Didi 02.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Monka! to dla mnie też przeslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka i Adaś - no ze mną jeszcze nie tak źle i domyślam się że rękawiczki, ale dlaczego wampirki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Didi nie ma sprawy ale dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Agniesia ja też biorę beton z Thomas Beton za pośrednictwem handlowca, który zawitał kiedyś do nas na budowę i obiecał niższe ceny. Jak chcesz to wieczorem podeślę ci namiar no i sprawdzę ceny na fakturach bo teraz nie pamiętam. Monka pytanie! pewnie ze chce bardzo chce z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka i Adaś - no ze mną jeszcze nie tak źle i domyślam się że rękawiczki, ale dlaczego wampirki? bo są oklejone taką czerwoną pianką od wewnątrz dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka i Adaś - no ze mną jeszcze nie tak źle i domyślam się że rękawiczki, ale dlaczego wampirki? bo są oklejone taką czerwoną pianką od wewnątrz dłoni brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 nie umiem:( 1. Zaznacz cały zielony kod, który jest w okienku z opisem "kod" i naciśnij jednocześnie klawisze Ctrl i C 2. Przejdź do góry strony, odszukaj i naciśnij w lewym narożniku "Profil" 3. Odszukaj okienko "Podpis :", stań w nim kursorem i naciśnij jednocześnie klawisze Ctrl i V 4. Przejdź na dół strony i naciśnij guzik "Wyślij" 5. Od tej pory w każdym twoim poście, w stopce, będzie pojawiać się link do twojej strony z dziennikiem budowy. Na tej samej zasadzie możesz w stopce dopisać sobie jeszcze np. "Trzymajta się, Teska" albo cokolwiek co zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ale macie makabryczne skojarzenia sama takie noszę ale nie skojarzyłam z wapiryzmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ThomasB b20 185 netto pompa 160 netto tu chyba najkorzystniej bo jeda wszystkie betoniarki za pompa, nie ma wiec przestojow Agniesia ja też biorę beton z Thomas Beton za pośrednictwem handlowca, który zawitał kiedyś do nas na budowę i obiecał niższe ceny. Jak chcesz to wieczorem podeślę ci namiar no i sprawdzę ceny na fakturach bo teraz nie pamiętam. Czy ja też ewentualnie mogę skorzystać z namiarków. Muszę taras wylać i być może jeszcze w tym roku, więc ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy ja też ewentualnie mogę skorzystać z namiarków. Muszę taras wylać i być może jeszcze w tym roku, więc ..... Jak dobrze się spisują to ich na listę. Jak źle, tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ale macie makabryczne skojarzenia sama takie noszę ale nie skojarzyłam z wapiryzmem Czupurek zobacz na rachunku jak będziesz kupowała następne, one się tak poprostu nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy ja też ewentualnie mogę skorzystać z namiarków. Muszę taras wylać i być może jeszcze w tym roku, więc ..... Oczywiście prześlę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy ja też ewentualnie mogę skorzystać z namiarków. Muszę taras wylać i być może jeszcze w tym roku, więc ..... Jak dobrze się spisują to ich na listę. Jak źle, tym bardziej. na razie żadnych problemów nie było i mam nadzieję że tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jest tylko napisane: rękawiczki oblewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jest tylko napisane: rękawiczki oblewane oooo! Bo ja zawsze na fakturze mam "rękawiczki wampirki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy ja też ewentualnie mogę skorzystać z namiarków. Muszę taras wylać i być może jeszcze w tym roku, więc ..... Jak dobrze się spisują to ich na listę. Jak źle, tym bardziej. Myślę Klaus, że jeszcze chwilkę muszę poczekać z tą listą. Moi panowie od tynków troche spartolili robotę, ale dzisiaj przyszli do poprawki, wiec ocena, będzie końcowa. zobaczymy, może się postarają (o, naiwności moja). Co do tarasów, to przymierzamy się sami do wylania (tzn, mój mąż z ojcem, i teściem), więc czy tacy fachowcy ewentualnie mogą sie znaleźć na tej liście? , no oczywiście zawsze z tej dobrej strony, hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jest tylko napisane: rękawiczki oblewane oooo! Bo ja zawsze na fakturze mam "rękawiczki wampirki" hm, może ta metka zależy od klientki. J ak przychodzi wampirek po rekawiczki to kupuje rękawiczki wampirki, jak przychodzi klient z flaszka to dostaje rękawiczki oblewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Iwonka i Adaś - to się uśmiałam no tka pije się całe lato browarek to i rękawiczki oblewane dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Właśnie mi mąż powiedział że w drewniaczku przy ul. Topolowej wczoraj zamontowali okna a w nocy je ukradli Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Właśnie mi mąż powiedział że w drewniaczku przy ul. Topolowej wczoraj zamontowali okna a w nocy je ukradli Szok Ludzie już nie mają zadnych zachamowań . Ale pewnie dopóki będą tacy co będą kupować kradzione reczy, to też będą ci co będą gotowi je ukraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts