Didi 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a długo powinna tak leżeć?i czy w czystym wybielaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja w łikendzik zrobiłam podobny numer, ale w odwrotną stronę. wsadziłam do pralki nową, czerwoną bluzę i parę innych raczej pastelowych fatałaszków. efekt: bluza jest nadal ładnie czerwona , ale już 2 koszulki, moja bluzka i boksery młodego nie wiedzieć czemu mają brudno różowy odcień czy jest sposób pozbyć się tego różowego, obrzydliwego odcienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 znaczy - mam dobrą koncepcję bodekku gotować i piec też umiesz? przekaż gratulacje swojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - bo on-y są zdolne mój jak pierze takie numery jak mój mu się nie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a długo powinna tak leżeć? i czy w czystym wybielaczu? dopoki kolorku nie zmieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - gotuję wodę w czajniku elektrycznym z pieczeniem trochę gorzej - chyba że grill gratulacje możesz przekazać osobiście jeżeli uskutecznimi spotkanie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 czupurek - no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a właśnie było hasło - spotkanie ??? i co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a właśnie było hasło - spotkanie ??? i co dalej i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 i zapadła cisza ja nie mam czasu na myślenie ale chętnie się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja wybierałem w Hiperze na Świerczewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Bluza uratowana i nawet zbytnio koloru nie zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Potwierdzam: Świerczewska ja tam kupowałam glazurę do łazienek i pamietam, że powyżej jakiejś kwoty nawet rabaty dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Potwierdzam: Świerczewska ja tam kupowałam glazurę do łazienek i pamietam, że powyżej jakiejś kwoty nawet rabaty dają sa tam gotowe ekspozycje ? - nie mam pomyslow wiec chcialabym tak wejsc i zeby ekspozycja mi sie spodobala i ja kupuje do Hipera zagladne napewno, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Właśnie tak!Niebieską łazienkę kupiliśmy tak jak stała, natomiast w beżowej zmieniłam bordery, bo tamte (oryginalne) były zbyt mdłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Właśnie tak! Niebieską łazienkę kupiliśmy tak jak stała, natomiast w beżowej zmieniłam bordery, bo tamte (oryginalne) były zbyt mdłe. o wlasnie niebieska bym chciala, podoba mi sie np. ta http://www.dadoceramica.it/images/serie/beautyline/amb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja mam spokojniejsze kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja mam spokojniejsze kolory ja lubie zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam w to słoneczne popołudnie Właśnie dostałam jakiś list od ENEI )) Pędzę czytać co mi tam napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts