rrmi 11.09.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i jeszcze pytanko: czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku pytam, bo nie wiem czy Miedzik nie chce mnie naciagnac czesc agniesiu , zobaczylam Twoj wpis , wiec chcialam zobaczyc jak tam u Ciebie , ODEZWIJ SIE piec 24 kw na takie mieszkanko to o wiele za duzo pozdrawiam szczeciniakow przy okazji Tesko - buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i jeszcze pytanko: czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku pytam, bo nie wiem czy Miedzik nie chce mnie naciagnac czesc agniesiu , zobaczylam Twoj wpis , wiec chcialam zobaczyc jak tam u Ciebie , ODEZWIJ SIE piec 24 kw na takie mieszkanko to o wiele za duzo pozdrawiam szczeciniakow przy okazji Tesko - buziaczki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a na Twojej strone ten domek zaprojektowany to Emanuelka??? Nie, to były moje twórcze poszukiwania idealnego domu. Muszę to w końcu zmienić. to teraz wszystko jasne.Emanuela jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Martelia czyli napisali to samo co do mnie tyle że u mnie nie napisali gdzie mam się włączyć. W moim wypadku z ul. Mierzyńskiej do działki będzie ok. 600 metrów Zobaczymy co napiszą na moje drugie pismo To jakaś paranoja. Równie dobrze mogliby napisać, że można się podłączyć do kolektora oddalonego 6000 metrów. Jedno i drugie nie osiągalne dla indywidualnego inwestora. Jak tacy mądrzy to niech pociągną kanalizację do twojej ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 to teraz wszystko jasne.Emanuela jest ładna A moje domki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Martelia czyli napisali to samo co do mnie tyle że u mnie nie napisali gdzie mam się włączyć. W moim wypadku z ul. Mierzyńskiej do działki będzie ok. 600 metrów Zobaczymy co napiszą na moje drugie pismo To jakaś paranoja. Równie dobrze mogliby napisać, że można się podłączyć do kolektora oddalonego 6000 metrów. Jedno i drugie nie osiągalne dla indywidualnego inwestora. Jak tacy mądrzy to niech pociągną kanalizację do twojej ulicy. Dlatego nie popuszczę i będę walczyć. Już myślalam że tylko ja uważam tę sytuację za paranoję po prostu szukają jelenia który uzbroi kawał ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.09.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Teska a masz do nich moze telefon albo czy maja swoja strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.09.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To jest paranoja ! Ja też napiszę pismo odwoławcze i znowu będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.09.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Martelia możesz powołać się na art. 5 ust 1 pkt. 2 ustawy o utrzymaniu czystości i porzadku w gminach. Możesz też nadmienić coś o sąsiadach, którzy mają szamba, jak oni mają to chyba jednak mozna je zakładać. Nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ktś pytał o ogrody. Znalazłem to w jakimś wątku:http://www.platanogrody.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Klaus ladne ale to na duze powierzchnie ja jak zmieszcze to tylko nieduza kompozycje . Na jakim ty jestes etapie budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dziekuje kochani, czyli chca mnie naciagnac , dziekuje za glosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku 13kW to juz na maksa!!! poszaleli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Klaus ladne ale to na duze powierzchnie ja jak zmieszcze to tylko nieduza kompozycje . Jasne, tak tylko podałem bo mi się nawinęło pod rękę. Na jakim ty jestes etapie budowy ? Nie mam jeszcze pozwolenia. Jak dobrze pójdzie to na wiosnę zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ludzie gdzie więźbe braliscie ? Ludź brał z tartaku (nie polecam, więc bez nazwy). Podobno niezłą mają na Ku Słońcu (wedle salezjanów). Ludź dziekuje za info P.S. ale naskrobaliscie przez te dwa "krociutkie" dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 11.09.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witajcie i jeszcze pytanko: czy 24 kWpiec gazowy dwufunkcyjny (ciepla woda i grzanie zima) to nie za duzo? mieszkanko dziadka ma 35 m2, wymienione okna, pierwsze pietro czyli grzana podloga i obnizone sufity w poniemieckim budynku pytam, bo nie wiem czy Miedzik nie chce mnie naciagnac Agnieszka! Piec gazowy 24 kW dobrano do mojego domu (ok. 250 m2) z lekkim zapasem mocy (m.in. także Miedzik). Dziadek będzie miał zatem saunę lub ... miłe wspomnienia z safari w Afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.09.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Agnieszka! Piec gazowy 24 kW dobrano do mojego domu (ok. 250 m2) z lekkim zapasem mocy (m.in. także Miedzik). Dziadek będzie miał zatem saunę lub ... miłe wspomnienia z safari w Afryce. lubi upaly, o dziwo lepiej je znosi niz ja, ale faktycznie ktos tu przesadzil z moca dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 HEJ! Wyczytalam w jednym z muratorow ze za aranzacje standardowego ogrodu placi sie 2000 zl nie mozna taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jutro jade na swoja budowe. Nie bylam juz tam chyba ze 2 tygodnie. Wlasnie sie umowilam z rodzinka na grila. Oj zjedzie mi sie troche ludzi, ale mysle, ze pogoda jeszcze jutro bedzie cacy. Szaszlyki, juz przygotowane, piwko w lodowce, wiec piknik mam nadzieje, sie uda. dlatego nie dzwoniłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts