Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Mogę pogadać z moim "supermenem" od internetu by zrobił coś takiego np. z hasełkiem - bo przecież nie można czegoś takiego publicznie. Tak jak np. na mojej stronie ze zdjęciami można dodawać komentarze do zdjęć. No chyba że można jakoś wykorzystać forum do notowania takich informacji.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

toamdyna

przeczytalam........i dobrze ze wezma sie za urzad gminy...a najlepiej to za wojta by sie wzieli....ale mysle.....ze to sie rozmaze.....jak wszystko....

no i wspolczuje tym wszystkim ktorzy beda musieli zaplacic oplate adiacencka..... :cry:

Cześć

Właśnie zastanawiam się nad kupnem działki od Agrowestu i wydaje mi się (mam nadzieję), że nic nie będzie można zrobić właścicielom działek. Kupili oni dzialki w sposób zgodny z prawem, od prawowitego wlaściela (rękojmia ksiąg wieczystych), również opłatę adiacencką płaci ten, ktorego działka zyskała na wartości (miał najpierw rolną a po przekształceniu budowlaną). Obecni właściele już kupili działki po przekształceniu (drożej) inic na działaniach gminy nie zyskali. Powinni tylko uziemnić dyrektora AWRSP. Tak to wygląda w teorii - mam nadzieję, że w praktyce również.

Sorry za przydługi tekst ale jestem żywo zainteresowany temetem - proszę o komentarze

Pozdr

toamdyna

przeczytalam........i dobrze ze wezma sie za urzad gminy...a najlepiej to za wojta by sie wzieli....ale mysle.....ze to sie rozmaze.....jak wszystko....

no i wspolczuje tym wszystkim ktorzy beda musieli zaplacic oplate adiacencka..... :cry:

Cześć

Właśnie zastanawiam się nad kupnem działki od Agrowestu i wydaje mi się (mam nadzieję), że nic nie będzie można zrobić właścicielom działek. Kupili oni dzialki w sposób zgodny z prawem, od prawowitego wlaściela (rękojmia ksiąg wieczystych), również opłatę adiacencką płaci ten, ktorego działka zyskała na wartości (miał najpierw rolną a po przekształceniu budowlaną). Obecni właściele już kupili działki po przekształceniu (drożej) inic na działaniach gminy nie zyskali. Powinni tylko uziemnić dyrektora AWRSP. Tak to wygląda w teorii - mam nadzieję, że w praktyce również.

Sorry za przydługi tekst ale jestem żywo zainteresowany temetem - proszę o komentarze

Pozdr

ale tez zyskali na wartosci wlasciciele bo dzialki zostaly uzbrojone....i nie wazne na czyj koszt...

Witam Szanownych Forumowiczów i Klubowiczów!

Osobiście jestem na etapie załatwiania działki (pod Stargardem), więcej nie piszę, bo nie chcę zapeszyć. 3 tygodnie temu rolnik, od którego mieliśmy kupić wymarzoną ziemię (załatwiana od kwietnia, geodeta, papiery gotowe), dzień przed podpisaniem dokumentów - wycofał się ze sprzedaży :-? :( :cry: . Zaczęliśmy od początku...

Ale potrzebuję namiary na działkę budowlaną lub ziemię rolną dla koleżanki, tylko okolice Wołczkowa. Proszę, jeżeli macie jakieś kontakty, namiary itp., piszcie.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :D