Teska 12.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Nawet nie wiedziałem, że kawałek żółtej rury wystającej z ziemi koło domu może sprawć tyle radości - wczoraj przyjeżdzam a ona jest to tylko podlaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tak - to gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a wiesz kto w tym macza palce? nasz wspólny znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Didi podobno tylko do BK na pióro i wpust, to w Solbecie nie wiem jak jest w Rurce dzięki! Wszystko spisałam i dziś zaczynam dzwonić i zbierać oferty Witam wszystkich Didi mam nadzieję że dasz znać gdzie wywalczysz najlepszą ofertę Amo żółta rura to fajna sprawa ja na swoją muszę niestety jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a wiesz kto w tym macza palce? nasz wspólny znajomy wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Didi podobno tylko do BK na pióro i wpust, to w Solbecie nie wiem jak jest w Rurce dzięki! Wszystko spisałam i dziś zaczynam dzwonić i zbierać oferty Witam wszystkich Didi mam nadzieję że dasz znać gdzie wywalczysz najlepszą ofertę Amo żółta rura to fajna sprawa ja na swoją muszę niestety jeszcze trochę poczekać chyba dziś nie dam rady - faktur do zaksiegowania mam całą stertę - chciało sie urlopu no to teraz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 12.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy! Nawet nie wiedziałem, że kawałek żółtej rury wystającej z ziemi koło domu może sprawć tyle radości - wczoraj przyjeżdzam a ona jest Człowiek nawet się nie spodziewa co go może uszczęśliwić. Ja też się cieszyłam niezmiernie gdy mi się po raz pierwszy, po wymianie rur, kibelek nie zatkał dzięki za wszelką pomoc odnośnie kominka - lata nie ma, trzeba zacząć grzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Amo - gaz Tobie podłączał Zakład Gazowniczy, czy też wykonywany był we własnym zakresie za zgodą Zakładu, mi w ZG powiedzieli, że muszę czekać 6 miesięcy i muszę złożyć podanie aby wyrazili zgodę na wykonanie we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Gaz robił sam ZG, umowa była podpisana w październiku ub.r., sami robiliśmy tylko wtórnik. ja zażyczyłem sobie skrzynkę na budynku, więc nie mam przyłącza a jedynie instalacje wew. Dali sobie termin do końca września, ale wszystko wskazuje, że będzie szybciej. To dobrze bo muszę się przeprowadzać a bez gazu ... strach pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 witajcie ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 amo - to kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 najnowsze wieściod 1 września Rurkę przejmuje Xella czyli producent silki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Silki i Ytonga. Ciekawe czy pozostałe zakłady Prefbetu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Też o tym słyszałam ale chyba nie załapię się na materiał produkowany już pod nowymi rządami no chyba że na ściany wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 wiem tylko o Rurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Didi podobno tylko do BK na pióro i wpust, to w Solbecie nie wiem jak jest w Rurce dzięki! Wszystko spisałam i dziś zaczynam dzwonić i zbierać oferty Didi mam nadzieję że dasz znać gdzie wywalczysz najlepszą ofertę Monka z mojego rozeznania wyszło (póki co), że najtaniej wyjdzie jak będę budowała z porotonu. Kurcze dom z BK a garaże z porotonu, ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A to ciekawostka no nigdy bym nie pomyślała że taniej. A jaka różnica pomiędzy BK a porotonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Bodekku kiedy przeprowadzka? hmm czekaj, popatrze w fusy na dnie kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 prawdę mówiąc to szczegółów nie znam, ale ponoć cieplejsz materiał ale w tej kwesti to proszę o opinię Klausa, bo on oczytany i się zna na tych sparawch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts