maro74 25.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam czwartkow.Nie wiem czy komuś przydała by się taka kostka betonowa trylinka na jakieś utwardzenie drogi albo czort wie na co jeszcze bo u mnie w firmie mają do zbycia 3000 szt za 50 gr/szt. Jak ktoś jest zainteresowany dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam czwartkow. Nie wiem czy komuś przydała by się taka kostka betonowa trylinka na jakieś utwardzenie drogi albo czort wie na co jeszcze bo u mnie w firmie mają do zbycia 3000 szt za 50 gr/szt. Jak ktoś jest zainteresowany dam namiary a jak z transportem , bo to z tego oc wiem jest trochę ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bikosa jeśli w dalszym ciągu masz takie dobre zdanie o swoim kierowniku budowy Panu Leszku jak piszesz w dzienniku to czy mogłabyś podać mi namiar do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A czy warto szukac dalej materialow (np Pyrzyce ,gryfino , itd ) Czy ceny sa nizsze ? Jakie macie doswiadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich czwartkowo -> na jeden dzień przed urlopem. A ja właśnie 4 dni przed końcem. Na dodatek cały mój urlop spędziłam na załatwianiu spraw związanych z budową (i jeszcze ich nie zakończyłam). nie ty jedyna , ja tez cały urlopek na budowie, ale za to jaka radość z efektów Maksiu, ale ja jeszcze nie zaczęłam, więc na razie tylko przerażenie (i frustracja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Grzesiek, ja też chcę mieć to wszystko (jakość materiałów) pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam czwartkow. Nie wiem czy komuś przydała by się taka kostka betonowa trylinka na jakieś utwardzenie drogi albo czort wie na co jeszcze bo u mnie w firmie mają do zbycia 3000 szt za 50 gr/szt. Jak ktoś jest zainteresowany dam namiary a jak z transportem , bo to z tego oc wiem jest trochę ciężkie[/quote O transport się nie dowiadywałem ale raczej własny, załadunek na pewno za free. A jeśli transport potrzebny to u nas jest tez duża baza sprzetu i nie ma z tym problemu. Jak jesteś zainteresowana mogę sie wszystkiego dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam czwartkow. Nie wiem czy komuś przydała by się taka kostka betonowa trylinka na jakieś utwardzenie drogi albo czort wie na co jeszcze bo u mnie w firmie mają do zbycia 3000 szt za 50 gr/szt. Jak ktoś jest zainteresowany dam namiary Maro, do kiedy oferta jest aktualna i kiedy mógłby (najpóźniej) nastąpić odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.08.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam czwartkow. Nie wiem czy komuś przydała by się taka kostka betonowa trylinka na jakieś utwardzenie drogi albo czort wie na co jeszcze bo u mnie w firmie mają do zbycia 3000 szt za 50 gr/szt. Jak ktoś jest zainteresowany dam namiary Maro, do kiedy oferta jest aktualna i kiedy mógłby (najpóźniej) nastąpić odbiór? Do kiedy jest akualne i do kiedy odbior to mogę sie dowiedzieć dopiero jutro. Jeśli interesuje cie ta trylinka to mogę się dwiedzieć albo jak sie da to zarezerwować. Jak się jutro dowiem wyślę Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Maro, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Maggie, dzięki, dzięki, wszystkie informacje przekazałam dalej. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 25.08.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Grzesiek, ja też chcę mieć to wszystko (jakość materiałów) pod kontrolą. I bardzo dobrze! Uwierz mi trzeba uważać jak cholera. Nawet wczoraj miałem sytuację że 300 sztuk (z lącznej liczby 3300) podrzucili mi nie z Lęborka a ze Zlocieńca... Zareagowałem prawie natychmiast (dziś rano o 8-ej), O 8.30 już byli z podmianą. Tłumaczyli się że to pomyłka... Niestety wczoraj zanim to zauważyłem moi budowlańcy juz 120 szt. wmurowali. Mówi się trudno. Dobrze że tylko tyle Na szczęscie mury już za mną więc przynajmniej z tym mam spokój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam ''GRUPĘ'' po długiej przerwie! ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 wieczorowo witam....... przy "Jaśku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Iwonka z Adasiem witaj po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam wszystkich moich wirtualnych i nie wirtualnych znajomych No nareszcie po urlopie. Tak totalnie sie wyurlopowalam, że nie moge wpasc w te tryby mojego pracoholizmu. Na urlopie totalny luzik. Ech szkoda, że tak krotko. Mam duzo zaleglosci w czytaniu postow a widze, ze tu sie działo, oj dzialo b. duzo. Lista Klausa jest bardzo interesująca. pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zabieram sie do czytania zaleglych postów (od 3 sierpnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 witaj teska, co tam u Ciebie slychować? Jak tam ogrodek i Twój zwierzyniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 25.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zamierzam zlozyc wniosek o wydanie wzizt w Dobrej. Sciagnalem jzu sobie wzor ale troche przeraza mnie liczba danych jakie musze juz teraz podac (jeszcze nie mam konkretnego projektu, gdyz czekam jaka bedzie decyzja w wzizt), np. zapotrzebowanie na wode, energie (w m3 i kW?). A moze ktos sie pochwali jak wypelnial? A, planu zagospodarowania nie ma.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo brunobsd z tego co pamiętam to przy wypełnianiu wniosku w pozycji zapotrzebowanie na wode enrgię itp. to pisałam z jakiego miejsca mam mieć doprowadzone te media na podstawie warunków określonych przez zakłady odpowiadające za poszczególne media (tak mi kazała wpisać Pani wydająca WZ). Tylko co w przypadku jak jeszcze nie masz warunków od dostawców mediów? Najprościej chyba będzie zadzwonić do gminy. A co do projektu to piszesz ogólnie, że np. dom jednorodzinny wolnostojący, z użytkowym poddaszem o powierzchni około 130 m2 z garażem przylegającym do ściany budynku o pow. ok. 20 m2 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie wieczorkiem, ja także spędzam urlop na budowie - ale cofam się zamiast przec do przodu - poprawiam po malowaniu "ekipy" (myję czujki, dogipsowuję dziury), nie cierpię tego Ale co tam, najwazniejsze, że u siebie Dziewczyny, podrzućcie Klausowi imie pana Ferlasa - bo tak głupio, a ja zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts