Didi 12.09.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam jestem nowa na forum ,ale juz po zakończonej budowie.mieszkam w Kościnie od grudnia zeszłego roku. Witaj Ulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Hej Ulla jaki projekt zrealizowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 I ja też pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 HEJ! Wyczytalam w jednym z muratorow ze za aranzacje standardowego ogrodu placi sie 2000 zl nie mozna taniej? Można taniej za projekt (namiar na priv). Chyba, że przez aranżację rozumiesz także wykonanie ogrodu (wtedy górna granica może być równowartością super bryki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam wszystkich poniedziałkowo Ulla - wita sąsiadka z wiochy sąsiedniej. Teska cię namówiła? oglądałam www tej szkółki fischera - okazy ładne na tych obrazkach, ale np przy opisach wiśni japońskich uważam, że piszą bzdury. co masz na mysli mowiac: sprawdzenie układu? szafka pl czy instalacja w domu? szafka życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 HEJ! Wyczytalam w jednym z muratorow ze za aranzacje standardowego ogrodu placi sie 2000 zl nie mozna taniej? Można taniej za projekt (namiar na priv). Chyba, że przez aranżację rozumiesz także wykonanie ogrodu (wtedy górna granica może być równowartością super bryki). nie, nie, sam projekt, to czekam na namiary , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czupurek - prosimy o odpowiedź w sprawie prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 to teraz wszystko jasne.Emanuela jest ładna A moje domki nie? tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ktś pytał o ogrody. Znalazłem to w jakimś wątku: http://www.platanogrody.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam wszystkich poniedziałkowo Ulla - wita sąsiadka z wiochy sąsiedniej. Teska cię namówiła? oglądałam www tej szkółki fischera - okazy ładne na tych obrazkach, ale np przy opisach wiśni japońskich uważam, że piszą bzdury. co masz na mysli mowiac: sprawdzenie układu? szafka pl czy instalacja w domu? szafka życzę wszystkim miłego dnia hahah Czupurek...Ty to zaraz wysledzisz ano Ulla to moja sasiadka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 HEJ! Wyczytalam w jednym z muratorow ze za aranzacje standardowego ogrodu placi sie 2000 zl nie mozna taniej? Można taniej za projekt (namiar na priv). Chyba, że przez aranżację rozumiesz także wykonanie ogrodu (wtedy górna granica może być równowartością super bryki). nie, nie, sam projekt, to czekam na namiary , dzieki To ja tez bym prosila o namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Iwonka jedziemy jutro do Sokolnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Istnieją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 hahah Czupurek...Ty to zaraz wysledzisz ano Ulla to moja sasiadka jest w końcu z krainy deszczowców jestem, nie? Bodekku - co ci jeszcze wyjaśnić z tym prundem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czesc wszystkim Pogoda bardziej do odpoczynku niz do pracy a tu trzeba pracowac Czytam wasze posty i prawie kazdy znajduje sasiada wiec moze i ja Szczecin Wielgowo osiedle Lesne Oj nieuważnie czytasz ja już pisałem że my też Wielgowo ale bardziej w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 a wszystkich to witam. było kilka typowo polskich dni urlopowych czyli na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich nowych i starych! mam prosbe!!! (jak zawsze zreszta!) poprosze namiarki na kominiarza !!!!! potrzebny do odbioru kanalow ( ) wentylacyjnych i kominow!!!! tylko i wylacznie - nie musi byc przystojny....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.09.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jolly - jakoś nie widziałam do0 tej pory przystojnego. jak nie znajdziesz wezmę wieczorem namiar od sąsiada, bo on mi wszystko załatwiał. no i zapowiadali, zapowiadali i wreszcie mży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts