peterz 02.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 No to dziękuję! Teraz namietnie odwiedzam allegro, nawet teraz w nim siedzę eeeeee, no nie ma sprawy ale teraz ja mam problem .. - wczoraj mieliśmy spotkanie z wykonawcą (górale), którzy wycenili robociznę naszej kurnej chatki na 45k .. moim skromnym zdaniem jest to wygórowana cena ‘po zbóju’ !! i albo znajdziemy innego wykonawcę za rozsądne pieniądze albo zmienimy technologię na Porotherm .. Każda sugestia mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mamy tu ludzi, którzy na bierząco walczą o dobrą cenę, ale........wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 wykonawca, na którego się zdecydowałam i z którego generalnie jestem zadowolona, tą samą robotę wycenił na 36.000 zł. Czy mółbym dostać namiarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 "Góralom" w Szczecinie sie już w głowach poprzewracało. Miałem taką ekipe z polecenia - ich szef to kuzyn mojej przyjaciółki (robia teraz na Bezrzeczu). Za robocizne bardzo prostego domu z dwuspadowym dachem i dobudowanym garażem (pow. uż 110 m2+ 16m2 garaż) zażyczył sobie 60 tyś! (mógł od razu powiedzieć przez telefon, że nie jest zainteresowany, bo to juz nie jest nawet szukanie frajera). Gdybym chciał bez jego nadzoru, to mógłby mnie z nimi skontaktować za 3tyś. Oni by wzieli nie mniej niż 30tyś. Na dodatek jak zaznaczył ostro piją. Jedyna zaleta, to to że są szybcy (ale na tym mi. aż tak bardzo nie zależało). PS. Mam teraz ekipe z której jestem zadowolony za ok. 20 tyś. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus, wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus, wysyłam na priv. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 pozdrawiam oczywiście nowych i "starych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzien doberek Mam prośbę do forumowiczów, a szczególnie budujących z Silki o podpowiedź, gdzie najkorzystniej można kupić Silkę oraz o polecenie dobrej ekipy do stanu surowego-otwartego. Czekamy na pozwolenie na budowę – jak dobrze pójdzie ruszamy z końcem września/ początkiem października br. Pozdrawiam, Piotr Witaj- ja też prawie Dobra i też z silki- polecę Ci wykonawcę na priv- u mnie identyczna sytuacja z góralami krzyknęli drogo a miejscowi ich przebili ceną i jakością pewnie też bo nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jolly: gotowe pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obser 02.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Jeden jest dobry a drugi zly to oklepana zasada rozmowy z inwestorem, kontrahentem. PRZECIEZ ONI PRACUJA NA WSPOLNY ZYSK. Takich cwaniakow radze unikac. Droga i tak samo dzialajaca jest firma REMBUD. Zreszta oni wszyscy sie znaja i generalnie dzialaja w podobny sposob. dlaczego tak uwazasz??? Tak wlasnie doswiadczylem i nie chce sie tu rozpisywac o tym. Generalnie polecam szukac dluzej mniejszych grup/zespolow do poszczegolnych prac (tak robi tez Kolodziej company). W firmach w/w placisz za prace fachowca i biznesbudowlancow (tescio i zieciu z REMBUD), ktorzy u Ciebie nawet deseczki nie przeniosa. Wyjatkiem jest tu juz chwalony A-Z, ale niestety w tm sezonie to raczej bez szans na termin (podkreslam, ze nic mi nie budowal, ale jako jedyny jasno, uczciwie i tak normalnie powiedzial, nie bo sie juz nie wyrobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 obser - napisz coś więcej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jako jedyny jasno, uczciwie i tak normalnie powiedzial, nie bo sie juz nie wyrobie). Nie bronię żadnych firm, bo sama miałam przeboje, ale to, że tak powiedzieli doprawy nie świadczy o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Wyjatkiem jest tu juz chwalony A-Z, ale niestety w tm sezonie to raczej bez szans na termin. A namiarek mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 dziekuje Ci MAKSIU!!! UWAGA SA ZDJECIA NOWE! moze nie rewelacja, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 jolly - zdjęcia rewelacja to kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 moze pazdziernik ... moze listopad....ale na Swieta na pewno!!!! jutro montaz oczyszczalni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 dziekuje Ci MAKSIU!!! UWAGA SA ZDJECIA NOWE! moze nie rewelacja, ale .... prosze bardzo, niechaj na zdrowie wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! kupilam Pokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 siedze?? z reguly nie wypijam....do konca tej szklaneczki... Codziennie? no cos Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts