tomadyna 15.09.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! A Ty skąd wiesz? pewnie z doświadczenia! Witam wieczorkiem Widzę że wewnątrz klubu budujących szczecina zawiązuje się klub budujacych szczecina po 30 ; Kurczę muszę się zapisać. I jak wszyscy po 30 zgodnym chórem krzyknąć -> pewnie życie zaczyna się po 30 !!!!! ; szkoda tylko że już nie pamiętamy jak śpiewaliśmy jak mieliśmy 20; no cóż punkt widzenia zmienia się wraz z punktem leżenia ; ciekawe co bedziemy mówić po 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 No i witam wszystkich czwartkowo - życząc szalonego po 30 dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi z zakupami dobry pomysl tylko miejsca brak ,a moja druga polowa kupuje mi nowa szafe chyba juz z rok albo dluzej Dziwny ten dzien mialam dostac od meza obiecanego kwiatka (wymazylam storczyka a wiecie co dostalam takiego kwiatka co lapie Muchy chyba nazywa sie rosiczka ahahhaha no niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 amo - jeżeli dobrze łapię to na pewno dziennik budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokół kominiarski, protokół zerowania, powykonawczo geodeta. jeszcze protokół sprawdzenia instalacji gazowej, jak jest takowa ito, już wsio. umów na odpady (płynne i stałe) nie wymagająjESZCZE PROTOKÓŁ SZCZELNOŚCI GAZU, NUMER POLICYJNY ,AKT NOTARJALNY ORAZ NUMER I DATĘ WYSTAWIENIA DECYZJI,ZNACZEK SKARBOWY ZA 16 ZŁ. hmm....Ulcia spać nie mozesz?????? miałaś isc wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! A Ty skąd wiesz? pewnie z doświadczenia! Witam wieczorkiem Widzę że wewnątrz klubu budujących szczecina zawiązuje się klub budujacych szczecina po 30 ; Kurczę muszę się zapisać. I jak wszyscy po 30 zgodnym chórem krzyknąć -> pewnie życie zaczyna się po 30 !!!!! ; szkoda tylko że już nie pamiętamy jak śpiewaliśmy jak mieliśmy 20; no cóż punkt widzenia zmienia się wraz z punktem leżenia ; ciekawe co bedziemy mówić po 40 jak to co????? ze po 40-stce to dopiero jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi z zakupami dobry pomysl tylko miejsca brak ,a moja druga polowa kupuje mi nowa szafe chyba juz z rok albo dluzej ta to zaraz kupę ciuchów by nakupowała - kup sobie perfumy, lakier do paznokci, pomadkę, albo.......kolczyki - zajmują mniej miejsca i szafa nie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam w pochmurny czwartek......bedzie dzis padało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A zdarzyło się komuś przy odbiorze mieć wizytację z Nadzoru Budowlanego? mi powiedzial wprost inspektor ze nie maja czasu chodzic do indywidualnych czyli do pozostałych (tych z działalności) chodzą zawsze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 GrzegorzR działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A zdarzyło się komuś przy odbiorze mieć wizytację z Nadzoru Budowlanego? mi powiedzial wprost inspektor ze nie maja czasu chodzic do indywidualnych czyli do pozostałych (tych z działalności) chodzą zawsze?????? Didi wlasnie, powiedzial ze maja sporo do wizytowania innych obiektow, .....ale mysle ze mial na mysli duze hale ktore sie budują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a hala 150mkw w to się zalicza? wiem, że pewnie nie wiesz, ale oczekuję pocieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi nie wiem.....ale z tego co mowil ( bardzo miły jak na inspektora) to raczej myslal o duzych halach..... wiec ciut pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 znowu nie istnieja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi nie wiem.....ale z tego co mowil ( bardzo miły jak na inspektora) to raczej myslal o duzych halach..... wiec ciut pocieszam dzięki! jeszcze nie zaczęłam budować a już myślę o kontrolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam wszystkich GrzegorzR działają Zdecydowanie lepiej dzień się zaczyna jak się wie, że na budowie coś konkretnego się dzieje. A dla tych co są zainteresowani załączam zdjęcia tarasu, oczywiście do jego ostatecznego wyglądu jeszcz trochę brakuje Taras (1) Taras (2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi - nie za wcześnie się denerwujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi nie wiem.....ale z tego co mowil ( bardzo miły jak na inspektora) to raczej myslal o duzych halach..... wiec ciut pocieszam dzięki! jeszcze nie zaczęłam budować a już myślę o kontrolach no wlasnie zabieraj sie za budowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi - nie za wcześnie się denerwujesz ? pewnie, że za wcześnie! ale wiesz jak to jest, boimy się nieznanego, a jeszcze kontroli inspekcji budowlanej to ja nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts