Sylwia B 01.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Teska - tradycyjnie na posterunku Jak tam Twój ogródek? Ciągle dużo pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Sylwia jaki tam posterunek...sm\ama w domku...kawka to co robić....wlaczyłam neta:) Skonczyłam niedawno podlewac....a pracy mase. Kupiłaś działkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Teska Czekam na papiery z elektrowni- jak jutro nie przyjdą-będę tam dzwonić (biedny pan.... ale sam sobie winien- obiecał, że w tym tygodniu dostanę) Jak będę wiedziała, że prąd będzie (Twój dziennik kiedyś czytałam i wolałabym mieć inaczej... ) wtedy wystapię o WZ i kupię ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Hejka! Didi Jejciu daj namiary na to karate! To chyba na prawobrzezu? Bo ja tez chciałam, ale w centrum i poddam sie chyba , bo logistycznie nie wyrobię, jak sie przeprowadzę Iwonka Jeśli chodzi o ekipe, to wiesz, co masz robić.. I zrób to osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 agniesia ja brałam beton z Arbetu (ul.Piesza, przy Gdańskiej), do tej chwili nie zastanawiałam się nad kwestia ilości betoniarek, bo kasowanie za czas oczekiwania uważam za zwykłe naciagactwo! U mnie jeździły chyba dwie, w każdym razie przestojów takich, o jakich mówisz, absolutnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.09.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam wieczorową porą. Agniesia- u mnie pompa była za 200/h, liczyli 15min za dojaz. Betoniarki jeździły 3 (strop monolityczny) z Thomas Betonu. Iwonka- trzymaj się ustaleń. Jedna rada co do gładzi- niech robią je ci sami co będą malować- wiele uchybień wychodzi na jaw dopiero po zagruntowaniu a nawet po malowaniu. U mnie niektore wyszły dopiero teraz bo słońce świeci pod innym kątem Pozdrawiam. Józia- cieszę się, że się dogg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teska Czekam na papiery z elektrowni- jak jutro nie przyjdą-będę tam dzwonić (biedny pan.... ale sam sobie winien- obiecał, że w tym tygodniu dostanę) Jak będę wiedziała, że prąd będzie (Twój dziennik kiedyś czytałam i wolałabym mieć inaczej... ) wtedy wystapię o WZ i kupię ziemię ojjj no wlasnie, ENEA tak ma, mnie na nich juz szlag malo nie trafil i dogadalismy sie z sasiadem na ciagniecie pradu na czas budowy. Wyobrazcie sobie ze zaliczke na prad dalismy rok temu! projekt dalismy w kwietniu a oni owszem "juz" ( jak to okreslili) zlecili do wykonania firmie wykonawczej na - uwaga: 15 pazdziernika - normalnie rece opadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witajcie w piatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Didi Jejciu daj namiary na to karate! To chyba na prawobrzezu? Bo ja tez chciałam, ale w centrum i poddam sie chyba , bo logistycznie nie wyrobię, jak sie przeprowadzę Namiary? Szkoła podstawowa na Słonecznym, poniedziałki i piątki w godzinach 17-20 (to zależy od grupy) Karate Shotokan u pana Mariusza Tańskiego. W szkole jest również Aykido i coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jeszcze kilka słów wyjaśnienia do karate:Tu dzieci uczą się przede wszystkim dla samoobrony i nie ma wyjazdów, zgrupowań, olimpiad itp. Ja się na to zdecydowałam bo mam córkę i to jej wystarczy, ale być może chłopcy są bardziej ambitni? W każdym bądź razie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie piątkowo! dzisiaj ma przyjechać kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 wow! super! mnie chyba najbardziej cieszył montaż kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witajcie Poczytałam Wasze rady i bardzo dziekuję za nie, bo utwierdzily mnie w przekonaniu, że jednak nie jestem tą wredną babą, i to, że źle sobie policzyli metry to juz ich problem. Ja też mam problem bo na posadzkach pozostawili zaschnięty beton, ktory trzeba będzie usunąć i inne "kwiatki" Podobno dzisiaj mają przyjść na poprawki (wiszę im jeszcze około tysiąca zł), więc czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen. pozdrawiam wszystkich i zyczę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie piątkowo! dzisiaj ma przyjechać kuchnia Mnie też chyba najbardziej będzie cieszył zakup kuchni. Przecież będzie to moje krolestwo. Bodekku, kupiłeś gotową czy robiłeś na wymiar? (fotki mile widziane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No witaj Iwonka!Kiedy będziesz na budowie? Bo przecież muszę zobaczyć wreszcie!A teraz już stanę na głowie, żeby przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kupiłęm do samodzielnego montażu! zobaczymy jak pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No witaj Iwonka! Kiedy będziesz na budowie? Bo przecież muszę zobaczyć wreszcie! A teraz już stanę na głowie, żeby przyjechać! Witaj, oj, będzie mi bardzo miło, bo już straciłam nadzieje, że masz ochotkę mnie odwiedzić. Żałuję, że nie będę mogła w ten wekend (obowiązki zawodowe), ale po niedzieli zadzwonię do Ciebie. Didi, nie orientujesz się kiedy będzie w Szczecinie Donek? Uraczył mnie 8 wywrotkami ziemi i nie zdążył mi tego rozrzucić. Na moich 8 pagórkach "założyła się" hodowla chwastów (3 dni temu potraktowałam wszystko randapem) i tak czekam na niego, kiedy będzie mógł zrobić z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie piątkowo! dzisiaj ma przyjechać kuchnia A mozna poznac tejemnicę, gdzie kuchnia jest kupowana, w jakiej firmie, właśnie się rozgladamy za kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonkaz tym może być problem, bo.........ma dużą robotę pod Ustroniem M. i nie wiem czy tam całego sprzetu nie wywiózł. Musisz zadzwonić do niego. Bo wiem, że chyba w poniedziałek był, bo nam woził ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts