Paweł_ 04.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Delf kto zabrał bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Paweł_ - ja twego strusia zabierać nie będę bądź spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Paweł kurcze, nie denerwuje mnie, wrrr jakie bloczki? Przeciez wszytsko było ustalone!!! Choć na gg, to sie policzymy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 04.08.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzień dobry GrzesiekB - dziękuję za namiary A stronę domową i główną odwiedziłam oczywiście. Oprócz politechniki zainteresowała mnie jeszcze Twoja podstawówka Jestem trochę młodsza, ale to też była moja szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 04.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 dzień dobry wszystkim. Ja króciutko, bo musze lecieć na budowę. Pytano tylko mam - jak to jest z tynkami -odlicza się powierzchnię okien czy nie? U nas robią tynki gipsowe - długo to schnie? Jak ktoś ma takowe, to baaardzo proszę , dajcie jakieś informacje. Z góry dzięki. No dobra, lecę. Zajrzę do Was później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Pytano tylko mam - jak to jest z tynkami -odlicza się powierzchnię okien czy nie? Na logikę - jak nie liczą dodatkowo za glify to się nie odlicza bo z glifami to dodatkowa robota a i powierzchnia dodatkowa. Ale jak chcą policzyć ekstra za glify to nie ma uzasadnienia żeby płacić za tynkowanie czegoś co tynkowane nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 tomadyna - właśnie spojrzałem na adres twojej stronki; byłem u was w zeszłym tygodniu z padniętym kompem No Szczecin jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam "starych" i "nowych" Już wróciłam z wojaży urlopowych Ale postów napisaliści fiu fiu... Działki oczywiście jeszcze nie kupiłam- muszę się poważnie za to zabrać. Teska Ta ziemie w Sławoszewie to takie rolne tereny za ( lub ) przed wsią?? Kiedyś gadałam z jednym gościem o tych terenach- takie nieuzbrojone? A ziemie w Twojej okolicy niestety nie na moją kieszeń- około 68 za m kw. Chyba wszystkie super okazje przeszły mi koło nosa... Jeszcze nie znalazłas???? uzbrojenie jest w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Teska Oswiecisz mnie jakimiś bliższymi informacjami na temat ziemi w Słowoszewie ?? Plizzzz Bo ja szukam i szukam i szukam..... tego mojego kawałka ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 SylwiaB privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME Teska, jakieś zdjęcie wyślij! a poza tym to mam film ze studniówki wiec może tam będziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME w poprzednim miało być Delf, nie Teska, sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiek raczej nie....moj konczył kawałek czasu temu.....no i nie był ze mna...bylismy wtedy w stanie kłótni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska Dzięki- też wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 odpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska hm... to już zgłupiałam... też odpisałam ale miałam problem z wysłaniem i nie wiem czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts