Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Rygó

Dzięki :)

Ha ha za taką cenę to mnie stać tylko na 600 m :)

Pamietaj, że działki są kompletnie uzbrojone, ulice porobione i oddane gminie. Tylko wchodzić i budować się. Niestety zostały już same duże od 1200m w górę. Wiem, że w przyszłym roku ta sama firma chce dzielić i zbroić teren przyległy ale nie wiem ile wtedy będzie za metr.

Pozdr

Noooo, nie bądżcie tacy skryci :wink: :D Niech mnie ktoś oświeci - 30zł/m2 za położenie steropianu, zakołkowanie, położenie kleju i siatki, zrobienie opasek wokół okien i drzwi (tzw bonie) i położenie tynku oraz pomalowanie go - drogo to czy tanio jak na warunki szczecińskie? Oczywiście mówię o samej robociżnie. Dajcie znać czy wykonawca chce mnie naciągnąć czy wręcz przeciwnie,

Bardzo proszę !!

Ewa ja miałam płacić tyle samo za identyczny skład usług (z boniowaniem włącznie), ale podowaidywałam sie na rynku o ceny i znalazłam za 25 zł i taka ostatecznie cene zapłaciłam (ale bez odliczania otworów , jedynie brame odliczylismy :D

Jolly jednak technika mnie przerosła :wink: (Paweł nie komentuj :evil: :wink: ) Podaje namiar na studnie: 601882972 p.Trembas

a tak z innego tematu

gdzie najtaniej można dostać drewno kominkowe,

najlepiej pocięte i wysuszone :D

może za dużo wymagam ale

kto pyta nie błądzi :D

Bodekku

ja kupuje w wolinie. Pociete i z dowozem...ale nie suche...kup wiecej i susz....ja w tamta zime nie palilam mam teraz suche dokupie troche itp...

za 10mprzestrzennych pocietego, mieszanego- ale dewno ok placilam 1100 zł...tak mi kolacze w glowie.

...Co do cen BK to bloczek z Rurki o gr. 24 gęstość 600, na klej w cenie 6,45 i raczej nikt nie chciał zejść niżej a taki sam Solbetu za 5,93 w Realbudzie.

Witam

Wczoraj kupiłem we Frambudzie w Morzyczynie BK z Rurki 24x24x59 "M" (na zwykłą spoine) za 5,35zł zł brutto, transportem i rozładunkiem. 18ke mam za 4,70zł, ale ponieważ hurtownik zapomniał dla mnie zamówić, to dał mi w tej cenie Poroton 17,5cm (potrzebuje troche na nośne sciany wewnątrz budynku). Ten sam BK (24) w Budohurcie w Stargardzie kosztuje 5,50zł (z transp. i rozł.).

Na Solbet (ale ten na klej) miałem oferte za 5,39zł z transportem, ale już z rozładunkiem 5,59zł -SCMB Stargard. Są to ceny sprzed dwóch tygodni i mogą być już nieaktualne.

pozdrawiam

Konrad