bryta 15.09.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Twordo jesc moj pies od malenkosci zachowuje sie jak francuski poprzedni tez bokser to jak dostal duza kosc wolowa to byl spokoj przez trzy godziny a ten nawet na kosc nie spojrzy to mu nie smakuje a co innego to tez nie ale jak bylismy u Szwagerki to wszystko jadl lacznie z sucha karma kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.09.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 tomadyna, o pieprzu nic nie pisałam! Majeranek i tymianek natomiast są ziołami wspomagającymi trawienie. Gotowane nie znaczy miękkie: kości i chrząstki nawet ugotowane nie miękną! . Niezła jest też surowa marchew - nie tylko dla królików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tez zrobie sobie kawki . troche mnie wk..... Euro po 3,8 zl a ja musze zaplacic druga rate za dzialke a zarabiam ocz w euro Pogielo czy to dlatego ze wybory??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 tomadyna, o pieprzu nic nie pisałam! Majeranek i tymianek natomiast są ziołami wspomagającymi trawienie. Gotowane nie znaczy miękkie: kości i chrząstki nawet ugotowane nie miękną! . Niezła jest też surowa marchew - nie tylko dla królików. Maggie sorry jeśli Cię ubodłem ale nie taka była moja intencja - tak po prostu przytoczyłem Ciebie choć wiele osób pisało o gotowanym jedzeniu. Sorki. W mojej wypowiedzi nie chodziło o kości a raczej o dobrą suchą karmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam przy wodzie mineralnej bryta, zapach z pyska zależy też od podawanego jedzonka. Po suchej karmie jest zdecydowanie bardziej smrodliwy. Staram się więc - w miarę możliwości - gotować naszemu Lolkowi sama jedzenie, dodając np. ziół (majeranek, tymianek itp.). Trochę pomaga. Majeranek , tymianek, sól , pieprz ???? Dobre zaznaczam dobre jedzenie dla zwierząt (i nie mam tu na myśli Pedigree - tak to się chyba pisze) jest: 1) bez przypraw 2) jest twarde by podczas gryzienia oczyszczały się ząbki pieska My jemy miękko i myjemy ząbki. Nasz piesek powinien mieć twardo bo nie myjemy mu ząbków. Ale to oczywiście wielkie spłaszczenie tematu. dobre jedzenie to Eukanuba albo purinka - ale to ciut drozsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tez zrobie sobie kawki . troche mnie wk..... Euro po 3,8 zl a ja musze zaplacic druga rate za dzialke a zarabiam ocz w euro Pogielo czy to dlatego ze wybory??? wybory...a zielony 3,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 15.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam wieczorkiem Chyba pomału jesień się zbliża... bryyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tez zrobie sobie kawki . troche mnie wk..... Euro po 3,8 zl a ja musze zaplacic druga rate za dzialke a zarabiam ocz w euro Pogielo czy to dlatego ze wybory??? To tak jak ja. To dlatego, ze rynek liczy na kolejne obniżki stóp procentowych. Wybory mają tu o tyle znaczenie, że wygra opcja na którą przychylnie patrzy zagranica. Więc brak ryzyka politycznego. Na obecnych poziomach jest wsparcie. Licze na to, że będzie obronione i euro nie przebije go w dół (a przynajmniej nie w najbliższych tygodniach). Jeśli przebije, to droga do dalszych spadków pozostaje otwarta. Naprawde wk... to ja byłem, gdy euro było po 3,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam wieczorowo. Znów drink i przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam wieczorowo. Znów drink i przed kompem A ja witam porankowo. znow kawa i przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam wszystkich Już prawie godzina 9, a pusto jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witam dzis..... mokro......no ale tym razem to dobrze- nawoz jesienny na trawce zalrgal od 1 dnia nie chcialo mi sie podlewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Właściwie to nie bardzo jest się z czego cieszyć . Przy takiej pogodzie to pewnie przy więźbie nie będą nic robić, a biorąc pod uwagę, że tempo nie jest imponujące to mogę się spodziewać, że kolejne dni ulecą. Straszna szkoda, że jak była dobra pogoda to nie było więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam piątkowo. Jakieś pozytywy takiej pogody trzeba znaleźć -> może grzyby urosną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witajcie, ale mokro! GrzegorzR, od jutra ma przestać padać, pewnie przestój na budowie nie będzie długi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Maggie mam nadzieję, koniec września zbliża się wielkimi krokami, a do końca września chcę mieć stan surowy zamknięty. A może już dziś przestanie padać, tak jakby jaśniej się robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witajcie od jutra nie pada i tak ma być przez dwa tygodnie - słonko i tylko trochę chłodno na tej stronce są dobre prognozy http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;PL;-;SZCZECIN;&metric=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Euro po 3,8 zl a ja musze zaplacic druga rate za dzialke a zarabiam ocz w euro A ja jadę do Włoch Euro 3,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Didi, to gratulki, zawsze to więcej kaski na przepyszne włoskie winko fajnie macie że jedziecie - dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts