Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

nie umiem:( :oops: :oops:

1.

Zaznacz cały zielony kod, który jest w okienku z opisem "kod" i naciśnij jednocześnie klawisze Ctrl i C

2.

Przejdź do góry strony, odszukaj i naciśnij w lewym narożniku "Profil"

3.

Odszukaj okienko "Podpis :", stań w nim kursorem i naciśnij jednocześnie klawisze Ctrl i V

4.

Przejdź na dół strony i naciśnij guzik "Wyślij"

5.

Od tej pory w każdym twoim poście, w stopce, będzie pojawiać się link do twojej strony z dziennikiem budowy. Na tej samej zasadzie możesz w stopce dopisać sobie jeszcze np. "Trzymajta się, Teska" albo cokolwiek co zechcesz.

Dzięki dobry człowieku :lol:

jest tylko napisane: rękawiczki oblewane :cry:

oooo!

Bo ja zawsze na fakturze mam "rękawiczki wampirki"

hm, może ta metka zależy od klientki. J ak przychodzi wampirek po rekawiczki to kupuje rękawiczki wampirki, jak przychodzi klient z flaszka to dostaje rękawiczki oblewane :D :D :D

ha ha jha dobre!!! miałam dzis niebieskie....hmm ale naprawde denaturatu nie pijam :lol: :lol: :roll:

Witajcie,

mam za soba udany dzień: udało sie kupić dużo świateł do domku (za naprawde małe pieniądze: 25 zł za lampę, wyobrażacie sobie?) i prysznic w super cenie (z wystawy hi, hi 8) ). Kończy sie malowanie (rany ile tych syfów spod farby wychodzi, juz im zabroniłam malowac dopóki nie zaszpachluja wszytskich niedociagnięć wrrrr).

Co do kuchni: będzie mi robił stolarz, czy jak tam zwał, który zrobił juz kilka kuchni u moich znajomych, a nam dał bardzo dobrą cenę w porównaniu z innymi studiami kuchennymi - a troche ich odwiedziliśmy. Także Bikosa ma jakieś fajne namiary na polickie studio kuchni.

Jolly rezolutny ten twój synek :lol: Ciesze sie, że wszytsko sie wyprostowało w domku, bo ostatnio nie byłaś komfortowo do budowy nastawiona, co?

Agnieszka1 karate i aikido z prawdziwego zdarzenia (znaczy w wydaniu dla chłopców - nawiązując do słów Didi) jest w SP 23 w Dąbiu. Ale ja chyba jeszcze mojemu 5cio latkowi w tym roku dam spokój. Logistycznie nie wyrobię.

W sprawie ogrodzenia: odpowiadałaby ci leśna siatka ze słupkami, gotowa brama i furtką? Daj znać.

Agnieszka1 karate i aikido z prawdziwego zdarzenia (znaczy w wydaniu dla chłopców - nawiązując do słów Didi) jest w SP 23 w Dąbiu. Ale ja chyba jeszcze mojemu 5cio latkowi w tym roku dam spokój. Logistycznie nie wyrobię.

Delf i inni nie zrozumcie mnie źle. Mi chodzi o to, że ten nasz trener nie organizuje zgrupowań, olimpiad itp. ale jeśli chodzi o nauczenie to nauczy!

Moja córka w te wakacje obroniła 15letnią dziewczynkę przed trzema 11letnimi chłopcami. Zastosowała dwa ciosy karate; jeden technikę nożną: maegeri (chłopcy (2) dostali między nogi) a trzeci dostał ciosem gyakuzuki w oko. Uciekli a potem (kilka dni później ) Ania usłyszała jak mówili między sobą: jej nie zaczepiamy, bo ona zna karate. :D Jestem z niej dumna - a co!

witam......

trobe....a co tak wczesnie sobotnio????

Nerwica mnie męczy. :( Właśnie podjęłam ostateczną decyzję i umówiłam się z wykonawcą, więc od dzisiaj powinnam spać lepiej ale pewnie teraz będzie mnie "brało" z innych przyczyn budowlanych, więc się wykończę. :wink: Niestety wykonawca nie ten, którego chciałam najbardziej (uciekł mi :evil: )ale trudno, nie chcę już tego przeciągać - to ostatni gwizdek, żeby położyć dach w tym roku.

Didi nie zrocum mnie źle, ale właśnie chłopcy często lubią długo kontynuowac nauke, jeździć na obozy i na zawody i dlatego tak napisałam - nie mam żadnych wątpliwości co do umiejetności "twojego" trenera, a córci gratuluje, zuch dziewczyna!! :D

trobe daj sobie prawo do błędów, to tylko dom, a nie koniec świata, bo sie zamęczysz i nie będzie komu w tym domu mieszkać :D