Didi 22.08.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No to zobaczcie jak to teraz wygląda. Szczeciński Ranking Wykonawców Mi bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No to zobaczcie jak to teraz wygląda. Szczeciński Ranking Wykonawców ja wysłsłam na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 podnoszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 i.................jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Oj widzę, że się nudzicie. A gdzie mężowie się podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich poniedziałkowo i wieczorowo. Drinka robię i do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ja wysłsłam na privka Dziękli, dodałem. Teska cieszę się, że się przekonałaś do listy. Wiem, że niechętnie zapatrywałaś się na publiczne podawanie danych personalnych zarówno dobrych jak i złych wykonawców. Ale pamiętaj to jest jak na wojnie jak nie ty ich to oni ciebie. Musimy się jakoś bronić przed "w pionie usług fachową robotą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 22.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 klaus - fajnie że zastosowałeś {wytnij to} w adresach emilowych;-) ale teraz masz więcej roboty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Przeżyję to jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.08.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wiec witam wszystkich we wtorek. Dziś pierwszy Życząc miłego dnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.08.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Przeżyję to jakoś. Klaus! Nie mam uwag do wyglądu Strony, jedno co mi się jeszcze nie podoba to użyte w kilku przypadkach słowa: oszuści itp. Oby z tego nie było kłopotów! Nadal jestem przeciwny "takiej" reklamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Klaus miło mnie zaskoczyłeś wyglądem listy, jako jedyna oponowałam przeciwko jej połączeniu, ale nie jeste źle, pomysł z wyróżnieniem kolorowymi buźkami - super. Niniejszym zatwierdzam Cieszę sie, że nie zwyciężyła znowu ta cholerna "poprawność polityczna" nakazująca dbać o prawa mniejszości (nierzetelnej; odwracającej świat tyłem do przodu) kosztem ogółu. Nie dajmy odebrac sobie prawa do nazywania rzeczy po imieniu: ukradłeś? - nazywam cie złodziejem, nie czekając 2 lata na świstek z sądu. Nie dajmy się zwariować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 GrzesiekB a jak złapiesz pod swoim domem gościa z twoim aparatem fotograficznym, to będziesz się do niego zwracał per: prosze pana, który bez pozwolenia zmienił miejsce przechowywania mojego aparatu???? Czy nie cisna ci sie od razu inne słowa??? A jak ktos cie o niego zapyta, to powiesz o nim: był u mnie ostatnio pan, który bez pozwolenia zmienił miejsce przechowywania mojego aparatu?? Niewielka ilość wpisów negatywnych w stosunku do ilości negatywnych opinii, jakich zdążyłam się nasłuchać na Forum jest jednoznaczna odpowiedzia na twoje wątpliwości, nikt nie wypisuje negatywnych komentarzy komuś, z kim nie mógł sie dogadać, najwyżej nie podaje go po prostu na liste. Natomiast zamieszcza te najbardziej drastyczne, przy których komemntarze, oszuści, złodzieje są jak najbardziej adekwatne. Ciebie GrześkuB chyba po prostu jeszcze nikt na budowie nie okradł i nie oszukał (i niech tak oczywiście zostanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Delfuśmiechnij się - to już jest za Tobą. Pamiętamy Twoje przejścia!Jolly pewnie też coś dorzuci do tego worka (słynne ocieplanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajta z ranka! Oj , oj - nie tylko ocieplanie - tzn. klejenie siatki, bo stropek i kolki sami robilismy.... dorzucilabym: montaz i wykonanie okien, tynki wewnetrzne, owe zatopienie siatki .... ciekawe jak poloza mi puc???? pewnie tez ich wpisze!!!na namiarki trzeba troche poczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 jedno co mi się jeszcze nie podoba to użyte w kilku przypadkach słowa: oszuści itp. Oby z tego nie było kłopotów! Nadal jestem przeciwny "takiej" reklamie. Mimo całej sympatii do Ciebie Grzegorzu, zdecydowanie się z Tobą nie zgadzam. To jest wolny kraj a nieuczciwość trzeba tępić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Popieram Klausa. Gdyby ktoś mnie okradł, to nazywał bym go złodziejem i pisał o tym, gdzie tylko sie da. Zaden wyrok sądu nie był by mi do tego potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts