Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

W Stargardzie pompa w Top Betonie kosztuje chyba 250zł (lub 220 - dowiadywałem sie jakiś czas temu i niedokładnie pamiętam) za godzine pracy. Nie liczą za dojazd.
litosci, nie pompa tylko beton z pompa :wink: no chyba ze w Szczecinie zabójcze ceny sa :wink:

????

Jest tak jak napisałem. Sama pompa.

KAS, przeczytalam te ceny... netto... ludzie powariowali :roll:

bieda az piszczy, rzeczywiscie znowu beda domki tylko dla bogaczy :-?

i jeszcze nas panstwo zgnoi jak nie watem to czyms innym, ech, chyba za duzo na budowie siedze bo juz mi sie wyrazy cisna...

ostatnio moja cora w samochodzie (akurat stalam za jakims przyblokowanym samochodem)

- no, ku... gosciu jedz!

ja w szoku, M a gdzie to uslyszalas? a M mnie uswiadomila: no jak to gdzie, przeciez wszyscy tak mowia,

no to znowu ja pytam: jacy wszyscy? gdzie?

a cora: wsyzscy ludzie na budowie mojego domku

no to ja tylko tak moglam zrobic :o

ech, niestety nie moga :(

KAS bardzo dziekuje, bede spac troszke, ale tylko troszke spokojniej :wink:

yteraz doczytalam o ukladach: nie mam zadnych :( zadnych... skad ludzie maja 'uklady'? jak sie zdobywa 'uklady'

ja mam tylko u chirurga :lol: jak bedzie trzeba to mi cos zoperuje za darmo i zapewni wizyty domowe (bo to wujo) :wink:

Na ławy wziąłem pół na pół (pół z vatem, pół bez - tak aby mieć gwarancje). Beton bez vatu policzyli 10zł mniej niz cena netto. Srednia mi wyszła 196zł za 1m3.

Na chudziaka musiałem wziąść już cały beton z vatem, bo betoniarnia z układami była przyblokowana (kładli przed nią asfalt na drodze).