Klaus 11.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 [znalazlam dobra strone w internecie z duza liczba zdjec http://www.pinus.net.pl No zdjęć sporo to fakt. Ale ogrody na nich dość sztampowe by nie powiedzieć nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 no i zachciało mi sie jeszcze pierogów i kilkadziesiąt musiałam ulepić no ale najważniejsze że smakowały mmmmy... zjadło by się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A propos, facet tylko zajęczał, jak zobaczył badanie geotechniczne. Chyba się zastrzelę. A co tam było napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.09.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A propos, facet tylko zajęczał, jak zobaczył badanie geotechniczne. Chyba się zastrzelę. az tak zle?????? We wszystkich odwiertach"... iły pylaste, wilgotne, plastyczne i twardoplastyczne plus woda gruntowa w postaci sączeń na głębokości 0,4-1,4m. Napływ wody dość intensywny, tworzący w dnie wyrobisk lustro wody na głębokości 1,58m p.p.t..." I jak tu wykonać oczyszczalnię? Facet jęczał, bo wcześniej w rozmowie telefonicznej na moją informację, o złej sytuacji powiedział: nie ma problemu, zawsze da się coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witajcie wszyscy, witaj Ulla. Cóż za spokój na forum, czyżby wszyscy na budowie, czy raczej przy niedzielnym śniadaniu? chyba wiekszosc spi a druga wersja fakt- sniadanko Za to teraz na pewno w kościele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witajcie wszyscy, witaj Ulla. Cóż za spokój na forum, czyżby wszyscy na budowie, czy raczej przy niedzielnym śniadaniu? chyba wiekszosc spi a druga wersja fakt- sniadanko Za to teraz na pewno w kościele. Teraz to napewno obiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 [znalazlam dobra strone w internecie z duza liczba zdjec http://www.pinus.net.pl No zdjęć sporo to fakt. Ale ogrody na nich dość sztampowe by nie powiedzieć nudne. Klaus dlaczego mi sie cały czas myślało ze bedziesz budował Emanuelkę??? masz moze ciekawsze stronki ogrodów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Klaus dlaczego mi sie cały czas myślało ze bedziesz budował Emanuelkę??? Bo to prawda masz moze ciekawsze stronki ogrodów??? Niestety nie. Na razie ten temat mnie jeszcze nie emocjonuje więc nie szperałem w necie pod tym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Czesc wszystkim Klaus ogrody jak ogrody chodzi mi o rosliny i ich wymagania . Dzialka prawie juz ogrodzona marza mi sie ladne dzewka w przyszlosci a one rosna tylko niektore do 30 cm rocznie inne duzo mniej Sasiadow mam za plotem to jak myslicie czy nikt ich nie zwedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i jeszcze jedna dobra strona Bardzo Ciekawy Katalog Roslin O wymaganiach a co najwazniejsze ta szkolka jest za Goleniowemdokladnie Maszewo .Czy ktos z was byl tam http://www.sfischer.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.09.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 witam wszystkich,i dostaliśmy pismo z gminy : " Urząd Gminy Dobra nie wyraża zgody na przyłączenia kanalizacji sanitarnej do szczelnego zbiornika bezodpływowego na działce nr ... w miejscowości Mierzyn, ponieważ istnieje możliwość przyłączenia projektowanego budynku do gminnej sieci kanalizacji sanitarnej znajdującej się na tym rejonie (ks.200, ul. Mierzyńska) " i co teraz mamy zrobić? WZ nam jeszcze nie wydali, w sumie to nie wiem czemu. Czy mam pisać odwołanie do gminy, czy żądać określenia terminu, w którym mogą przyłączyć budynek do kanalizacji? Nie wiem - może macie jakieś rozwiązanie.Pozdrawiammarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i jeszcze jedna dobra strona Bardzo Ciekawy Katalog Roslin O wymaganiach a co najwazniejsze ta szkolka jest za Goleniowem dokladnie Maszewo . Czy ktos z was byl tam http://www.sfischer.szczecin.pl ja wlasnie tam bylam w sokolnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Klaus dlaczego mi sie cały czas myślało ze bedziesz budował Emanuelkę??? Bo to prawda masz moze ciekawsze stronki ogrodów??? Niestety nie. Na razie ten temat mnie jeszcze nie emocjonuje więc nie szperałem w necie pod tym kątem. Klaus a na Twojej strone ten domek zaprojektowany to Emanuelka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a na Twojej strone ten domek zaprojektowany to Emanuelka??? Nie, to były moje twórcze poszukiwania idealnego domu. Muszę to w końcu zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.09.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Teska I jakie wrazenia ? Czy duzy wybor i ceny przystempne . Napisz tez jaka obsluga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 no i zachciało mi sie jeszcze pierogów i kilkadziesiąt musiałam ulepić no ale najważniejsze że smakowały mmmmy... zjadło by się. wczoraj to mogłabym cię poczęstować dzisiaj niestety śladu już po nich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.09.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witajcie dzis na Walach byla parada zaglowcow, w wiekszosci male lodeczki, ale byl 'Standart' i Dar Szczecina, a Shark nawet pod niebieskozielonym zaglem wyplynal i jeszcze pytanko: czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku pytam, bo nie wiem czy Miedzik nie chce mnie naciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.09.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 witam wszystkich, i dostaliśmy pismo z gminy : " Urząd Gminy Dobra nie wyraża zgody na przyłączenia kanalizacji sanitarnej do szczelnego zbiornika bezodpływowego na działce nr ... w miejscowości Mierzyn, ponieważ istnieje możliwość przyłączenia projektowanego budynku do gminnej sieci kanalizacji sanitarnej znajdującej się na tym rejonie (ks.200, ul. Mierzyńska) " i co teraz mamy zrobić? WZ nam jeszcze nie wydali, w sumie to nie wiem czemu. Czy mam pisać odwołanie do gminy, czy żądać określenia terminu, w którym mogą przyłączyć budynek do kanalizacji? Nie wiem - może macie jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam marta Martelia czyli napisali to samo co do mnie tyle że u mnie nie napisali gdzie mam się włączyć. W moim wypadku z ul. Mierzyńskiej do działki będzie ok. 600 metrów Zobaczymy co napiszą na moje drugie pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Teska I jakie wrazenia ? Czy duzy wybor i ceny przystempne . Napisz tez jaka obsluga? Ceny przystepne tylko wiekszych drzew. obsłuag fatalna typu ze nie musisz kupowac- nikt cie nie zmusza.... Szkółka niby duza, ale nigdzie nie ma cen, tylko trzeba spisac i wolac faceta, a on cennik w euro....itp... Ja tam tylko kupię jodły i sasiadka Ulla chce kupic fajny bez- dwa razy kwitnie. Zdecydowanie lepsza szkółka jst w Chynowie kolo wolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i jeszcze pytanko: czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku pytam, bo nie wiem czy Miedzik nie chce mnie naciagnac ??? Ja mam taki piec dla domu 160m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts