tomadyna 03.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 niestety nie wszystkie rojony sa tak dokładnie zrobione, ale warto sprawdzić. Mój brat wybudował dom 2 lata temu i jego dom już jest na zdjęciach więc są w miare nowe ale to też różnie dla każdego terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Akurat mój teren to Bezrzecze Gmina Dobra Szczecińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I znów drink i przed kompem - lepiej bym już zaczął budować bo bedę sie musiał zaszyć hahahah...to jest nas dwoje z tym drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 OGŁOSZONKO dla szukających działki...w słwoszewie sa rozniste w cenie od 28 tys wzyz.Jak cos to mam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jak przeglądałem to wiele osób się buduje z Siliki ciekawe dlaczego tak padł Wasz wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 03.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam "starych" i "nowych" Już wróciłam z wojaży urlopowych Ale postów napisaliści fiu fiu... Działki oczywiście jeszcze nie kupiłam- muszę się poważnie za to zabrać. Teska Ta ziemie w Sławoszewie to takie rolne tereny za ( lub ) przed wsią?? Kiedyś gadałam z jednym gościem o tych terenach- takie nieuzbrojone? A ziemie w Twojej okolicy niestety nie na moją kieszeń- około 68 za m kw. Chyba wszystkie super okazje przeszły mi koło nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam- świetne to zdjęcie działki Tomadyna. Próbowałam znaleźć swoją ale niestety jak przechodzę na mapy to pokazuje mi tylko okienka z krzyżykiem i zero widoczków Pozdrawiam wieczrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam- świetne to zdjęcie działki Tomadyna. Próbowałam znaleźć swoją ale niestety jak przechodzę na mapy to pokazuje mi tylko okienka z krzyżykiem i zero widoczków Pozdrawiam wieczrokiem. Za wczesnie przeszedłeś na mapy. Musisz bardziej zblizyc by przejść na mapy lub włącz wersję hibrid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 03.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam oby był pomocny jak cos Głównie mój małżonek zajmuje się budową - będzie się więc z nim kontaktował, ale doniosę, czy coś razem zdziałamy. Ja za jakieś 2 tygodnie "rozwiązuję się", nie bardzo jestem pomocna. Siedzę więc w sieci i czytam, oglądam, podglądam, planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Grzesiek B dziękuję za namiar, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jak przeglądałem to wiele osób się buduje z Siliki ciekawe dlaczego tak padł Wasz wybór ? Temat morze. Zobacz moje doświadczenia z innymi materiałami. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=706223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No jest to zdjęcie mojego kawałka pola Wejdź sobie na stronę http://maps.google.com/ i ją pomniejsz wtedy pojawi Ci się Polska wtedy ją chwyć i przesuń na środek a następnie powiększaj i powiększaj i powiększaj aż znajdziesz swój teren. Pamiętaj że po jakimś czasie bedziesz musiał się przełączyć na mapy a nie satelitarnie. Życze miłych poszukiwań ja znalazłam swój obecny dom i wiele innych, ale teren poza miastem jest mniej czytelny( nie można go powiększyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witajcie czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 delf - dlatego w logo mam "Falcona Millenium" tak powiedział maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rany! Bodekku! A kiedyś bylismy na jednym poziomie delf - to po co się wywyższać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 tomadyna - właśnie spojrzałem na adres twojej stronki; byłem u was w zeszłym tygodniu z padniętym kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Wczoraj podali, że na lato już nie ma co liczyć , a miało być gorące, suche i długie , pozostaje mieć nadziję, że tym razem tez się mylą i jeszcze lata trochę będzie, a przynajmniej zdecydowanie mniej deszczowych dni. Sześć warstw bloczków ułożone, tylko, że dalsza część materiału wczoraj nie dojechała i jak dzisiaj rano nie dotrze to wykonawcy nie będą mieli co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Rany! Bodekku! A kiedyś bylismy na jednym poziomie Tego Pawłowego strusia pedziwiatra, to powinienes mieć TY! Ja swojego strusia nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts