Teska 04.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska Dzwoniłam Pani bardzo miła Dużo mi opowiedziała Jutro przyśle mi zdjęcia i plany Jeszcze raz wielkie dzięki P.S. Chyba muszę zweryfikować swoje poglady co do biur nieruchomości ( ale tylko poleconych przec Ciebie... hihihi ) obys znalzała te działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie! Czy prawobrzeżna szczecinianka nie budująca ale remontująca moze się czasem do Was przyłączyć? - tak wiele pytań a tak mało czasu ... jasne! Witaj Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ratunku Nie wiem dlaczego ale znikneły mi wszystkie wiadomości w skrzynce które od Was dostałem. Nie wiem same po jakimś czasie się kasują ???? Została mi tylko jedna najnowsza. A miałem tam namiary na firmy budowlane które mi przesłaliście (np. od GrzegorzB i Teski) prosze prześlijcie mi jeszcze raz te namiary. Czy ja mam jakoś zapisywać te wiadomości jeśli chcę by pozostały ??? Pomocy poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska Dziękuję Mam zapisywać te wiadomości które chcę by pozostały.Co ile one się kasują same ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 mi nic sie nie kasuje......zapytaj Maksia, ale najpierw sprawdz w profilu jak tam masz ustawione. bo pewnie tam cos jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 TESKA Nie dostałem jeszcze od Cibie wiadomości Za wcześnie podziękowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.08.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! ROMAN W. jak tam obliczenia szerokosci garazu????? czy jeszcze nie czas??? Jolly!!! Oczywiście, że czas! Garaż się mierzy! Zadzwonię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 hmm wysyłam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Pytanie dla tych bardziej dokładnych:Na jakiej wysokości montuje sie kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.08.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 "tomadyna"]No jest to zdjęcie mojego kawałka pola Tomadyna! Fajna ta satelitarna mapka! Też znalazłem własne hektary i już nie będę musiał wynajmować helikoptera! Zawsze zostanie troche kasy na hodowlę lwów, czy innych tam łowców szaraków, z których potem ... tylko łapki i uszy! Cooool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie! Czy prawobrzeżna szczecinianka nie budująca ale remontująca moze się czasem do Was przyłączyć? - tak wiele pytań a tak mało czasu ... prawobrzeżna?! zawsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie pozdrawiam starszych i mlodszych stazem, wczoraj odebralam prawko i dzisiaj zrobilam pierwsze kursy, pierwszy z mezem i drugi sama no mowie wam, ale fajnie byc niezaleznym i male pytanko: czy odchylka 2 i 3 cm to nie za duzo? - wymiar zewnetrzny sciany piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wieczornie. Coś pusto dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wieczornie. Coś pusto dzisiaj. Jak tam budowanie z Siliki idzie ??? Jak ekipa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Z Silki jestem zadowolony, a ekipa jak to budowlańcy, ale jak dla mnie nie jest źle. Jutro pewnie będą zbliżać się w okolice nadproży okiennych i drzwiowych, zobaczymy jak to im pójdzie. Tak to wygląda od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie a ja juz na urlopie wpadlam zapytac o silikaty - skad wziac tanie i najblizej szczecina???? bo caly czas nastawialismy sie na silke a gdy budowa juz blisko ( okolo 20 sierpnia) to zaczelismy myslec moze o silikatach ..... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Z Silki jestem zadowolony, a ekipa jak to budowlańcy, ale jak dla mnie nie jest źle. Jutro pewnie będą zbliżać się w okolice nadproży okiennych i drzwiowych, zobaczymy jak to im pójdzie. Tak to wygląda od wczoraj. No ślicznie mury pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiu, no jak to pusto? ja tu zyciowe pytanie zadaje, chwale sie na dodatek lub przede wszystkim a Ty piszesz, ze pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Z Silikatami to jest tak, że cena bloczków jaką podaje producent jest może niższa niż Silki, ale zakłady, które je produkują są dość daleko od Szczecina i cena transportu powoduje małą atrkacyjność kupowania silikatów w Szczecinie. Ale to jest moja teoria i całkiem możliwe, że uda się znaleźć silikaty taniej niż Silkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiu, no jak to pusto? ja tu zyciowe pytanie zadaje, chwale sie na dodatek lub przede wszystkim a Ty piszesz, ze pusto? Właśnie sam się zastanawiałem czy to dużo czy nie. W budownictwie dokładność w cm to norma. Ale 2 - 3, no niewiem, może trzeba by poszukać w jakiejś literaturze budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts