tomadyna 17.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Mogę pogadać z moim "supermenem" od internetu by zrobił coś takiego np. z hasełkiem - bo przecież nie można czegoś takiego publicznie. Tak jak np. na mojej stronie ze zdjęciami można dodawać komentarze do zdjęć. No chyba że można jakoś wykorzystać forum do notowania takich informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja mogę założyć i uaktualniać stronę internetową na którejzorganizujemy przejżystą listę wykonawców posegregowanych wg branż.Link do strony każdy z nas bedzie mógł umieszczać w swoje stopce dla rozpropagowania go wśród forumowiczów. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.08.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 zrobił coś takiego np. z hasełkiem - bo przecież nie można czegoś takiego publicznie. A czemu by nie? Siła takiej listy tkwi w jej publicznym prezentowaniu. Nikt Ci nie zabroni powiedzieć Pan X zrobił mi krzywdę a Pan Y jest dobrym fachowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 17.08.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 toamdyna przeczytalam........i dobrze ze wezma sie za urzad gminy...a najlepiej to za wojta by sie wzieli....ale mysle.....ze to sie rozmaze.....jak wszystko.... no i wspolczuje tym wszystkim ktorzy beda musieli zaplacic oplate adiacencka..... Cześć Właśnie zastanawiam się nad kupnem działki od Agrowestu i wydaje mi się (mam nadzieję), że nic nie będzie można zrobić właścicielom działek. Kupili oni dzialki w sposób zgodny z prawem, od prawowitego wlaściela (rękojmia ksiąg wieczystych), również opłatę adiacencką płaci ten, ktorego działka zyskała na wartości (miał najpierw rolną a po przekształceniu budowlaną). Obecni właściele już kupili działki po przekształceniu (drożej) inic na działaniach gminy nie zyskali. Powinni tylko uziemnić dyrektora AWRSP. Tak to wygląda w teorii - mam nadzieję, że w praktyce również. Sorry za przydługi tekst ale jestem żywo zainteresowany temetem - proszę o komentarze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 toamdyna przeczytalam........i dobrze ze wezma sie za urzad gminy...a najlepiej to za wojta by sie wzieli....ale mysle.....ze to sie rozmaze.....jak wszystko.... no i wspolczuje tym wszystkim ktorzy beda musieli zaplacic oplate adiacencka..... Cześć Właśnie zastanawiam się nad kupnem działki od Agrowestu i wydaje mi się (mam nadzieję), że nic nie będzie można zrobić właścicielom działek. Kupili oni dzialki w sposób zgodny z prawem, od prawowitego wlaściela (rękojmia ksiąg wieczystych), również opłatę adiacencką płaci ten, ktorego działka zyskała na wartości (miał najpierw rolną a po przekształceniu budowlaną). Obecni właściele już kupili działki po przekształceniu (drożej) inic na działaniach gminy nie zyskali. Powinni tylko uziemnić dyrektora AWRSP. Tak to wygląda w teorii - mam nadzieję, że w praktyce również. Sorry za przydługi tekst ale jestem żywo zainteresowany temetem - proszę o komentarze Pozdr ale tez zyskali na wartosci wlasciciele bo dzialki zostaly uzbrojone....i nie wazne na czyj koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.08.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Czy ktoś z Was wykonywał sieć wodną i C.O. w systemie rur wielowarstwowych UNIPIPE firmy Uponor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 .....ja mam Canna czy jakos nie wiem jak to sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 17.08.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Brunobsd Wołczkowo jeszcze bliżej Szczecina A masz może namiary na kogoś kto sprzedaje ziemię na której coś zbudować można ? na rolnej tez mozna budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 17.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam wieczorkiem Brunobsd Wiem, że na rolnej można budować ale nie zawsze Znalazłam ziemię rolną w Wołczkowie za 25 zł/m, ale przez parę najbliższych lat nic tam budować nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 17.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam Szanownych Forumowiczów i Klubowiczów! Osobiście jestem na etapie załatwiania działki (pod Stargardem), więcej nie piszę, bo nie chcę zapeszyć. 3 tygodnie temu rolnik, od którego mieliśmy kupić wymarzoną ziemię (załatwiana od kwietnia, geodeta, papiery gotowe), dzień przed podpisaniem dokumentów - wycofał się ze sprzedaży . Zaczęliśmy od początku... Ale potrzebuję namiary na działkę budowlaną lub ziemię rolną dla koleżanki, tylko okolice Wołczkowa. Proszę, jeżeli macie jakieś kontakty, namiary itp., piszcie. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam wieczorkiem! Cóż mecz w TV, więc .....siadłam do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No tak nisko spadliśmy (można by rzec Grupa Szczecińska dynda na końcu łańcucha pokarmowego). Więc pozdrawiając wszystkich w czwartek i życząc miłego dnia zmieniam ten stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jakoś niewyraźnie się czuję "na końcu łańcucha pokarmowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.08.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Coś widzę że temat biało/czarnej listy ma małe zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 tomadyna - zaskakujesz skomplikowanymi pytaniami podczas porannej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 witajcie przy kawce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.08.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 hmmm...gdyby zalatwiac reklamacje u radakcji .....oj....... a posty istnieja cos trzysta iles stron!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witajcie! Kawa? Hmmmm........ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts