Teska 08.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... a ja przy piwku to nie jest tak zle...widze oststnio piłam piwko: karmi poema di caffe musi byc zimne i wtedy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadynaja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietammogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) .Wołajmy jednym chórem:Buderus ze Struga i pan Krzysztof P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska dzieki wielkie, trzymaj rąsię na pulsie - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista HP to dobry wybór i Toschiba też nie najgorszy - chociaż mają problem z matrycami (ich technologia pozwala na dość sporo martwych pikseli i nie za bardzo chcą to reklamować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista HP to dobry wybór i Toschiba też nie najgorszy - chociaż mają problem z matrycami (ich technologia pozwala na dość sporo martwych pikseli i nie za bardzo chcą to reklamować) to znaczy, że dobrze kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna ja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietam mogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) . Wołajmy jednym chórem: Buderus ze Struga i pan Krzysztof P To prosił bym oczywiście o kontakt - pewnie kiedyś dojdę do takiego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 08.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska, Didi - dziękuję za odpowiedź o oknach i roletach Tymczasem dobrej nocki życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.08.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Z Silki jestem zadowolony, a ekipa jak to budowlańcy, ale jak dla mnie nie jest źle. Jutro pewnie będą zbliżać się w okolice nadproży okiennych i drzwiowych, zobaczymy jak to im pójdzie. codziennie zmiany..... miło popatrzeć! Z jakiego powodu zdecydowałeś się budować z Silki? My teraz zastanawiamy się nad wyborem materiału i mamy dylemat. Powodów było kilka, dobry (chwalony) materiał, dobra izolacyjność akustyczna, dobra jakość (dokładność) wykonania (chociaż wykonawcy narzekają, że się ostatnio popsuła), atrakcyjna cena. Niestety wadą jest niska izolacyjność cieplna, ale to można zniwelować odpowiednim ociepleniem. Sporo wyczytalismy o tym materiale, głównie w Muratorze, widzieliśmy kilka domów wybudowanych w tej technologii i tak została podjęta decyzja. Roważania był tylko pomiedzy BK a Silką i wybraliśmy Silkę. dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.08.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dzień dobry, podglądam, co słychać. Budujecie - fajnie. A ja dalej tkwię w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam! Ósemka mi rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dzień dobry, podglądam, co słychać. Budujecie - fajnie. A ja dalej tkwię w papierach Józia na pocieszenie ja też! a miałam zacząć budowę w maju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem. no wiesz! i tu bym polemizowała, bo uważam, że dopiero kobieta po 30stce wie czego chce i co może zaoferować swojemu mężczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 tomadyna ja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietam mogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) . Wołajmy jednym chórem: Buderus ze Struga i pan Krzysztof P To prosił bym oczywiście o kontakt - pewnie kiedyś dojdę do takiego etapu oczywiście! poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem. no wiesz! i tu bym polemizowała, bo uważam, że dopiero kobieta po 30stce wie czego chce i co może zaoferować swojemu mężczyźnie No cóż każdy ma jakąś teorię. Niektóre kobiety mówią że dopiero po 30 i oczywiście mają ku temu sporo argumentów pewnie ........ i tak samo jak niektórzy faceci mówią że nie ważna jest wielkość a liczy się spryt ale moim zdaniem to raczej zawsze jest potrzeba dostosowywania pkt. widzenia do miejsca siedzenia Ale nie przejmuj się to są tylko dywagacje. Cenić i szanowac trzeba wszystkie kobiety. Pozdrawiam Cię serdecznie I dziękują za PRIV-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts