peterz 03.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 d.dobry to all zbigx - milo było poznać sąsiada – dzięki za spotkanie GrzegorzR - info od 20min idzie na priva (qrcze coś nie tak z wysyłaniem ) pozdr / PZ GG 1741595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam ! szczegolnie tych z prawej strony!!!! trzeba pamietac jeszcze o ROMANIE W.!!!! melduje ze oczyszczalnia przyjechala i sie robi ..... gosciu od pucu wczoraj znowu nie mial ochoty rozmawiac, ale kazdy kto oglada jego prace mowi, ze albo z 5 wiader tynku wiecej pojdzie albo to poprawic powinien....# czy ja musze miec zawsze pecha do popaprancow???? tym razem jest gosciu z polecenia i cena normalna a i tak kiche odstawia!!!! co z nim zrobic??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 wytargać za uszy polecającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 delf - piosenki nie znam ale lewobrzeże lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 amo - ale na klepisku można pograć w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam ! szczegolnie tych z prawej strony!!!! trzeba pamietac jeszcze o ROMANIE W.!!!! melduje ze oczyszczalnia przyjechala i sie robi ..... gosciu od pucu wczoraj znowu nie mial ochoty rozmawiac, ale kazdy kto oglada jego prace mowi, ze albo z 5 wiader tynku wiecej pojdzie albo to poprawic powinien....# czy ja musze miec zawsze pecha do popaprancow???? tym razem jest gosciu z polecenia i cena normalna a i tak kiche odstawia!!!! co z nim zrobic??????????????? Jolly rece opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska - zgadzam się! czasami faktycznie można się załamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 GrzegorzR meldunek: 7 warstwa zaczynasz miec okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska - zgadzam się! czasami faktycznie można się załamać juz mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska - przecież bym się pochwalił zostało jeszcze kilka rzeczy: drzwi, osprzęt elektryczny, biały montaż i koooooooooooooooooooniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 eeeeee...to juz zaraz......ziemia i ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ogrodzenie już się robi teren pod ogród się wyrównuje no to faktycznie - zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Rany! Bodekku! A kiedyś bylismy na jednym poziomie Tego Pawłowego strusia pedziwiatra, to powinienes mieć TY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 03.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I pewnie wszyscy zabezpieczają budowy - a ja jutro pojadę zobaczyć czy jak długo deszcz pada to na mojej glinie z chaszczami wsiąka woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam oby był pomocny jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pada okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I znów drink i przed kompem - lepiej bym już zaczął budować bo bedę sie musiał zaszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 skąd wziąłeś zdjęcie satelitarne/lotnicze? jaki to fragment szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No jest to zdjęcie mojego kawałka pola Wejdź sobie na stronę http://maps.google.com/ i ją pomniejsz wtedy pojawi Ci się Polska wtedy ją chwyć i przesuń na środek a następnie powiększaj i powiększaj i powiększaj aż znajdziesz swój teren. Pamiętaj że po jakimś czasie bedziesz musiał się przełączyć na mapy a nie satelitarnie. Życze miłych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts