Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Teska

Dzwoniłam :) Pani bardzo miła :) Dużo mi opowiedziała :) Jutro przyśle mi zdjęcia i plany :)

Jeszcze raz wielkie dzięki

P.S. Chyba muszę zweryfikować swoje poglady co do biur nieruchomości :) ( ale tylko poleconych przec Ciebie... hihihi )

obys znalzała te działkę... :lol:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Ratunku

Nie wiem dlaczego ale znikneły mi wszystkie wiadomości w skrzynce które od Was dostałem. Nie wiem same po jakimś czasie się kasują ???? Została mi tylko jedna najnowsza. A miałem tam namiary na firmy budowlane które mi przesłaliście (np. od GrzegorzB i Teski) prosze prześlijcie mi jeszcze raz te namiary.

Czy ja mam jakoś zapisywać te wiadomości jeśli chcę by pozostały ???

Pomocy :o

poszlo :lol:

"tomadyna"]No jest to zdjęcie mojego kawałka pola ;-)

Tomadyna! :D

Fajna ta satelitarna mapka!

Też znalazłem własne hektary i już nie będę musiał wynajmować helikoptera! :D

Zawsze zostanie troche kasy na hodowlę lwów, czy innych tam łowców szaraków, z których potem ... tylko łapki i uszy!

Cooool!

Z Silikatami to jest tak, że cena bloczków jaką podaje producent jest może niższa niż Silki, ale zakłady, które je produkują są dość daleko od Szczecina i cena transportu powoduje małą atrkacyjność kupowania silikatów w Szczecinie. Ale to jest moja teoria i całkiem możliwe, że uda się znaleźć silikaty taniej niż Silkę.

Grzesiu, no jak to pusto? ja tu zyciowe pytanie zadaje, chwale sie na dodatek lub przede wszystkim :wink: a Ty piszesz, ze pusto? :o

Właśnie sam się zastanawiałem czy to dużo czy nie. W budownictwie dokładność w cm to norma. Ale 2 - 3, no niewiem, może trzeba by poszukać w jakiejś literaturze budowlanej.