Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

tomadyna

masz cos wspólnego z komputerami???

chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc?

a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista :roll:

HP to dobry wybór i Toschiba też nie najgorszy - chociaż mają problem z matrycami (ich technologia pozwala na dość sporo martwych pikseli i nie za bardzo chcą to reklamować)

tomadyna

masz cos wspólnego z komputerami???

chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc?

a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista :roll:

HP to dobry wybór i Toschiba też nie najgorszy - chociaż mają problem z matrycami (ich technologia pozwala na dość sporo martwych pikseli i nie za bardzo chcą to reklamować)

to znaczy, że dobrze kupiłam :wink:

tomadyna

ja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietam

mogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) .

Wołajmy jednym chórem:

Buderus ze Struga i pan Krzysztof P

To prosił bym oczywiście o kontakt - pewnie kiedyś dojdę do takiego etapu :lol:

No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz .......

Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. 8)

w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, :wink:

No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem.

Z Silki jestem zadowolony, a ekipa jak to budowlańcy, ale jak dla mnie nie jest źle. Jutro pewnie będą zbliżać się w okolice nadproży okiennych i drzwiowych, zobaczymy jak to im pójdzie.

codziennie zmiany..... miło popatrzeć!

Z jakiego powodu zdecydowałeś się budować z Silki? My teraz zastanawiamy się nad wyborem materiału i mamy dylemat.

Powodów było kilka, dobry (chwalony) materiał, dobra izolacyjność akustyczna, dobra jakość (dokładność) wykonania (chociaż wykonawcy narzekają, że się ostatnio popsuła), atrakcyjna cena. Niestety wadą jest niska izolacyjność cieplna, ale to można zniwelować odpowiednim ociepleniem.

Sporo wyczytalismy o tym materiale, głównie w Muratorze, widzieliśmy kilka domów wybudowanych w tej technologii i tak została podjęta decyzja. Roważania był tylko pomiedzy BK a Silką i wybraliśmy Silkę.

dziękuję za odpowiedź

pozdrawiam

No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz .......

No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem.

no wiesz! :-?

i tu bym polemizowała, bo uważam, że dopiero kobieta po 30stce wie czego chce i co może zaoferować swojemu mężczyźnie :wink:

tomadyna

ja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietam

mogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) .

Wołajmy jednym chórem:

Buderus ze Struga i pan Krzysztof P

To prosił bym oczywiście o kontakt - pewnie kiedyś dojdę do takiego etapu :lol:

oczywiście!

poszło na priv

no wiesz! :-?

i tu bym polemizowała, bo uważam, że dopiero kobieta po 30stce wie czego chce i co może zaoferować swojemu mężczyźnie :wink:

No cóż każdy ma jakąś teorię.

Niektóre kobiety mówią że dopiero po 30 i oczywiście mają ku temu sporo argumentów :D

pewnie ........

i tak samo jak niektórzy faceci mówią że nie ważna jest wielkość a liczy się spryt :lol:

ale moim zdaniem to raczej zawsze jest potrzeba dostosowywania pkt. widzenia do miejsca siedzenia :evil:

Ale nie przejmuj się to są tylko dywagacje.

Cenić i szanowac trzeba wszystkie kobiety.

Pozdrawiam Cię serdecznie

I dziękują za PRIV-a