czupurek 31.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Teska - czego nie wiedziałaś? on mówiąc murator miał na myśli naszego foruma. a to, już twoja sprawka (zasługa) i on o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 czupurek - ja mam nieograniczoną wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 to chyba dobrze, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Teska - czego nie wiedziałaś? on mówiąc murator miał na myśli naszego foruma. a to, już twoja sprawka (zasługa) i on o tym wie hahahaha wiem,wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 31.08.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witajcie Czupurek juz po urlopie, ty to sie wyleniuchowalas. Wyobraź sobie że pan P juz u mnie zakończył, bez poprawek sie nie obyło, schody poprawiał 2 razy. Teraz robi podjazdy z bruku ale to juz z nudów, bo przechodzą na następną budowę i tam to będzie dla nich szkoła dopiero, bo szwagier wlascicielki ma firme budowlaną ale nie ma wolnych terminów wiec będzie ich tylko pilnował. Biedny ten pan P. ale widze ze przestraszony chodzi i sie zastanawia czy nie uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pozdrawiam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pozdrawiam wieczorowo.....własnie skosiłam trawkę..... i piwko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Teska - zazdroszczę "trawki i piwka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Bodekku niedlugo.....mi ta trawka juz bokiem wychodzi...2 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.08.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pozdrawiam wieczorowo.....własnie skosiłam trawkę..... i piwko.... To się nazywa tydzień na "działce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam wszystkich wieczorowo. Wykonawcy też się zmieniają i coraz więcej jest takich co czytuje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 GrzegorzR hmm Twoi wykonawcy czytują???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ano wygląda na to, że czasem poczytuje, ale co tam , taka lektura może być cennym źródłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Przeczytałam post i wyszło na to, że ja jakaś starsznie wredna jestem, ale niestety tak trzeba Didi - wredna? Ty zyciowa babka jestes, znasz zycie, za to ja nie znam i sie dalam zrobic w trabe: przygoda z betoniarnia w Jasienicy umowilam sie orientacyjnie na 18-20 m3 betonu co najmniej, lacznie dzisiaj wyszlo 24 m3 okazalo sie ze moze kursowac 1 betoniara (15-20 min do mnie w jedna strone) do tego pompa - place za caly czas od wyjazdu pompy z bazy do powrotu pompy na baze, czyli jesli bedzie 1 betoniara to place za kazdy przestoj 40 minut za nic wczoraj wykonawca pojechal porozmawiac - jest stalym klientem i obiecali, ze beda jezdzic 2 betoniary na zmiane - hehe, jak mozecie sie domyslic dzis okazalo sie ze jest tylko 1 podsumujmy, godzina za pompe (dojazd, powrot na baze) 40 minut x 3 przestoje w oczekiwaniu na betoniarke 25 minut za przestoj pompy jak byla betoniarka (cos dymilo w pompie i nie mogla zasysac betonu) no i teraz moge sobie pochlipac w mankiet za straconymi pieniedzmi czy moglibyscie polecic jakies betoniarnie gdzie kursuja np 2 betoniary na zmiane, dzieki czemu pompa nie stoi bezczynna? podajcie takze ceny za godzine pompy z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 i takze jestem bardzo chetna na spotkanie grupy, jeszcze nie bylam i musialam sie obejsc smakiem jak Maksio publikowal Wasze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Grzegorz - widzialam na zdjeciach ze miales juz pompe, mozesz sie podzielic wiadomosciami o firmie i cenach? z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 W Stargardzie pompa w Top Betonie kosztuje chyba 250zł (lub 220 - dowiadywałem sie jakiś czas temu i niedokładnie pamiętam) za godzine pracy. Nie liczą za dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 o jeszcze ktos nie spi KAS - a pamietasz czy betoniarki jezdzily na zmiane czy tylko jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ja na razie brałem tylko pojedyńcze (9,5m3), bo mi wystarczało. Przy stropie bede potrzebował dwie. U nas w obu betoniarniach (jest jeszcze Ennbeton) nie ma z tym problemu, bo maja dużo "gruszek". Widziałem, ze przy budowie centrum handlowego, to stoja wręcz w kolejce do rozładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts