Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

ja wysłsłam na privka

Dziękli, dodałem.

Teska cieszę się, że się przekonałaś do listy. Wiem, że niechętnie zapatrywałaś się na publiczne podawanie danych personalnych zarówno dobrych jak i złych wykonawców. Ale pamiętaj to jest jak na wojnie jak nie ty ich to oni ciebie.

Musimy się jakoś bronić przed "w pionie usług fachową robotą".

Klaus miło mnie zaskoczyłeś wyglądem listy, jako jedyna oponowałam przeciwko jej połączeniu, ale nie jeste źle, pomysł z wyróżnieniem kolorowymi buźkami - super. Niniejszym zatwierdzam :wink: :D

Cieszę sie, że nie zwyciężyła znowu ta cholerna "poprawność polityczna" nakazująca dbać o prawa mniejszości (nierzetelnej; odwracającej świat tyłem do przodu) kosztem ogółu. Nie dajmy odebrac sobie prawa do nazywania rzeczy po imieniu: ukradłeś? - nazywam cie złodziejem, nie czekając 2 lata na świstek z sądu. Nie dajmy się zwariować!

GrzesiekB a jak złapiesz pod swoim domem gościa z twoim aparatem fotograficznym, to będziesz się do niego zwracał per: prosze pana, który bez pozwolenia zmienił miejsce przechowywania mojego aparatu???? Czy nie cisna ci sie od razu inne słowa??? A jak ktos cie o niego zapyta, to powiesz o nim: był u mnie ostatnio pan, który bez pozwolenia zmienił miejsce przechowywania mojego aparatu??

Niewielka ilość wpisów negatywnych w stosunku do ilości negatywnych opinii, jakich zdążyłam się nasłuchać na Forum jest jednoznaczna odpowiedzia na twoje wątpliwości, nikt nie wypisuje negatywnych komentarzy komuś, z kim nie mógł sie dogadać, najwyżej nie podaje go po prostu na liste. Natomiast zamieszcza te najbardziej drastyczne, przy których komemntarze, oszuści, złodzieje są jak najbardziej adekwatne.

Ciebie GrześkuB chyba po prostu jeszcze nikt na budowie nie okradł i nie oszukał (i niech tak oczywiście zostanie).