Didi 08.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kto znowu zablokował posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 08.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo. Mam pytanie poszukuje stempli może ktoś ma do odsprzedania ,albo namiary gdzie można kupić?z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Byłem dzisiaj w Gazowni, aby załatwić formaloności związane z wykonaniem przyłącza gazowego i zapewnienia dostaw gazu, skoro gaz chce mieć w październiku no może w listpadzie to stwierdziłem, że czasu jest wystarczająco. No i rozczarowałem się straszliwie. Powiedziano mi, że w podpisywanej umowie jest termin wykonania 6 miesięcy , czyli luty , ale biorąc pod uwagę, że to zima mrozy, itd., to może się nawet jeszcze przedłużyć . Może macie jakieś pomysły jak wybrnąć z tej sytuacji. Przyłacze, które jest do wykonania trzeba przeprowadzić tylko przez drogę, prostopadle do jej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Pamiętam, że gdy ja budowałam to miałam to samo : 6 miesięcy i ani dnia krócej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich:) Depresyjnie dzisiaj u mnie... oj depresyjnie... Własnie wróciłam z "poszukiwań ziemi " ...buuuu Rejony które mi się podobały -przez parę lat nie będą nadawały się do budowania... Inne fajne działki są za drogie ( albo za duże hahha ) Normalnie ręce opadają... Może coś takiego Wójt Gminy w Dobrej ogłasza drugi przetarg ustny nieograniczony na sprzedaż nieruchomości położonych w miejscowości Dobra gm. Dobra oznaczonych w ewidencji gruntów jako działki o nr nr 195/15 , 195/21 , 195/20 , 195/19 . Drugi przetarg na działki : 1/ działka nr 195/15 o powierzchni 0,1079 ha, położona w Dobrej cena wywoławcza 35.000,oo zł. 2/ działka nr 195/21 o powierzchni 0,1344 ha , położona w Dobrej cena wywoławcza 45.000,oo zł. 3/ działka nr 195/20 o powierzchni 0,0840 ha , położona w Dobrej cena wywoławcza 28.000,oo zł. 4/ działka nr 195/19 o powierzchni 0,0810 ha , położona w Dobrej cena wywoławcza 27.000,oo zł. W/w ceny działek są bez podatku VAT. Przetarg odbędzie się oddzielnie na każdą nieruchomość . Od najwyższej osiągniętej ceny w przetargu za działki naliczony zostanie podatek VAT . W planie miejscowym ogólnym zagospodarowania przestrzennego Gminy Dobra zatwierdzonym Uchwałą Rady Gminy nr IV/55/01 w dniu 31 maja 2001r. w/w nieruchomości przeznaczone są na cele zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej z usługami towarzyszącymi . Zakaz lokalizacji zabudowy bliźniaczej , szeregowej i małych domów mieszkalnych . Minimalna wielkość działki budowlanej dla zabudowy mieszkaniowej 800m2. Zakaz lokalizacji więcej niż jednego domu mieszkalnego na terenie działki budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo Tomadyna Wielkie dzięki !!!!!!!!! Tylko nie rozumiem co to znaczy "zakaz lokalizacji zabudowy... małych domów mieszkalnych"... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo Tomadyna Wielkie dzięki !!!!!!!!! Tylko nie rozumiem co to znaczy "zakaz lokalizacji zabudowy... małych domów mieszkalnych"... hmmm... Pewnie chodzi o to by nie stawiać np. 2 rodzinnych domów - ale to tylko moje dywagacje. Pewnie w gminie Ci powiedzą telefon do gminy: Ds. Zagospodarowania przestrzennego 311-33-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Tomadyna Jeszcze raz dzieki Juz dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Byłem dzisiaj w Gazowni, aby załatwić formaloności związane z wykonaniem przyłącza gazowego i zapewnienia dostaw gazu, skoro gaz chce mieć w październiku no może w listpadzie to stwierdziłem, że czasu jest wystarczająco. Może macie jakieś pomysły jak wybrnąć z tej sytuacji. Przyłacze, które jest do wykonania trzeba przeprowadzić tylko przez drogę, prostopadle do jej osi. Wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dziś rozpocząłem pisanie dziennika budowy -> ciekaw jestem kiedy pojawi się tam zapis BUDOWA SKOŃCZONA - przeprowadzamy się. Pewnie trochę będę musiał jeszcze zaczekać na taki wpis. Chyba że dla dobrego samopoczucia wpiszę sobie to już dziś zakładając ze jest to wersja DEMO Zapraszam do czytania - choć nie wiele tam jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 GrzesiekB - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna - pierwsze wpisy - ale jakże ważne! znalazłeś słupki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna - pierwsze wpisy - ale jakże ważne! znalazłeś słupki ??? Znalazłem słupki geodezyjne Jest ich pięć poniważ moja najpiękniejsza działka ma 5 rogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 to teraz tylko krzesełko i możesz powiedzieć - jestem na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna - pierwsze wpisy - ale jakże ważne! znalazłeś słupki ??? Znalazłem słupki geodezyjne Jest ich pięć poniważ moja najpiękniejsza działka ma 5 rogów Rogata działka! Rogata dusza! Uważaj na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 rogate myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 BODEKU I DELF Moje myśli i dusza są czyste jak łza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 BODEKU I DELF Moje myśli i dusza są czyste jak łza to normalne, na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Pytanie: Ile pragną za ułożenie m2 terakoty/glazury? Ja spotkałam się z cenami od 25 do 35 zł/m2 ------------------------------ a ja ze stawką za dniówkę 200zł co i tak uczyniło ok. 30zł za metr Dziękuję za informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts