bodekku 05.09.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 witajcie poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 czupurek - szwedzki czy kanadyjskito też technika szkieletowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 to ja tez wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 I ja witam Załatwiłam 36m3 modrzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja tez chyba juz spadam, bo jutro niedziela a ja pracuję (to się chyba nazywa pracoholizm) Iwonka i jak z wtorkiem??? jedziemy?? daj znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Acha, pozwolenia na budowę na razie nie dostałam, bo mam 6 braków Zauważyłam niepokojący brak zainteresowania moimi sprawami. Grupo gdzie jesteś? Dodaj otuchy, albo ...daj na zapęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 też dołączam i witam poniedziałkowo pogoda na łikend była super Delf - gdzie wybierałaś lampeczki? kurka czuć już jesień. dzikie ptaki latają już po niebie w kluczach, a rano jest zimno. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A no i dostałem już rachunek z ENEI z I połową opłaty przyłączeniowej. Kurde kasę już ciągną ale się zobowiązali że przez 12 miesięcy im się uda podłączyć prąd, a na razie gdyby była potrzeba to pozwolą na tymczasowy budowlany. Hej wszystkim Tak u nas tez tak mowili , ze najwyzej tymczasowy, ze to ryczaltem sie placi 200 zl za 2 tygodnie , ze nie ma problemu - jak przyszlo co do czego okazalo sie ze tymczasowy to tylko na tydzien mozna sobie podlaczyc ( to ciekawe skad wczesniej im sie wziela ryczaltowa dwytygodniowa oplata skoro tylko na tydzien mozna) i trzeba zaplacic oplate jednorazow za "uzyczenie" 300 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Agnieszka1 - monopolista to monopolista zainteresowanych przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 cos pusto dziś...... ide ogrodnictwo wzywa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 05.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Co do kuchni: będzie mi robił stolarz, czy jak tam zwał, który zrobił juz kilka kuchni u moich znajomych, a nam dał bardzo dobrą cenę w porównaniu z innymi studiami kuchennymi - a troche ich odwiedziliśmy. Także Bikosa ma jakieś fajne namiary na polickie studio kuchni. a czy można namiarek na tego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A ja mam pytanie z innej beczki:Nichcący chlapnęłam wybielaczem na bluzę niebieską córki, no i jest kilka plamek. Czy jest sposób "wyrównać" kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - zamocz całą bluzkę w wybielaczu lub pochlap dowolnie - będą nieregularne plamki podobno wygląda odlotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam Didi zrobiłam niedawno podobny numer No i włożyłam całą bluzkę do wybielacza tak jak pisze Bodek. Plamy rzeczywiście nie było ale bluzka zmieniła z jasnofiloetowego na wyblakły róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - spróbuj co się stanie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A ja mam pytanie z innej beczki: Nichcący chlapnęłam wybielaczem na bluzę niebieską córki, no i jest kilka plamek. Czy jest sposób "wyrównać" kolor? Didi ja kiedys tez tak zrobiłam.....zostaje tylko zanurzyc cala bluzke...i bedziesz miala inna...moja byla biala z wpadajacym blekitem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Teska - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 znaczy - mam dobrą koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts