Teska 07.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Namiary na salon M&S: tel. 46 23 224 chłopaki tam sa rzeczywiscie ok. I ceny tez sa przyjazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam i od razu z prośbą Ma ktoś z Was namiary na taniego notariusza ? Dzwoniłam do kilku- ale dowiedziałam się , że ceny wszyscy ustalili na podobnym poziomie U nikogo rabacik nie wchodzi w grę... Wiem, że w innych miastach ceny są różne i targować się można... Jak znacie notaruisza z ludzkimi cenami proszę o namiary zobacz na Niedzialkowskiego -w tym nowym budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 coś dzisiaj spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 O właśnie znalazłam w necie że M&S Pomorska Fabryka Okien mają też oddział w Stargardzie To mi dużo bardziej pasuje Jak już będziesz miała ofertę z salonu ze Stargardu to proponuję sprawdzić też salon na Gdańskiej, są bardzo pomocni, potrafią dobrze doradzić i można dobre rabaty u nich wynegocjować, z tego co słyszałem poziom rabatu zależ od salony (poza promocjami, które są ustalane przez fabrykę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 07.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Teska dzięki właśnie dzwoniłam... ale tam na razie jest najdrożej Chyba faktycznie nic tu nie utarguje Jak sprzedawałam mieszkanko tutaj była umowa przedwstępna - kupujący nic nie utargował, umowa właściwa była w Krakowie- tam nie było problemu . Szczecin ma już takie ceny i tyle... Agnieszka1 Spróbuję w Policach w książce telefonicznej pewnie cos znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Jakie macie doświadczenia w temacie okien?Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! Ja mam okna z Barlinka - są super i konkurencyjne cenowo. Namiar: Landhaus & Export - Import tel. 095/746 62 90. Rozmawiaj z p. Krzysztofem Gronkiewiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 07.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie wszyscy Sylwia B Sprawdź kancelarię Milczanowskich (na Boh. Warszawy) - my tam wszystko załatwialiśmy i ceny mieli konkurencyjne. Arcobaleno Ja też miałam w mieszkaniu i mam teraz okna z AKKI. Są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Agnieszka1 Spróbuję w Policach w książce telefonicznej pewnie cos znajdę O juz wiem, w Policach u Pani Graboń na ulicy Grzybowej , ona rabat nam dala wtedy ale dlatego ze w 5 osob razem robilismy akt not. Ale wiem ze jest taka przystepna kobitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Józia S. Ja śledzę Twoje postępy z wypiekami na twarzy Przecież będziesz Gienię budować a tego nie mogę przeoczyć Sylwia, będę cię informować. Kto układa polbruk? Mam bardzo dobrego fachowca. U mnie będzie chyba na razie robił murki oporowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Sprawdź kancelarię Milczanowskich (na Boh. Warszawy) - my tam wszystko załatwialiśmy i ceny mieli konkurencyjne. Zobacz Wójcika na Piastów, miałem wybitnie tanio ale też i okoliczności były specjalne. Tak czy inaczej sprawdzić nie zawadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kto układa polbruk? Mam bardzo dobrego fachowca. U mnie będzie chyba na razie robił murki oporowe. Jak dobry to go na listę a jak zły tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 07.09.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 GośkaJ , Klaus Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Teska dzięki właśnie dzwoniłam... ale tam na razie jest najdrożej Chyba faktycznie nic tu nie utarguje Jak sprzedawałam mieszkanko tutaj była umowa przedwstępna - kupujący nic nie utargował, umowa właściwa była w Krakowie- tam nie było problemu . Szczecin ma już takie ceny i tyle... Agnieszka1 Spróbuję w Policach w książce telefonicznej pewnie cos znajdę tam jest pare kancelarii Beata Bałaban...i napewno nie jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam wieczorowo..... wszystko podlane.....i teraz...jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 no nie.....jak to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wieczorowo Jakoś pustkowo Trudno robię drinka i do czytania reszty forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wieczorowo Jakoś pustkowo Trudno robię drinka i do czytania reszty forum ha ha ha ja juz druga szklaneczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie dzieci poszly do szkoly i dopiero lato jest jesli moge pomeczyc Was jeszcze z betonem: szukam betoniarkopompy, slyszalam, ze sa 2 w Szczecinie, ale nie mam zadnego kontaktu - ani przez betoniarnie, ani z ksiazek telefonicznych jesli ktos cos wie o takich mini betoniarkach (ok 5 m3) z pompa to prosze o info, mam do wylania plyte wejsciowa wysoko nad ziemia i przydaloby mi sie takie malenstwo z pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wieczorowo Jakoś pustkowo Trudno robię drinka i do czytania reszty forum ha ha ha ja juz druga szklaneczke Ciekawe jak JW to robi, że wszyscy go lubią? Bez lodu oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Co kładliście na podłogę na strychu? OSB, deski .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts