Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam ! szczegolnie tych z prawej strony!!!!

trzeba pamietac jeszcze o ROMANIE W.!!!!

melduje ze oczyszczalnia przyjechala i sie robi .....

gosciu od pucu wczoraj znowu nie mial ochoty rozmawiac, ale kazdy kto oglada jego prace mowi, ze albo z 5 wiader tynku wiecej pojdzie albo to poprawic powinien....#

czy ja musze miec zawsze pecha do popaprancow???? tym razem jest gosciu z polecenia i cena normalna a i tak kiche odstawia!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

co z nim zrobic???????????????

Witam ! szczegolnie tych z prawej strony!!!!

trzeba pamietac jeszcze o ROMANIE W.!!!!

melduje ze oczyszczalnia przyjechala i sie robi .....

gosciu od pucu wczoraj znowu nie mial ochoty rozmawiac, ale kazdy kto oglada jego prace mowi, ze albo z 5 wiader tynku wiecej pojdzie albo to poprawic powinien....#

czy ja musze miec zawsze pecha do popaprancow???? tym razem jest gosciu z polecenia i cena normalna a i tak kiche odstawia!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

co z nim zrobic???????????????

Jolly

rece opadają :cry:

Dzień dobry :)

Teska - dziękuję za namiary :)

Budować będziemy się w Pilchowie.

Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki.

Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl :wink:

Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej?

Pozdrawiam

Dzień dobry :)

Teska - dziękuję za namiary :)

Budować będziemy się w Pilchowie.

Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki.

Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl :wink:

Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej?

Pozdrawiam

oby był pomocny jak cos :lol:

No jest to zdjęcie mojego kawałka pola ;-)

Wejdź sobie na stronę http://maps.google.com/ i ją pomniejsz wtedy pojawi Ci się Polska wtedy ją chwyć i przesuń na środek a następnie powiększaj i powiększaj i powiększaj aż znajdziesz swój teren. Pamiętaj że po jakimś czasie bedziesz musiał się przełączyć na mapy a nie satelitarnie. Życze miłych poszukiwań