Didi 03.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Bodekku a pamiętasz piosenkę: "lewa strona cała wygaszona..." co ja moge, na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Coś na mojej budowie wykonawcy robią bałagan. Czy u Was też tak było? Czy gonić ich od początku? Bałagan hahah GrzegorzR bałaganu nie widziales.....melduję: druga warstwa jest robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! kupilam Pokon Szkoda! Następnym razem kup hydro hmm...twója połowa mi poleciła Pokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie Delf ładnie to nie pamiętać kto buduje w Wielgowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Didi jak widze ogródek sąsiada... to rozpacz mnie ogarnia na nasze klepisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! kupilam Pokon Szkoda! Następnym razem kup hydro hmm...twója połowa mi poleciła Pokon jeśli tak to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Didi jak widze ogródek sąsiada... to rozpacz mnie ogarnia na nasze klepisko podoba się? ja jeszcze nie widzialam tego ogródka! a i u Was będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! kupilam Pokon Szkoda! Następnym razem kup hydro hmm...twója połowa mi poleciła Pokon jeśli tak to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja budowlańcom na dzień dobry powiedziałam, że ściany są robione na klej więc nie wyobrażam sobie aby było brudno, a na koniec dnia wszystko ma być poukładane, i zmiecione śmieci. Ta jes obyw...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie Delf ładnie to nie pamiętać kto buduje w Wielgowie? Sorrry!!!! Czułam kurcze, że to ktoś zasłużony, ale cholercia za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć!! Teraz, to jak mnie w nocy obudza - będe pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie Delf ładnie to nie pamiętać kto buduje w Wielgowie? Sorrry!!!! Czułam kurcze, że to ktoś zasłużony, ale cholercia za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć!! Teraz, to jak mnie w nocy obudza - będe pamietać No dobrze, trzymam za słowo tylko dlaczego zasłużony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Didi jak widze ogródek sąsiada... to rozpacz mnie ogarnia na nasze klepisko podoba się? ja jeszcze nie widzialam tego ogródka! a i u Was będzie pięknie! tylko kiedy, bo chyba tego momentu nawet wróżby cyganek nie obejmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Didi jak widze ogródek sąsiada... to rozpacz mnie ogarnia na nasze klepisko podoba się? ja jeszcze nie widzialam tego ogródka! a i u Was będzie pięknie! tylko kiedy, bo chyba tego momentu nawet wróżby cyganek nie obejmują przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas na spotkania ......w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 amo a bo tak wydaje mi sie, że jesteś z tych aktywniejszych na forum, a to nobilituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 03.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Coś na mojej budowie wykonawcy robią bałagan. Czy u Was też tak było? Czy gonić ich od początku? Ostatnio się dowiedziałem że u Ciebie buduje "moja" ekipa, teraz wiem że jak u mnie jest ich mniej to poszli do Ciebie z tym bałaganem to prawda, ale czasem mają zryw i trochę sprzątają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ostatnio się dowiedziałem że u Ciebie buduje "moja" ekipa, teraz wiem że jak u mnie jest ich mniej to poszli do Ciebie z tym bałaganem to prawda, ale czasem mają zryw i trochę sprzątają A ogólnie robią ok. Czy też są problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 03.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 amo a bo tak wydaje mi sie, że jesteś z tych aktywniejszych na forum, a to nobilituje nie przesadzajmy z tą aktywnością więcej czytam jak pisze ale trwa to już ponad dwa latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 03.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ostatnio się dowiedziałem że u Ciebie buduje "moja" ekipa, teraz wiem że jak u mnie jest ich mniej to poszli do Ciebie z tym bałaganem to prawda, ale czasem mają zryw i trochę sprzątają A ogólnie robią ok. Czy też są problemy? Robią fachowo, starannie, ale jak masz czas to bywaj jak najczęściej na budowie bo zawsze można im powiedzieć żeby lepiej i dokładniej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts