Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam "starych" i "nowych" :)

Już wróciłam z wojaży urlopowych :) Ale postów napisaliści fiu fiu...

Działki oczywiście jeszcze nie kupiłam- muszę się poważnie za to zabrać.

Teska

Ta ziemie w Sławoszewie to takie rolne tereny za ( lub ) przed wsią?? Kiedyś gadałam z jednym gościem o tych terenach- takie nieuzbrojone?

A ziemie w Twojej okolicy niestety nie na moją kieszeń- około 68 za m kw. Chyba wszystkie super okazje przeszły mi koło nosa...

Witam- świetne to zdjęcie działki Tomadyna. Próbowałam znaleźć swoją ale niestety jak przechodzę na mapy to pokazuje mi tylko okienka z krzyżykiem i zero widoczków :cry:

Pozdrawiam wieczrokiem.

Za wczesnie przeszedłeś na mapy. Musisz bardziej zblizyc by przejść na mapy lub włącz wersję hibrid.

Dzień dobry :)

Teska - dziękuję za namiary :)

Budować będziemy się w Pilchowie.

Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki.

Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl :wink:

Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej?

Pozdrawiam

oby był pomocny jak cos :lol:

Głównie mój małżonek zajmuje się budową - będzie się więc z nim kontaktował, ale doniosę, czy coś razem zdziałamy. Ja za jakieś 2 tygodnie "rozwiązuję się", nie bardzo jestem pomocna. Siedzę więc w sieci i czytam, oglądam, podglądam, planuję :wink:

No jest to zdjęcie mojego kawałka pola ;-)

Wejdź sobie na stronę http://maps.google.com/ i ją pomniejsz wtedy pojawi Ci się Polska wtedy ją chwyć i przesuń na środek a następnie powiększaj i powiększaj i powiększaj aż znajdziesz swój teren. Pamiętaj że po jakimś czasie bedziesz musiał się przełączyć na mapy a nie satelitarnie. Życze miłych poszukiwań

ja znalazłam swój obecny dom i wiele innych, ale teren poza miastem jest mniej czytelny( nie można go powiększyć)

Dzień dobry :)

Teska - dziękuję za namiary :)

Budować będziemy się w Pilchowie.

Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki.

Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl :wink:

Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej?

Pozdrawiam

Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl :) Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej :) a się dowiesz...

co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam

Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl :) Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej :) a się dowiesz...

co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam

Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! :lol:

Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME.

Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu :-?

Witam :D

Wczoraj podali, że na lato już nie ma co liczyć :( , a miało być gorące, suche i długie :-?, pozostaje mieć nadziję, że tym razem tez się mylą i jeszcze lata trochę będzie, a przynajmniej zdecydowanie mniej deszczowych dni.

Sześć warstw bloczków ułożone, tylko, że dalsza część materiału wczoraj nie dojechała i jak dzisiaj rano nie dotrze to wykonawcy nie będą mieli co robić.