delf 06.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam, Jolly dzielna z ciebie dziewucha! Tak zdeterminowani ludzie pchają świat do przodu! Podziwiam!!! No to jak? ma ktos tą ziemię z wykopów do sprzedania, czy nie!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam, Jolly dzielna z ciebie dziewucha! Tak zdeterminowani ludzie pchają świat do przodu! Podziwiam!!! No to jak? ma ktos tą ziemię z wykopów do sprzedania, czy nie!!?? Wysyłam Ci na priva namiary na Gości, którzy wożą ziemię z wykopów pod budynki - cena za kurs (KAMAZ ok. 12t) 70 zł - do ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 GrzesiekB Dzieki!! Ja tu trąbie od paru tygodni na Forum - a ty myk i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 GrzesiekB Dzieki!! Ja tu trąbie od paru tygodni na Forum - a ty myk i już! cała przyjemność po mojej stronie.... Czasami i nowy pomóc może! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 O to ja też chce namiar na tego goscia od ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 06.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia budowlane z firmą panów Podlasińskich? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Nie ukrywam, że wolałabym, żeby były to doświadczenia pozytywne Poza tym, to odbyliśmy też rozmowę na temat przyłącza wodnego. Wydawało nam się, że zaproponowane cena jest z kosmosu, ale przeczytałam wasze wcześniejsze posty z cenami i uspokoiłam się, że chyba nie chcą nas oszukać Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 O to ja też chce namiar na tego goscia od ziemi. wysłałem na priva. Pozdrawiam GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ale przeczytałam wasze wcześniejsze posty z cenami i uspokoiłam się, że chyba nie chcą nas oszukać Oszukać nie ale wydoić jak nas wszystkich TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Wysyłam Ci na priva namiary na Gości, którzy wożą ziemię z wykopów pod budynki - cena za kurs (KAMAZ ok. 12t) 70 zł - do ręki Grzegorzu, wyślij i mi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No, ja znowu się melduję i pozdrawiam wszystkich "starych" i "najnowszych". Projekt prawie skończony. Mam nadzieję, że zacznę wrzesień/październik. A propos, Klaus, ja też mam iły i niestety komplikuje to budowanie, bo są bardzo plastyczne i zmieniają objętość w zależności od ilości opadów. U mnie konstruktor najpierw rozważał wykonanie metrowego nasypu pod dom (podobno bardzo drogo) a teraz (po kilku konsultacjach z geologami i inżynierami budownictwa) stanęło na pogrubieniu i pogłębieniu fundamentów plus drenażu specjalnie na czas wykopów. Pozdrawiam. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 witam wszystkich to i mnie RomanW napisał: Pytanie: Ile pragną za ułożenie m2 terakoty/glazury? Ja spotkałam się z cenami od 25 do 35 zł/m2 a ja ze stawką za dniówkę 200zł co i tak uczyniło ok. 30zł za metr Jamles - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam, Jolly dzielna z ciebie dziewucha! Tak zdeterminowani ludzie pchają świat do przodu! Podziwiam!!! No to jak? ma ktos tą ziemię z wykopów do sprzedania, czy nie!!?? z wykopow tak- 2 wywrotki za cene 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Teska masz teraz? daj znać, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 odpisałam....jak cos to moge taniej, ale ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.08.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Wysyłam Ci na priva namiary na Gości, którzy wożą ziemię z wykopów pod budynki - cena za kurs (KAMAZ ok. 12t) 70 zł - do ręki Grzegorzu, wyślij i mi proszę. poszło na priva. Pozdrawiam GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 uffff...trawka po raz 4 skoszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 06.08.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ale przeczytałam wasze wcześniejsze posty z cenami i uspokoiłam się, że chyba nie chcą nas oszukać Oszukać nie ale wydoić jak nas wszystkich TAK. Oj, tak... Po rozmowach z ekipami coraz bardziej się zastanawiam, czy nie porywamy się z motyką na słońce Jak to wszystko ogarnąć, nie dać się oszukać i wydoić? Chciałabym mieć to wszystko już za sobą, patrzeć jak dzieci grzebią we własnej piaskownicy i kosić sobie trawkę na własnym trawniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.08.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich:) Depresyjnie dzisiaj u mnie... oj depresyjnie... Własnie wróciłam z "poszukiwań ziemi " ...buuuu Rejony które mi się podobały -przez parę lat nie będą nadawały się do budowania... Inne fajne działki są za drogie ( albo za duże hahha ) Normalnie ręce opadają... Teska Po raz kolejny byłam na ul. Bociana - ale tam nigdy nikogo nie ma (albo się przede mną chowają... ) Może w tygodniu na kogoś trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.08.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Widzę że sporo ludzi byduje z silikatów a czy jest ktoś kto się zainteresował gazobetonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 U mnie konstruktor najpierw rozważał wykonanie metrowego nasypu pod dom (podobno bardzo drogo) a teraz (po kilku konsultacjach z geologami i inżynierami budownictwa) stanęło na pogrubieniu i pogłębieniu fundamentów plus drenażu specjalnie na czas wykopów. Pozdrawiam. trobe No, tylko co zrobić z tą wodą z drenażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts