Teska 05.08.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Teska - witaj ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No chyba, że tak Didi- bodekku wyzej witał sie ze wszystkimi i ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 DIDI witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.08.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wiem, ale poczułam się "pominieta" w momencie gdy Ty zostałaś wywołana z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Klaus i inni budujący: Jak ja wam zazdroszczę tego budowania Ale ja jeszcze nie zacząłem więc należę do tych, którzy zazdroszczą innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam serdecznie WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 o wyłączenie gruntów i czekam na powrót pani z urlopu kompetentnej do "zwolnienia" mnie z konieczności wykonywania operatu wodno-prawnego Didi widzę, że jesteś w temacie. Podpowiedz mi proszę. Gdzie się załatwia wyłączenie z pod produkcji rolnej i co jest do tego potrzebne. Plan zagospodarowania działki? Coś słyszałem, że sprawa dotyczy tylko części gruntu poniżej 600m2 bo potem się coś płaci czy jakoś tak. Jak widzisz wiem, że dzwoni tylko nie wiem, w którym kościele. Czy mogła byś rozjaśnić mi ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich GrzegorzR meldunek: pusto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich widze że nasz Szczecin robi się coraz mniejszy najpierw okazało się, że GrzegorzR ma tego samego wykonawcę co ja, teraz pojawił się wątek, że co niektóre męze są po TME (ja też) zaraz wyjdzie że wszyscy w ten , czy w inny sposób sie już kiedyś spotkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 teraz pojawił się wątek, że co niektóre męze są po TME (ja też) A ja bardzo chciałem iść do TME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.08.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 I je się dołącze do wątku TME - mój brat także kieeeeeedyś kończył TME Rzeczywiście szczecin jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Miłego weekendu wszystkim życzę Teska- przywołuję Cię do porządku Która to godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy!!! ("pse pana dobrze im powiedziałam?" - Didi? ) GrzesiekB za chwilę zabraknie nam "szybkich" logo dla Was, był już struś pędziwiatr, "Sokół vel Falcon Milllenium" - rany co jest jeszcze szybsze, żebys mógł obrać dla siebie?? gratulacje! (a tak prywatnie: Dwa dni temu Wojtasiowu urodziła sie Hania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 meldunek: pusto..... Wiem . Czekają na dodatki, typu połówki bloczków, itp. Ale jest szansa, że do południa wszystko dojedzie i będą robić. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 05.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy!!! ("pse pana dobrze im powiedziałam?" - Didi? ) GrzesiekB za chwilę zabraknie nam "szybkich" logo dla Was, był już struś pędziwiatr, "Sokół vel Falcon Milllenium" - rany co jest jeszcze szybsze, żebys mógł obrać dla siebie?? gratulacje! (a tak prywatnie: Dwa dni temu Wojtasiowu urodziła sie Hania) Z uwagi na moje zainteresowania może być Orkan.... ponoć szybki i trudny do ujarzmienia . A Roberta z Żonką i małą Hanią pozdrów serdecznie!!! Do wszystkich po, przed (i obok ) TME informuję (kto nie wie) że w tym roku 60-lecie Szkoły. Będzie się działo... oj będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Z uwagi na moje zainteresowania może być Orkan.... ponoć szybki i trudny do ujarzmienia no to czekamy! Do wszystkich......... (i obok ) TME informuję (kto nie wie) że w tym roku 60-lecie Szkoły. normalnie czuję sie zaproszona ...a murek trochę zarósł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 "Teska" moge podrzucic jednego łowce zupełnie GRATIS Tak, tak, a kto będzie mu strzygł grzywę? Poza tym ... trzymać kota w domu? Brrrrr............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A tak na serio to 2 tygrysy przygarnę najwcześniej w nowym roku na wiosnę. Pytanie:Ile pragną za ułożenie m2 terakoty/glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 witajcie ponownie (wszyscy) jeszcze chwilę i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts