Sylwia B 04.08.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska i znowy priva wysłałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiek cos ty!? możemy sie jakos skontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Bo trzeba mieć taką pracę jak my - w domu! nie teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. hahahah.....tez sobie zrob kawke.... odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska i znowy priva wysłałam ... przeczytane i wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Bo trzeba mieć taką pracę jak my - w domu! nie teska? dokładnie! hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska A mogę wspomnieć tej Pani o Tobie? Czy siedziec cicho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 mozesz... zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Bodekku a pamiętasz piosenkę: "lewa strona cała wygaszona..." co ja moge, na to? Bodekku - Delf ma rację!!! Prawa jest the best!!! Po lewej to chyba paszporty wymagają, bo to panie niemce jakieś, czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska Dzwoniłam Pani bardzo miła Dużo mi opowiedziała Jutro przyśle mi zdjęcia i plany Jeszcze raz wielkie dzięki P.S. Chyba muszę zweryfikować swoje poglady co do biur nieruchomości ( ale tylko poleconych przec Ciebie... hihihi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 delf - dlatego w logo mam "Falcona Millenium" tak powiedział maksiu W kwestii formalnej... Sokoła a nie Falcona... pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 maksiu - ty wciąż czuwasz mnie się wydaje, że po "polskiemu" to by było "Sokoła Tysiąclecia" lub coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 RomanW - znów skręcasz na "Romanowce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 tomadyna - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! ROMAN W. jak tam obliczenia szerokosci garazu????? czy jeszcze nie czas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 maksiu - ty wciąż czuwasz mnie się wydaje, że po "polskiemu" to by było "Sokoła Tysiąclecia" lub coś podobnego Sokół Millenium - nazwa własna nie przetłumaczalna temat nie podlega dyskusji czuwam czuwam, bo kto jak nie ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 maksimusie - zapewne (jak zwykle) masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 maksimusie - zapewne (jak zwykle) masz rację i to jest dobra odpowiedz.. tego sie trzymaj pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ratunku Nie wiem dlaczego ale znikneły mi wszystkie wiadomości w skrzynce które od Was dostałem. Nie wiem same po jakimś czasie się kasują ???? Została mi tylko jedna najnowsza. A miałem tam namiary na firmy budowlane które mi przesłaliście (np. od GrzegorzB i Teski) prosze prześlijcie mi jeszcze raz te namiary. Czy ja mam jakoś zapisywać te wiadomości jeśli chcę by pozostały ??? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 04.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie! Czy prawobrzeżna szczecinianka nie budująca ale remontująca moze się czasem do Was przyłączyć? - tak wiele pytań a tak mało czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts