agniesia 22.09.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Słuchajcie, słuchajcie!!! Mam wiechę! Byłem dzisiaj i widziałem... Uczucie wspaniałe! Na stronce zaktualizowałem zdjęcia więc zapraszam... Człowiek żyje dla takich chwil o raju, ale masz fajnie, gratulacje, to juz prawie caly dom masz, ja sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.09.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Mamy TTYYYNNNKKKII i teraz prośba do Was - polećcie jakiegoś mistrza od ogrzewania gazowego a obdzwoniłeś już te z biało-czarnej listy wykonawców - trochę się ich tam nazbierało Może nie aż tyle, ale pan Pańka jest na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.09.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Pierwsza!! witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witam piątkowo! z lewobrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 cześć wszystkim!martelia zerknij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witam grupkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Teska - w domu komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Delfiku spóźnione życzenia urodzinowe, dużo zdrówka, radości, spełanienia marzeń no i przede wszystkim szybkiej przeprowadzki do wymarzonego , własnego domku http://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 A tak wyglądał wczoraj nasz dach Więźba (1) Więźba (2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Mamy TTYYYNNNKKKII i teraz prośba do Was - polećcie jakiegoś mistrza od ogrzewania gazowego a obdzwoniłeś już te z biało-czarnej listy wykonawców - trochę się ich tam nazbierało Może nie aż tyle, ale pan Pańka jest na pewno Obdzwoniłem, ale ciężko się wybiera mając do wyboru tylko 1 ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. dziekuję na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dzien doberek!!! Delfiku - spoznione bo wczoraj juz kompa nie ogladalam ale szczere od prawej strony OdryWSZYSTKIEEEEEEEEGO NAJ...NAJ...NAJ...NAJ....LEPSZEGO obys do konca miala takie szczescie do ekip i oby z daleka omijaly Cie paproki!! Zdrowka pociechy z chlopaczkow malych no i tego duuuuzzzzzzeeeego! No i wygranej w totolotka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 delf - wszystkiego najlepszego z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Ja chyba wcześniej ruszyłem, bo na naszą budowę ekipa weszła 9 lipca, ale mieli kilka przestojów, ostatnio czekali na materiał na więźbę 2 tygodnie. Co do dalszych prac to oczywiście będę robił kolejne prace. Do końca roku chciałbym skończyć budynek. Zaraz po wstawieniu okien i drzwi powinny ruszyć prace związane z ociepleniem zewnętrznym i elewacją, w środku wykonanie elewacji, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Ja chyba wcześniej ruszyłem, bo na naszą budowę ekipa weszła 9 lipca, ale mieli kilka przestojów, ostatnio czekali na materiał na więźbę 2 tygodnie. Co do dalszych prac to oczywiście będę robił kolejne prace. Do końca roku chciałbym skończyć budynek. Zaraz po wstawieniu okien i drzwi powinny ruszyć prace związane z ociepleniem zewnętrznym i elewacją, w środku wykonanie elewacji, itd. No to się "nie ścigam" Ja po dachu stoję... chcę, żeby przez zimę mi się wszystko "ustało", przewietrzyło i na wiosnę przeschło. Dopiero wtedy ruszam do przodu . Niemniej rób rób, zbieraj doświadczenia, a na pewno Cię będę nagabywał. Tak a propos nie wiem czy zauważyłeś (-liście), że coraz więcej Grzegorzów jest na tym forum? Widać że Grześki to fajne chłopaki są A jakie zaradne! Pozdrawiam na weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witajcie, dziekuje za życzenia, trochę je z Was wyciągnęłam ale i tak jest mi niezmiernie miło!! Dziekuję prawej i lewej stronie...prawej bardziej....żartowałam zbigx nie zauwazyłeś, że skopiowałam twoją wypowiedź? Myslałam, że będzie zabawnie, nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pozdrawiam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts