Maggie 23.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ja tez pozdrawiam, tym razem z cieplego i slonecznego Hanoweru. Kurka, nie maja tu polskiej czcionki! Delfiku, wszystkiego naj, naj, naj!!! Nikt nie zauwazyl, ze naklikalismy 400 stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 PRAWOBRZEZE GOOOOOOOORRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witajcie, dziekuje za życzenia, trochę je z Was wyciągnęłam ale i tak jest mi niezmiernie miło!! Dziekuję prawej i lewej stronie...prawej bardziej....żartowałam zbigx nie zauwazyłeś, że skopiowałam twoją wypowiedź? Myslałam, że będzie zabawnie, nie było zauważyłem, ale nie chciałem wyjść na gościa co pyta a nie przeglądał wcześniej listy wykonawców, dlatego czym prędzej zgłaszałem, że czytałem o poleconym instatorze CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Sylwia Bzadzwoń do RENT Nieruchomości oni sprzedają w Załomiu działki, poza tym napewno można kupić działki w Rurzycy.GrzesiekB, GrzegorzR gratulacjeDelf wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzinek od sąsiadki z Załomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 zapewne nikt nie zauważył jaką mamy piękną pogodę a na pewno na lewobrzeżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Dziekuje jeszcze raz za życzenia zbigx wybaczamy mniejsza zbrodnia jest nie zaglądanie na Listę wykonawców niz brak poczucia humoru SylwiaB uważaj na Rent Nieruchomości - mi sprzedawali działki dawno juz sprzedane co do pogody - bodekku- fakt na lewobrzezu ładna, widze za oknem, ale tak sobie myśle, że na prawobrzeżu - tam dopiero musi byc dzisiaj ładna pogoda!! Grześki gratuluję postępów, jak wiecha się udała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 delf - tak sądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 24.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Witam w ten słoneczny dzień Iwa-k dzięki za radę już u nich byłam Delf W 100 % się z Tobą zgadzam. Parę miesiący temu byłam w ich biurze- porażka na całej linii... Sprzedają coś czego już nie ma, ukrywają dodatkowe koszty ( vat, prowizja- chociaż przez telefon,twierdzą, że to cena np z prowizją), działka uzbrojona dla nich to ziemia z prądem w drodze w odległości 100 m itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Witam czwartkowo. Właśnie dostałem informację iż mój nowy adres to będzie Miętowa 20 . Oczywiście jak zaprojektuję, osiwieję, wybuduję i zamieszkam A jak to się ustala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 -dach dwuspadowy (już sie przyzwyczaiłem-liśmy ) -budynek kalenicą do drogi( czyli dom stoi bokiem do drogi ) -kolor dachu-odcienie brązu i czerwieni( chcieliśmy grafit lub ciemny granat) ale nie pękamy -będzie dobrze Pewnie, że będzie dobrze. Ja bym był za tym żeby plany zagospodarowania wszędzie były takie szczegółowe. Przynajmiej mielibyśmy jakiś ład architektoniczny a nie te koszmarne wynużenia zakompleksionych inwestorów, którzy odreagowują na budowie własnego domu czyniąc go przy okazji uciążliwym wizualnie dla otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Dzisiaj z ciężkim sercem musiałam zrezygnować z ziemi w Dobrej... Ale mi smutno.... A na Bezrzeczu nic nie znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jeśli jesteś zainteresowana działką na "świetnym" prawym brzegu to na pewno znajdziesz działkę w Kliniskach, lub kawałek dalej w Rurzucy Są też bliżej w Jezierzycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Słuchajcie, słuchajcie!!! Mam wiechę! Byłem dzisiaj i widziałem... Uczucie wspaniałe! Na stronce zaktualizowałem zdjęcia więc zapraszam... Człowiek żyje dla takich chwil Cieszę się razem z Tobą. No a teraz dalej szybko do przodu. Przy okazji Ci powiem, że twój wykonawca dał mi ceną jakoś tak lekko zaporową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 A tak wyglądał wczoraj nasz dach Więźba (1) Więźba (2) A dachóweczki już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. Masz namiary? Daj na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Zdrowka pociechy z chlopaczkow malych no i tego duuuuzzzzzzeeeego! A mówią, że "size doesn't matter". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 dziekuje za życzenia, trochę je z Was wyciągnęłam ale i tak jest mi niezmiernie miło!! Dziekuję prawej i lewej stronie...prawej bardziej....żartowałam Delfiku, wszystkiego najlepszego i ode mnie. A z jakiej to było okazji bo nie doczytałm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Ale się napisałem - za wszystkie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Słuchajcie, słuchajcie!!! Mam wiechę! Byłem dzisiaj i widziałem... Uczucie wspaniałe! Na stronce zaktualizowałem zdjęcia więc zapraszam... Człowiek żyje dla takich chwil Cieszę się razem z Tobą. No a teraz dalej szybko do przodu. Przy okazji Ci powiem, że twój wykonawca dał mi ceną jakoś tak lekko zaporową. Dobrzy się cenią... niestety coraz częściej mam wrażenie że jest to efekt poleceń z "listy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts