Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich!

Mam pytanie do SP : (Teska mam nadzieję że mówiąc napisz do SP o to ci chodziło - jestem pierwszy raz na forum (jakimkolwiek)).

SP podobno już mieszkasz w Dobrej przy ul. Sportowej, podobno jest tam wysoki poziom wód gruntowych, możesz się odezwać, chciałby o tym pogadać.

Pozdrowienia dla wszystkich.

to znaczy, że dobrze kupiłam :wink:

No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz .......

Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. 8)

w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, :wink:

No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem.

tomadyna- jednak trzymam sie Toschiby- podam ci pozniej co mam zamiar kupic i moze ocenisz czy warto?

Witam wszystkich!

Mam pytanie do SP : (Teska mam nadzieję że mówiąc napisz do SP o to ci chodziło - jestem pierwszy raz na forum (jakimkolwiek)).

SP podobno już mieszkasz w Dobrej przy ul. Sportowej, podobno jest tam wysoki poziom wód gruntowych, możesz się odezwać, chciałby o tym pogadać.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Witaj

hahah chodzilo mi na privka napisz...ale w koncu zadna chyba tajemnica :lol: nie slyszlam od niej nigdy o wysokich wodach

Tomadyna

Byłam w gminie w Dobrej- dali mi mapę i powiedzieli, że wadium trzeba wpłacić do 5 września :)

Pojechaliśmy zobaczyć co to za ziemia - fajna- tylko boje sie , że uzbrojenie może być drogie ( na oko ze 100 m trzeba będzie ciągnąć )

Do września jeszcze troche czasu :) szukam dalej- a jak nie znajdę przystąpie do przetargu :)

Witam po przerwie,

ja też wczoraj oglądałam te działki :) . Fakt, malowniczo położone, ale trochę przeraża mnie 1km wąskiej, ruchliwej szosy bez pobocza do najbliższego chodnika. Chyba bałabym się wypuścić dzieci same gdziekolwiek.

Dziwi mnie, dlaczego gmina zaczyna sprzedawać działki począwszy od tych, które są w głębi, daleko od uzbrojenia, a nie od tych przylegających do ul. Granicznej. :-?

Pozdrawiam

Witam :)

Maggie

Tez się dziwiłam, że gmina tak dziwnie sprzedaje te działki - powiedzieli, że te przy Granicznej też kiedyś sprzedadzą... tylko nie wiadomo kiedy... Pewnie jak reszta działek będzie juz uzbrojona :lol:

A jesli chodzi o dzieci- to pewnie trzebaby być szoferem :) - bo droga nieciekawa ( jak większość... )

i pada :cry: :cry: to juz chyba koniec lata nie??? :cry:

Mam nadzieję, że nie, bo przecież jeszcze kilka tygodni przed nami, a poza tym jestem na urlopie i to byłoby bardzo niesprawiedliwe mieć tylko taką pogodę :(.

A tak w ogóle to witam po dłuższej-hmmm przerwie.Na forum bywałam okazjonalnie, raczej czytałam niż pisałam, ale teraz działka nam się "zestarzała" i już bardzo chce by coś na niej wybudować. My zresztą też. Mamy pozwolenie na budowę i za sobą przeżycia z architektem, takie że ech... :evil: Zachciało nam się projektu indywidualnego :evil: Mam nadzieję, że przyjmiecie staro-nową koleżankę, podzielicie się radami, bo powtórki z architektem juz nie przeżyję :wink: Chociaż kto wie? Przecież jeszcze wszystko przed nami...