Teska 19.02.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 ...i jest cieplej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 i mam juz okienka:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 20.02.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Hi Teska Z tego co pamiętam to masz MS okleinowane ?Złoty dąb ?Jedno/dwustronnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Dwustronne ...jestem jeszcze w stanie zachwytu:smile: codziennie je oglądam...Jasiu ile moze kosztowac m2 połozenia podbitki z seidingu? mi powiedzieli 25 zł bez materiału to duzo czy nie?milego dnia:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 oj...ale smutno:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.02.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 O podbitce nawet jeszcze nie zacząłem myśleć. BTW. Na jutro jesteśmy umówieni z kerownikiem. W przyszłym tygodniu rozpoczynamy sezon budowlany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Jasiu ZYCZE WAM POWODZENIA ..wspaniałej ekpipy budolanej..i zadnych problemów... u mnie w połowie marca wchodzi elektryk...oczywiscie jak zrobi sie ciut ciepło...bo po nim tynkarz:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.02.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 ...a potem instalacje wodne i CO, a potem wylewki, a potem fliziarze, parkieciarze i malarze. Zgadza się ? A drzwi garażowe już masz ? A dokładnie jakie ? Horman ? Ostatnio podzwoniłem i połaziłem po garażownikach i wyszło mi, że najlepiej zafundować sobie segmentową Wiśniowskiego. Nie zauważyłem żadnej popeliny. Dodatkowo Wiśniowski 40mm jest w cenie Hormana 20mm, a przy garażu w bryle budynku to istotne. A pytam się bo mam dylemat. Chciałbym wstawić bramę garażową jak będą robili więźbę. Będę miał od razu zamykany składzik. Tyle, że nie będę miał wówczas tynków wewnętrznych, a tynkowanie jak jest brama to kiepski pomysł. Przez to nie bardzo mogę się zdecydować I jeszcze coś o oknach... ale to napisze w wątku o oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.02.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 A wogóle to przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby sobie zrobić forumowe spotkanko. Jeśli byliby chętni to proszę o akces i propozycje miejsca i czasu. Ja proponuje jakąs niedzielę za 2-3 tygodnie gdzieś za miastem. Może w Dobrej ? A może w Diurce u Jurka w Bartoszewie ? Albo w jakimś składzie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Mam brame garazowa hoermana segmentowa...tez nie mam otynkowanej chałupy, fachowiec ktory montował brame powiedzial ze lepiej by było..ale jednak wiekszosc inwestorów tak robi jak ja..poradzil tylko zeby przed tynkowaniem wszystko dobrze zabezpieczyc..ale to chyba normalka ze trzeba tak jak okna:smile: Brama wyglada ok.. mam 2 cm...bo garaz jest wysuniety przed budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Pewnie ze to dobry pomysł takie spotkanko:smile: ja sie podpisuje obiedwiema łapkami..co do miejsca..obojetne:smile: a czas to moze gdzies w polowie marca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Jasiu wczoraj mnie poinformowano ze wygralam kubek:smile: tylko ja nie wiem za co??? czy to kazdy dostaje takie wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.02.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Jak dają to bierz. Mi jakoś nikt nic nie chce dać To pewno dlatego, ze nie jestem blondynką A co do spotkania, to myślałem o czymś za dnia i za miastem. Zobaczymy ilu chętnych będzie. Możnaby wymienić się namiarami na dobrych dostawców/wykonawców, wymienić doświadczeniami i takie tam. Teska - te Twoje dwustronne MS'y są okleinowane, a jak to wygląda na krawędziach ? A wogole to w jakiej okolicy się budujesz bo już przepomniałem :-] Jutro robimy sobie wycieczkę, moglibyśmy sobie rzucić okiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Krawedzie naprawde ok:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.02.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Małżowina powiedziała "why not" Ciekawa okolica. Kończy się asfalt, ptaki pewno zawracają... Jak będzie czas to wpadniemy po spotkaniu z kerownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 23.02.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 w koncu i mnie sie udalo !najpierw bylem w nowy inwestor a chcialem do Was.mijsce - gdzies miedzy Krzekowem i Bezrzeczem.Po notariuszu zglosze sie ponownie.aluko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 załuje tylko ze mnie nie bedzie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 aluko to witaj u nas:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 23.02.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Nie przejmuj się Teska. Namalujemy szprajem na oknach pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 hihih... nie dosiegniecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts