rrmi. 18.09.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 witam Was szczecinianie prosze agniesie o kontakt , juz Ona wie dlaczego Tesko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.09.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam wszystkich w poniedziałek po pracowitej sobocie i niedzieli. Pozwolenie na budowę już nabiera mocy a ja wprawiam się przy murkach oporowych. A wogóle jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Już wiem że niejesteś sama bo widziałam .Chocież to teraz tak szybko nie zasiądziesz do internetu. i wszystko jasne witam poniedziałkowo. oj tydzień będę miała wyjazdowy. jutro poznań, czwartek, piątek j.góra. najgorsze, że dwa razy będę musiała wstać w okolicach 5-tej, a może i 4-tej rano brrrr..... pozdrawiam wszystkich i Teskę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam wszystkich po leniwym lykendziku!!! Szukam ekipy do wykanczania: czyli gladz, scieranie, kafle, ewentualnie malowanie.... dobrzy, szybcy po doswiadczeniach niekoniecznie tani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam wszystkich. Wlasnie zaczelam porzadki tzn. chowam letnie rzeczy i sie zastanawiam czy nie za szybko A w niemczech byly wybory i nic a ja tak nie lubie szredera A teraz beda nasze wybory ( i mi sie marzy brak biurokracji tak np :pozwolenie budowlane w 3 dni ) A tu pewnie wyjdzie ze tylko obiecuja i obiecuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witajcie w poniedziałek, bryta: no, nam Schröder nie grozi , choć jesteśmy po tej "niesłusznej" stronie Odry A u mnie w domku sublokatorzy - myszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Magito moze kotek by pomogl no chyba ze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 mam psa , dlatego kotek niestety nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 19.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witajcie! Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak ma wyglądać tzw. wiecha? Akurat w najbliższy weekend przede mną to wydarzenie i nie wiem czy wystarczy po prostu dużo napojów oraz np. grill? Napiszcie co myślicie, jak u Was to wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ja zrobiłam baardzo wypasopna wiechę: skrzynka dobrego piwka, kurczaczki i jeszxcze po flaszce, ale wiechy...nie zobaczyłam Moze uda mi sie ja od nich wyciągnąć - lepiej późno, niz wcale. Tak więc Grzesiu: z rączki do rączki: ty i m "wiechę", a oni tobie wiechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Moje gratulacje Grzegorz z powodu wiechy. Nie stety nie wspomogę Cię żadną radą bo nie mam w tym zakresie dośwaidczenie. Ponadto pewnie co ekipa to obyczaj. Osobiście nie przesadzałbym z tymi napojami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 19.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ja zrobiłam baardzo wypasopna wiechę: skrzynka dobrego piwka, kurczaczki i jeszxcze po flaszce, ale wiechy...nie zobaczyłam Moze uda mi sie ja od nich wyciągnąć - lepiej późno, niz wcale. Tak więc Grzesiu: z rączki do rączki: ty i m "wiechę", a oni tobie wiechę. A powiedz proszę, zapraszałaś oprócz Wykonawców też rodzinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Grzesiu ogladalam twoja strone ,czy jestes zadowolony z swoich gorali czy moglbys mi podac na nich namiary na priv . Co prawda z budowa rusze moze za 2 -3 lata . Jak z jakoscia i cena ? Ps . z tego co ja wiem bliska rodzine tez sie zaprasza i np po lampce szampana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tak sobie zaglądam raz na jakiś czas na forum i zauważam, że praktycznie zupełnie wypadłam stąd. Szkoda, jednak brak czasu i wybudowany dom zrobił swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 19.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Grzesiu ogladalam twoja strone ,czy jestes zadowolony z swoich gorali czy moglbys mi podac na nich namiary na priv . Co prawda z budowa rusze moze za 2 -3 lata . Jak z jakoscia i cena ? Ps . z tego co ja wiem bliska rodzine tez sie zaprasza i np po lampce szampana. Tak, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że tak właśnie powinna wyglądać współpraca pomiędzy Inwestorem a Wykonawcą oraz budowa... Namiary wysyłam zgodnie z prośbą na priva, choć Klaus umieścił Go już na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 S.P. - witamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts