iwa-k 02.08.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Albo mnie bardzo kocha, albo .... chyba samochód chce zmienic, że taki wspaniałomyslny. Czuje w tym jakis chyba podstep. Pozyjemy, zobaczymy. ...eeeetam. Po prostu nie lubi tego głośnego odkurzania. ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 delf: działkę mamy za tymi zakładami , gdzie są wykonywane flagi w Załomiu od Lubczyńskiej a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 iwa-k na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 delf - co oznacza lepsza strona Szczecina myślisz o niewłaściwiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.08.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Polecam całym sercem swoją ekipę Górali! Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie. czy my także możemy liczyć na namiar na "twoich" górali? Cześć! dane wysłałem na priva. Co do ceny to nie chciałbym mówić, ale uwierz mi że jedna z niższych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.08.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam wszystkich starych i nowych środowo. Dzisiaj u nas dalsza część walki z tynkiem. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało jak ściany przestaną być takie surowo-ceglane. Jak zwykle nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Wczoraj wykonawcy ułożyli pierwszą warstwę ścian zewnętrznych, mam nadzieję, że dzisiaj postep prac będzie poważniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Polecam całym sercem swoją ekipę Górali! Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie. czy my także możemy liczyć na namiar na "twoich" górali? Cześć! dane wysłałem na priva. Co do ceny to nie chciałbym mówić, ale uwierz mi że jedna z niższych... Dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Wczoraj wykonawcy ułożyli pierwszą warstwę ścian zewnętrznych, mam nadzieję, że dzisiaj postep prac będzie poważniejszy. I tego Ci wszyscy życzymy. Grzegorz, masz taki szeroki fundament. Robisz ścianę 3W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam serdecznie wszystkich w środę. Jak wszyscy piszą o swoich postępach to ja też napiszę że dziś mam dostać od architekta zestawienie informacyjne jakie usługi mieszczą się w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ooo... To napisz co i za ile to podyskutujemy. Jestem na etapie zlecania adaptacji i projektów przyłączy. Zebrałem trochę ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Udało się Zamieścić zdjęcia z mojej działki. Zdjęcia to szumnie powiedziane ; jak na razie mapka i chaszcze ale pewnie będą pojawiały się nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Grzegorz, masz taki szeroki fundament. Robisz ścianę 3W? Nie, ściana będzie 2W. Bloczki fundamentowe są grubości 24 cm + ocieplenie 12 cm. Może wystająca izolacja pozioma robi takie wrażenie. Ściana zewnętrzna też będzie z bloczków 24, natomiast ocieplenie może będzie 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Coś na mojej budowie wykonawcy robią bałagan. Czy u Was też tak było? Czy gonić ich od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Iwonka Ło matko! Co za traumatyczne przezycie! A drzwi balkonowe miałaś w tym czsie zamknięte czy otwatre, bo ta świadomość, że mógł zaglądać......... ciary mi przeszły po plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Iw-ka "Ja też z Załomia" - parafrazując (chyba) Pawlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! kupilam Pokon Szkoda! Następnym razem kup hydro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Coś na mojej budowie wykonawcy robią bałagan. Czy u Was też tak było? Czy gonić ich od początku? Ja budowlańcom na dzień dobry powiedziałam, że ściany są robione na klej więc nie wyobrażam sobie aby było brudno, a na koniec dnia wszystko ma być poukładane, i zmiecione śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts