Iwonka i Adaś 02.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka z tym może być problem, bo.........ma dużą robotę pod Ustroniem M. i nie wiem czy tam całego sprzetu nie wywiózł. Musisz zadzwonić do niego. Bo wiem, że chyba w poniedziałek był, bo nam woził ziemię. własnie wiem o tym, że wywiało go gdzieś na "wiatraki" na jakieś 3 miesiące, ale mówił, że będzie może ne wekendy przyjeżdzał i jak piszesz był. Muszęj eszcze kilka dni odczekać, aż Randap chwyci i chyba dopiero ruszę te pagórki. Zresztą jak przyjedziesz to sama zobaczysz mój wspaniały ogród . Kupiłam sobie ostatnio Aurocarię (niewiem czy dobrze napisałam) i nie mam gdzie jej wsadzić wrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie piątkowo! dzisiaj ma przyjechać kuchnia A mozna poznac tejemnicę, gdzie kuchnia jest kupowana, w jakiej firmie, właśnie się rozgladamy za kuchnią. Grzesiu, o kuchnię to także podpytaj Delfa, bo też jest na tym etapie. O ile dobrze pamiętam to robiła na wymiar, więc może od niej także dostaniesz namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jeszcze kilka słów wyjaśnienia do karate: Tu dzieci uczą się przede wszystkim dla samoobrony i nie ma wyjazdów, zgrupowań, olimpiad itp. Ja się na to zdecydowałam bo mam córkę i to jej wystarczy, ale być może chłopcy są bardziej ambitni? W każdym bądź razie zapraszam. Didi a mozna zapisac tez 4-ro, 5-cio latka na takie karate? sa grupy dla takich maluchow? Bo moj synek ma zbyt duzo energi ktora gdzies musi wyladowac bo mi glowa peknie tylko obawiam sie czy by pozniej na kolegach w przedszkolu nie "probowal" tego co sie nauczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 W zasadzie przyjmowane są dzieci od 1klasy, ale moja córka była wcześniej o rok bo chodziła na karate w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie piątkowo! dzisiaj ma przyjechać kuchnia zdecydowanie to jest najfajnieszy mebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teska - a inne ceny tez znasz ? Bodek tam nie ma nic drozej niz 1 zł.....wlasnie chce pojechac zobaczyc co tam teraz jesiennie jest- musze zagescic przed plotem...... bo mam dosc klocenia sie z durnymi wlascicielami psow.......skads przyjezdzaja i prowadzaja pieski luzem...a pies jak pies..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teska - a inne ceny tez znasz ? Bodek tam nie ma nic drozej niz 1 zł.....wlasnie chce pojechac zobaczyc co tam teraz jesiennie jest- musze zagescic przed plotem...... bo mam dosc klocenia sie z durnymi wlascicielami psow.......skads przyjezdzaja i prowadzaja pieski luzem...a pies jak pies..... a wlasnie ,macie psy? i jak sobie radzicie z ich "zalatwianiem potrzeb" ? maja wydzielone miejsca i nauczone sa ze tylko tam moga czy co? czy zbierac po nich trzeba? kurcze sorry za glupi temat ale na serio sie nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czesc Teska, podaj mi adres swojej strony dziennika, bo chce podejrzeć jak ci trawka urosła, a w dziennikach budowy nie mogę Cie znaleźć. Wczoraj tak szybko uciekłaś, że nawet nie pogadałyśmy w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teska - a inne ceny tez znasz ? Bodek tam nie ma nic drozej niz 1 zł.....wlasnie chce pojechac zobaczyc co tam teraz jesiennie jest- musze zagescic przed plotem...... bo mam dosc klocenia sie z durnymi wlascicielami psow.......skads przyjezdzaja i prowadzaja pieski luzem...a pies jak pies..... a wlasnie ,macie psy? i jak sobie radzicie z ich "zalatwianiem potrzeb" ? maja wydzielone miejsca i nauczone sa ze tylko tam moga czy co? czy zbierac po nich trzeba? kurcze sorry za glupi temat ale na serio sie nad tym zastanawiam no wlasnie.....wiekszosc widze wychodzi z sami na zewnatrz i ok...ida do lasu, na polane to rozumiem...jak ida to pies powinien byc trzymany na smyczy i dopiero na polanie puszczany...ale niektorzy uparcie puszczaja psa....i ten zalatwia sie jak pies gdzie mu sie akurat zachce....oststnio wzielam w worek i poszlam oddac co ich.... takie oczy zrobili....i uswiadomilam ze nastepnym razem bedzie gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czesc Teska, podaj mi adres swojej strony dziennika, bo chce podejrzeć jak ci trawka urosła, a w dziennikach budowy nie mogę Cie znaleźć. Wczoraj tak szybko uciekłaś, że nawet nie pogadałyśmy w tym temacie hmm...no i wiesz i zapomnialam wiesz o tym gliniastym:( to moze jednak dzis znowu podjade....a moj dziennik to na jakiej 3 klub 4 stronce jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka a trawke to najlepiej na zywo sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11102&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka....to poszukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teska - a inne ceny tez znasz ? a wlasnie ,macie psy? i jak sobie radzicie z ich "zalatwianiem potrzeb" ? maja wydzielone miejsca i nauczone sa ze tylko tam moga czy co? czy zbierac po nich trzeba? kurcze sorry za glupi temat ale na serio sie nad tym zastanawiam Ja bardzo lubie zwierzęta, ale pieska napewno sobie nigdy nie zafunduje z wielu powodów. Takim głównym argumentem jest to, że często wyjeżdzam i wtedy robi się problem co z psem, po zatym szkoda by mi było zostawiać psa samego na ileś tam godzin mojej nieobecności w domu, jak jestem w pracy. Pies to bardzo duża odpowiedzialnośc i większy bałagan w domu. Nie znosze sierści, kołtunów i innych psich nieczystości. To dotyczy psa domowego. Pies w ogrodzie to też problem. Nie ma miejsca na ładne roślinki, bo lubi "zaznaczać" swój teren i podgryza krzaki. Moja koleżanka mając psa w ogrodzie musiała założyć pastucha, bo jej wszystkie rośliny zniszczył. Ale to jest moje zdanie i pogląd na ten temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 istnieją...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka a trawke to najlepiej na zywo sie oglada masz rację, tylko, że ten mój czas jakoś nie chce być z gumy i nie da się go rozciągnąć, ale obiecuję, że jak tylko znajdę chwilkę to napewno zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witam piąteczkowo Agnieszka1 - ja ma 2 psy (jak pewnie wiesz). Psa z łatwością można nauczyć, że na jednym, wybranym obszarze, potrzeba tylko trochę konsekwencji i cierpliwości (podeślę szczegółowy, książkowy instruktaż jak będzie taka potrzeba). Niestety, tam też trzeba sprzątać, najlepiej regularnie żeby, no wiesz piecho nie latał po tych, tam... mam sąsiada - którego pies załatwia się wyłącznie na zewnątrz. tzn. pies jest wyprowadzany na łąki, do lasu, po za osiedle, ale to, też wymaga i nauczenia psa i już wysiłku twojego, bo trzeba wychodzić minimum 3xdziennie (jak już pies większy), bo jak szczeniol to, częściej. to to tyle, idę wklejać zdjątka do galerii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 02.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Grupę Agnieszka1 To mnie z Eneą pocieszyłaś... Mam nadzieję, że tutaj pójdzie wszystko sprawniej... Naiwność moja wychodzi... Projekt już jest- teraz czekają na pozwolenie na budowę... Jak mi tego papieru dzisiaj nie przyślą- moze się pofatyguję i do pana, który to obiecał sama pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts