bodekku 07.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 cosik długo nie mogłem sie dostać popsute czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja też jestem!\Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 no to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 no hej , ja tez nie moglam od rana wejsc a mialam w skrzynce wazne informacje i nie moglam sie doczekac kiedy tu wejde. delf o tymczasowe ogrodzenie ja pytalam a co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 może od rana mieli wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam równieżTeska - kupiłaś coś, czy tylko oglądałaś? miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wszystkich środowo. A dziś w gminie mi powiedzieli że w czwartek 15.09.2005 jest spotkanie komisji planistyczno-urbanistycznej w sprawie także mojej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wszystkich! My właśnie stoimy przed dylematem okiennym A troche tych okien mamy bo to w końcu bliźniak.. ja to bym chciała oczywiście drewniane ale nie wiem czy będzie nas stać...ewentualnie w okleinie drewnopodobnej ..ale też podobno 40 % drozsze od zwykłych pcv-ałek. Ale ja nie chce białych okien!! Kłóci mi sie to bardzo z wyobrażeniem mojego wiejskiego domku..eehh..nie wiem jak to będzie.. Zabrała się więc za przeglądanie ofert różnych firm ale jest ich baaardzo dużo, mam więc do Szanownej Grupy pytanie: Gdzie Wy zamawialiście okna?Jaką firmę możecie polecić? Gdzie mają rozsądne ceny przy dobrej jakości?? Jakie macie doświadczenia w temacie okien?Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Polecam firmę M&S Pomorska Fabryka Okien, salon fimrowy przy ul. Gdańskiej. W mieszkaniu miałem takie okna (PCV) i byłem bardzo zadowlony, teraz też do domku zamówiłem okna u nich również PCV, tylko w dwustronnej okleinie i mam nadzieję, że będę równie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dzięki Zaraz wyślę do nich mailem zapytanie ofertowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Namiary na salon M&S:tel. 46 23 224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Namiary na salon M&S: tel. 46 23 224 tez skorzystalam i zapisalam, przyda sie na pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 07.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 arcobaleno-- sprawdź firmę akka z ulicy Struga (adres jest w internecie słowa kluczowe akka i szczecin). sprzedają okna firmy drutex-pcv i drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Polecam firmę M&S Pomorska Fabryka Okien, salon fimrowy przy ul. Gdańskiej. W mieszkaniu miałem takie okna (PCV) i byłem bardzo zadowlony, teraz też do domku zamówiłem okna u nich również PCV, tylko w dwustronnej okleinie i mam nadzieję, że będę równie zadowolony. A dlaczego nie na listę ?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hmmm jak wchodze do "grupy szczecinskiej" to pokazuja mi sie najpierw stare wiadomosci i musze klikac " najpierw nowsze" i "idz" - czy musze to za kazdym razem robic? czy mozna to jakos ustawic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 07.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam i od razu z prośbą Ma ktoś z Was namiary na taniego notariusza ? Dzwoniłam do kilku- ale dowiedziałam się , że ceny wszyscy ustalili na podobnym poziomie U nikogo rabacik nie wchodzi w grę... Wiem, że w innych miastach ceny są różne i targować się można... Jak znacie notaruisza z ludzkimi cenami proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 O właśnie znalazłam w necie że M&S Pomorska Fabryka Okien mają też oddział w Stargardzie To mi dużo bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam i od razu z prośbą Ma ktoś z Was namiary na taniego notariusza ? Dzwoniłam do kilku- ale dowiedziałam się , że ceny wszyscy ustalili na podobnym poziomie U nikogo rabacik nie wchodzi w grę... Wiem, że w innych miastach ceny są różne i targować się można... Jak znacie notaruisza z ludzkimi cenami proszę o namiary Ja zalatwialam notarialne sprawy w Policach hmmm musialabym sprawdzic jak sie nazywa ta babka. Ale wiesz jesli chodzi o oplaty notarialne to wlasnie wszedzie jest taka sama cena z tego co pamietam bo oni maja odgornie tabele ustanowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam również Teska - kupiłaś coś, czy tylko oglądałaś? miłego dnia życzę wszystkim[/quote w szkolce zamowilam 3 jodly koreanskie i swierka przywioza dopiero po 20 wrzesnia wczesniej powiedzieli nie- bo to nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts