Didi 08.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tomadynaGratulacje za awans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich budowniczych i przygotowujących się i niestety tych którzy już skończyli. hmmm a czemu niestety???? toz to najlepsze co moze byc...zero fachmana na w polu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam porannie Józia S. Teraz to ja z jeszcze wiekszą przenikliwością będę śledziła Twoje postępy Bo mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zaczniesz budować? A tak ogólnie to spać mi się chce bo juz nie pamietam kupilas dzialeczke??? tzn i czy masz juz tego notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tomadyna - gratulacje Forumowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska - popieram brak "fachowców" to największe szczęście w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? Ja też się podłączam do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? Ja też się podłączam do pytania. no mowilam ze ja pytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.09.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ktoś sie pytał o ogrodzenie tymczasowe terenu budowy ??? Ja też się podłączam do pytania. no mowilam ze ja pytalam A ja sie podłączam do pytania o ogrodzenie, a nie o "pytacza" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak w ogóle, to cześć czwartkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam po krótkiej przerwie. Ok. miesiąc temu złożyłam wniosek do gminy Dobra o wydanie WZ i pozwolenie na szambo i ... na razie cisza. Telefonicznie udało mi się uzyskać informację, że pozwolenia na szmbo nie dostaliśmy, ponieważ jakś firma stwierdziła, że istniej możliwość podłączenia do kanalizy z ul. Mierzyńskiej. Pismo z gminy podobno w drodze, więc konkrety wkrótce, ale mimo tego mam pytanie : czy jeśli w gminie stwierdzą, że jest możliwość podłączenia do kanalizy, to kto pokrywa koszty przyłącza, zainteresowany czy gmina? Myślałam, że na Boże Narodzenie w przyszłym roku przeprowadzimy się, a tu chyba nic z tego Pozdrawiam Marta do Bodekku : przeprowadziłeś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy jeśli w gminie stwierdzą, że jest możliwość podłączenia do kanalizy, to kto pokrywa koszty przyłącza, zainteresowany czy gmina? Mam dla Ciebie złą wiadomość. Właściciel przyłącza, czyli Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czy jeśli w gminie stwierdzą, że jest możliwość podłączenia do kanalizy, to kto pokrywa koszty przyłącza, zainteresowany czy gmina? Mam dla Ciebie złą wiadomość. Właściciel przyłącza, czyli Ty. No pewnie ze ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 witam czwartkowo jeszcze juterek i łikendzik a u mła nic ciekawego. życie sobie płynie leniwie pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dzięki wszystkim za pomoc Na pewno wykorzystam podane przez Was namiary.U nas parter juz wymurowany - ale uczucie chodzić po swoich "pokojach"..usiąść w swojej "kuchni" przy oknie (na rusztowaniu - hehe)...super!! Już nie mogę się doczekać poddasza Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tomadyna Gratulacje za awans! Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich budowniczych i przygotowujących się i niestety tych którzy już skończyli. hmmm a czemu niestety???? toz to najlepsze co moze byc...zero fachmana na w polu widzenia No zazdroszczę Wam więc dlatego niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dawno tu nie zagladalem... pozdrawiam wszystkich 'starych' i 'nowych'wasz praojciecm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tomadyna - gratulacje Forumowiczu Dziękuję Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Martelia a w którym miejscu masz działkę że kanalizę miałabyś mieć z ul. Mierzyńskiej? Mam ten sam problem. Na mojej ulicy stoją już domy, które dostały zgodę na szambo, mi odmówiono pisząc że mam możliwość włączenia się kanalizacji najprawdopodobniej w ul. Mierzyńskiej. Z tym że jest mały problem ja muszę wybudować sieć a budowa sieci to obowiązek gminy (pomijam fakt że sieć wodociągową już wybudowałam bo nie miałam wyjścia). Ustawa wyraźnie mówi że jak nie ma możliwości wybudowania sieci lub jest to ekonomicznie niemożliwe gmina powinna wydawać zgody na szambo i przydomowe oczyszczalnie. Także co innego opłata (w naszej gminie 900zl) za włączenie do sieci a co innego zmuszanie do budowy tej sieci. Na razie napisałam drugie pismo i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 szukam gresu Jadidi , ktos moze wie gdzie maja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts