Didi 30.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam grupkę...... a tak pomyslałam.....moze jakies spotkanko by wyszło....dopoki fajna pogoda jest No i co? Nikt nie podjął tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Didi - jam bym kciała, jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja też - ale już spadam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 tyż zaraz spadam, pa wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja ide ogrodniczo dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.08.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Józiu- parę miesięcy temu mój sąsiad kupował w tartaku w Drawsku Pomorskim modrzew. Bardzo ładny zresztą Miłego wieczorka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Również witam wieczorkowo!jest jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Delf a jak sie mieszka twojej przyjaciolce czy jest zadowolona z wyboru ? Ps . Ale ty masz na mysli ten kawalek domu to sa te dzialki przy lesie .Berdzo podoba mi sie projekt tego domu nie wiesz co to za pracownia ,wykonanie tez jest super Dom przyjaciółki jeszcze w budowie, dead line: wiosna 2006; projekt indywidualny. jak będziesz przy okazji, to wpadnij do niej, ona o nas wie (znaczy o Forum , o tobie też jej juz naplotkowałam, a skoro tak bardzo ci sie podoba, to na pewno będzie jej miło posłuchać komplementów). Teska też myslałam o spotkaniu, ale raczej w martwym sezonie, czyli jesienią, bo teraz wszyscy zajęci, każdy (ja też) chce zdążyć przed... martwym sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Acha i jeszcze jedno: polećcie kogoś do wylania tarasu, pan Ferlas (dziewczyny, jak on ma na imię??) zajęty do połowy września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoskaKocica 30.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 witam wszystkich wieczorowo i dziękuję za miłe powitanie... tak na marginesie, czy ktoś z was przechodził przyjemność budowania studni? jakieś namiary na studniarzy? i jak sie zapatrujecie na oczyszczalnie biologiczne, czy ktoś już korzysta? pozdrawiam Boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich wieczorową porą .. Jako, że jeszcze nie założyliśmy Dziennika Budowy on-line, a właśnie dziś rozpoczęliśmy pierwsze prace przy naszej inwestycji (wyciągamy media na działkę) to chcę na forum opisać dzisiejszą "przygodę", (z nadzieją, że takie przygody już więcej nas nie spotkają) .. A mianowicie wg. projektu prąd ma przejść drogą od ZK do naszej działki - 42 metry - pod ziemią w rowie o głębokości ok. 60 cm. Z "polecenia" zaproponowałem wykopanie dołka znajomemu z ogródków działkowych - taka złota rączka.. Wczoraj przyjechał, popatrzył, cenę uzgodniliśmy i ja, o naiwności byłem szczęśliwy że tak łatwo idzie .. Pan kopacz miał zacząć dziś po pracy koło 15:00 tak żeby zakończyć jutro wieczorem. Ja nastawiony bojowo, z aparatem w ręku w celu uwiecznienia pierwszych prac zjawiam się na działce ok. 18:30 ... a pan Zbyszek leży w polu zalany .. no po prostu ręce i nogi mi opadły .. Przymulony piwem i słońcem podnosi się niemrawo i cały dumny pijackim bełkotem oświadcza, że ziemia twarda a jemu udało się wykopać całe 3 m z 42 zleconych !@#$%^&*%$: !!! Ja jeszcze nieobyty z robolami zaczynam kulturalnie i pełnymi zdaniami .. ale po chwili okazało się że i tak nic nie dociera, co więcej, potęgują się pytania "że niby o co chodzi????". Normalnie adrenalina mi skoczyła jak nigdy .. i skończyło się wywaleniem "poleconego" opoja na pysk. Oczywiście strasznie się obraził i już jestem ciekaw komentarzy działkowych - ale co tam!! Na szczęście na sąsiedniej budowie znaleźli się zainteresowani, co chętnie wykopią dołek po godzinach i to w bardzo rozsądnej cenie .. Co prawda zaliczki opojowi nie dałem ale co się najeździłem i nadenerwowałem to moje - ale dobra lekcja A my oto przeszliśmy chrzest bojowy .. i według starej zasady "co nas nie zabije to nas wzmocni", bogatsi o kolejne doświadczenie idziemy dalej .. Pozdrowienia dla budujących, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.08.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No to chrzest bojowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ni i mamy kolejnego Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.08.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Bikosa Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 witam środkowo również witam Piotra - już chrzczonego pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pozdrawiam środkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam wszystkich wieczorową porą .. Jako, że jeszcze nie założyliśmy Dziennika Budowy on-line, a właśnie dziś rozpoczęliśmy pierwsze prace przy naszej inwestycji (wyciągamy media na działkę) to chcę na forum opisać dzisiejszą "przygodę", (z nadzieją, że takie przygody już więcej nas nie spotkają) .. A mianowicie wg. projektu prąd ma przejść drogą od ZK do naszej działki - 42 metry - pod ziemią w rowie o głębokości ok. 60 cm. Z "polecenia" zaproponowałem wykopanie dołka znajomemu z ogródków działkowych - taka złota rączka.. Wczoraj przyjechał, popatrzył, cenę uzgodniliśmy i ja, o naiwności byłem szczęśliwy że tak łatwo idzie .. Pan kopacz miał zacząć dziś po pracy koło 15:00 tak żeby zakończyć jutro wieczorem. Ja nastawiony bojowo, z aparatem w ręku w celu uwiecznienia pierwszych prac zjawiam się na działce ok. 18:30 ... a pan Zbyszek leży w polu zalany .. no po prostu ręce i nogi mi opadły .. Przymulony piwem i słońcem podnosi się niemrawo i cały dumny pijackim bełkotem oświadcza, że ziemia twarda a jemu udało się wykopać całe 3 m z 42 zleconych !@#$%^&*%$: !!! Ja jeszcze nieobyty z robolami zaczynam kulturalnie i pełnymi zdaniami .. ale po chwili okazało się że i tak nic nie dociera, co więcej, potęgują się pytania "że niby o co chodzi????". Normalnie adrenalina mi skoczyła jak nigdy .. i skończyło się wywaleniem "poleconego" opoja na pysk. Oczywiście strasznie się obraził i już jestem ciekaw komentarzy działkowych - ale co tam!! Na szczęście na sąsiedniej budowie znaleźli się zainteresowani, co chętnie wykopią dołek po godzinach i to w bardzo rozsądnej cenie .. Co prawda zaliczki opojowi nie dałem ale co się najeździłem i nadenerwowałem to moje - ale dobra lekcja A my oto przeszliśmy chrzest bojowy .. i według starej zasady "co nas nie zabije to nas wzmocni", bogatsi o kolejne doświadczenie idziemy dalej .. Pozdrowienia dla budujących, Piotr No rzeczywiście chrzest! A teraz tak szczerze proponuję Ci w najbliższym czasie też coś z nim wypić (piwko) bo najczęściej kradną z budowy właśnie złośliwi sąsiedzi, albo "niezadowoleni" wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ona o nas wie (znaczy o Forum , wtajemniczyłaś przyjaciółkę w nasze stowarzyszenie masońskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 dlaczego masońskie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts