Józia S. 09.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam! Ósemka mi rośnie co ci rośnie??? W czwartek moze już złożę papiery na pozwolenie na budowę. A ty na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 09.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Mam pytanie do SP : (Teska mam nadzieję że mówiąc napisz do SP o to ci chodziło - jestem pierwszy raz na forum (jakimkolwiek)). SP podobno już mieszkasz w Dobrej przy ul. Sportowej, podobno jest tam wysoki poziom wód gruntowych, możesz się odezwać, chciałby o tym pogadać. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam! Ósemka mi rośnie co ci rośnie??? W czwartek moze już złożę papiery na pozwolenie na budowę. A ty na jakim jesteś etapie? ząb ósemka a to strasznie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to znaczy, że dobrze kupiłam No wiesz dokładnie to nie wiem co kupiłaś. Dobry zakup jest wypadkową oczekiwań, parametrów i ceny. Wiec wiesz ....... Ale pewnie jak jesteś zadowolona to pewnie dobry wybór. w porównaniu z moim starym z 2000r, to ten chodzi jak burza, No inaczej nie może być - kupiłaś o 5 lat młodszy komputer. Wiesz w sprzęcie komputerowym jak i z kobietami .......... niekoniecznie tak jak z winem. tomadyna- jednak trzymam sie Toschiby- podam ci pozniej co mam zamiar kupic i moze ocenisz czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Tomadyna hmmma ja polecam mojego- reszta na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dzień dobry, podglądam, co słychać. Budujecie - fajnie. A ja dalej tkwię w papierach Jak wiadoma sprawa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Teska - dzisiaj jestem umówiony z człowiekiem, którego polecasz, z rozmowy telefonicznej zapowiada się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Mam pytanie do SP : (Teska mam nadzieję że mówiąc napisz do SP o to ci chodziło - jestem pierwszy raz na forum (jakimkolwiek)). SP podobno już mieszkasz w Dobrej przy ul. Sportowej, podobno jest tam wysoki poziom wód gruntowych, możesz się odezwać, chciałby o tym pogadać. Pozdrowienia dla wszystkich. Witaj hahah chodzilo mi na privka napisz...ale w koncu zadna chyba tajemnica nie slyszlam od niej nigdy o wysokich wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Teska - dzisiaj jestem umówiony z człowiekiem, którego polecasz, z rozmowy telefonicznej zapowiada się ok. on jest ok.Ale pamietaj jak i co A u nas ......deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam cała grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A u nas ......deszcz W centrum też. Ja załapałem się na mżawkę, ale Magda twierdzi, że nieźle lało. A u nas na budowie coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Tomadyna Byłam w gminie w Dobrej- dali mi mapę i powiedzieli, że wadium trzeba wpłacić do 5 września Pojechaliśmy zobaczyć co to za ziemia - fajna- tylko boje sie , że uzbrojenie może być drogie ( na oko ze 100 m trzeba będzie ciągnąć ) Do września jeszcze troche czasu szukam dalej- a jak nie znajdę przystąpie do przetargu Witam po przerwie, ja też wczoraj oglądałam te działki . Fakt, malowniczo położone, ale trochę przeraża mnie 1km wąskiej, ruchliwej szosy bez pobocza do najbliższego chodnika. Chyba bałabym się wypuścić dzieci same gdziekolwiek. Dziwi mnie, dlaczego gmina zaczyna sprzedawać działki począwszy od tych, które są w głębi, daleko od uzbrojenia, a nie od tych przylegających do ul. Granicznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A tak przy okazji - do albumu w stopce wrzuciłam kilka fotek z tegorocznych prac wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 u mnie też lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 09.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam Maggie Tez się dziwiłam, że gmina tak dziwnie sprzedaje te działki - powiedzieli, że te przy Granicznej też kiedyś sprzedadzą... tylko nie wiadomo kiedy... Pewnie jak reszta działek będzie juz uzbrojona A jesli chodzi o dzieci- to pewnie trzebaby być szoferem - bo droga nieciekawa ( jak większość... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A u nas ......deszcz W centrum też. Ja załapałem się na mżawkę, ale Magda twierdzi, że nieźle lało. A u nas na budowie coś się dzieje? troche sie działo......ale oni maja tempo żółwia.....do konca tyg to scian nie zdaza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o jej...... jałowce wsadzone....6 sztuk takich wysokich....4 niskie......zostało mi jescze te tuje..ale chyba kupie jednak kurniki..sa najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 i pada to juz chyba koniec lata nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 09.08.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 i pada to juz chyba koniec lata nie??? Mam nadzieję, że nie, bo przecież jeszcze kilka tygodni przed nami, a poza tym jestem na urlopie i to byłoby bardzo niesprawiedliwe mieć tylko taką pogodę . A tak w ogóle to witam po dłuższej-hmmm przerwie.Na forum bywałam okazjonalnie, raczej czytałam niż pisałam, ale teraz działka nam się "zestarzała" i już bardzo chce by coś na niej wybudować. My zresztą też. Mamy pozwolenie na budowę i za sobą przeżycia z architektem, takie że ech... Zachciało nam się projektu indywidualnego Mam nadzieję, że przyjmiecie staro-nową koleżankę, podzielicie się radami, bo powtórki z architektem juz nie przeżyję Chociaż kto wie? Przecież jeszcze wszystko przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witaj Kasiu fajnie że się pojawiłaś Na dobre rady zawsze możesz liczyć a tak swoją drogą to co ten architekt spaprał no i jak się to zakończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts