Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Teska

Czekam na papiery z elektrowni- jak jutro nie przyjdą-będę tam dzwonić :evil: (biedny pan.... ale sam sobie winien- obiecał, że w tym tygodniu dostanę) Jak będę wiedziała, że prąd będzie (Twój dziennik kiedyś czytałam i wolałabym mieć inaczej... :) ) wtedy wystapię o WZ i kupię ziemię :)

Hejka!

Didi Jejciu daj namiary na to karate! To chyba na prawobrzezu? Bo ja tez chciałam, ale w centrum i poddam sie chyba , bo logistycznie nie wyrobię, jak sie przeprowadzę

Iwonka Jeśli chodzi o ekipe, to wiesz, co masz robić.. I zrób to osobiście :wink: :D

agniesia ja brałam beton z Arbetu (ul.Piesza, przy Gdańskiej), do tej chwili nie zastanawiałam się nad kwestia ilości betoniarek, bo kasowanie za czas oczekiwania uważam za zwykłe naciagactwo! :evil: U mnie jeździły chyba dwie, w każdym razie przestojów takich, o jakich mówisz, absolutnie nie było.

Witam wieczorową porą.

Agniesia- u mnie pompa była za 200/h, liczyli 15min za dojaz. Betoniarki jeździły 3 (strop monolityczny) z Thomas Betonu.

Iwonka- trzymaj się ustaleń. Jedna rada co do gładzi- niech robią je ci sami co będą malować- wiele uchybień wychodzi na jaw dopiero po zagruntowaniu a nawet po malowaniu. U mnie niektore wyszły dopiero teraz :wink: bo słońce świeci pod innym kątem :-?

Pozdrawiam.

Józia- cieszę się, że się dogg :lol:

Teska

Czekam na papiery z elektrowni- jak jutro nie przyjdą-będę tam dzwonić :evil: (biedny pan.... ale sam sobie winien- obiecał, że w tym tygodniu dostanę) Jak będę wiedziała, że prąd będzie (Twój dziennik kiedyś czytałam i wolałabym mieć inaczej... :) ) wtedy wystapię o WZ i kupię ziemię :)

ojjj no wlasnie, ENEA tak ma, mnie na nich juz szlag malo nie trafil i dogadalismy sie z sasiadem na ciagniecie pradu na czas budowy.

Wyobrazcie sobie ze zaliczke na prad dalismy rok temu! projekt dalismy w kwietniu a oni owszem "juz" ( jak to okreslili) zlecili do wykonania firmie wykonawczej na - uwaga: 15 pazdziernika - normalnie rece opadaja.

Didi Jejciu daj namiary na to karate! To chyba na prawobrzezu? Bo ja tez chciałam, ale w centrum i poddam sie chyba , bo logistycznie nie wyrobię, jak sie przeprowadzę

Namiary?

Szkoła podstawowa na Słonecznym, poniedziałki i piątki w godzinach 17-20 (to zależy od grupy) Karate Shotokan u pana Mariusza Tańskiego.

W szkole jest również Aykido i coś jeszcze.

Witajcie :D

Poczytałam Wasze rady i bardzo dziekuję za nie, bo utwierdzily mnie w przekonaniu, że jednak nie jestem tą wredną babą, i to, że źle sobie policzyli metry to juz ich problem.

Ja też mam problem bo na posadzkach pozostawili zaschnięty beton, ktory trzeba będzie usunąć i inne "kwiatki"

Podobno dzisiaj mają przyjść na poprawki (wiszę im jeszcze około tysiąca zł), więc czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen.

pozdrawiam wszystkich i zyczę miłego dnia :D

No witaj Iwonka!

Kiedy będziesz na budowie? Bo przecież muszę zobaczyć wreszcie!

A teraz już stanę na głowie, żeby przyjechać!

Witaj,

oj, będzie mi bardzo miło, bo już straciłam nadzieje, że masz ochotkę mnie odwiedzić.

Żałuję, że nie będę mogła w ten wekend (obowiązki zawodowe), ale po niedzieli zadzwonię do Ciebie.

Didi, nie orientujesz się kiedy będzie w Szczecinie Donek?

Uraczył mnie 8 wywrotkami ziemi i nie zdążył mi tego rozrzucić.

Na moich 8 pagórkach "założyła się" hodowla chwastów (3 dni temu potraktowałam wszystko randapem) i tak czekam na niego, kiedy będzie mógł zrobić z tym porządek :D