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.08.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam nocnie z Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.08.2005 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam wszystkich porannie, dziś ja jestem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.08.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witajcie,ja też już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 ekipa jest oki bo liczą też na wykańczanie, ale zycie pokaże czy oni czy też będę brał kogoś innego do poszczególnych prac Zbigx, jak twoja ekipa po miesiącu doświadczeń? Możesz podać do nich namiar? Szukam wykonawcy na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.08.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 KlausEkipa się sprawdzaiła, kończą kłaść dachówki - docinanie jest długotrwałe, tym bardziej że mam mocno połamany dach, jak chcesz to dam ci namiar na budowę i przyjedziesz popatrzeć, wiem że na ten rok są już zajęci do października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.08.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts