Jasiu 23.02.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Byliśmy. Przez te folie na oknach nie mogliśmy trafić - okna z większej odległości wyglądają na białe. Błocko też niezgorsze A tak przy okazji jaka masz dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Jasiu..no tak zapomniałam powiedziec ze jeszcze jest folia., jak zrobi sie cieplej i ja sciagne to zapraszam Błocko....okropienstwo..ale podobno wszedzie tak jest..na wiosne wysypiemy zuzlem czy czyms podobnym... a dachówka euronit hmm..pytanko..ładna czy nie:smile: Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 24.02.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Ładna Zrobiliśmy zdjęcia - jak chcesz możemy opublikowac A pytałem się bo małżowina po pierwszym kuknięciu zrobiła mine flachowca i rzuciła "euronit, falista - poznaje po wywietrzakach" BTW. Po drodze spotkaliśmy dwóch misiów w czarnym mercedesie ze srebrnym bagażnikiem na dachu. Znasz ich może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 JASIU TY NIE ZARTUJ....NIE ZNAM!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 24.02.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 OK. To byli koledzy z liceum - przez moment miałem podejrzenie, że być może znamy się lepiej niż nam się wydaje. Tak czy siak są/będą to Twoi sąsiedzi (a przynajmniej jeden z nich) bo nikt przy zdrowych zmysłach nie pakowałby się w to błocko bez potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 JASIU A byc moze sie znamy:smile: z liceum pewnie nie..bo u mnie był Jeden facet w klasie.. JEDNAK KUPUJA TE DZIAŁECZKI????? Bo mieli zadzwonic do mnie i cisza, myslałam ze facet jednak im nie sprzeda...Milusia wiadomosc od rana MAM SASIADÓW:smile: chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 24.02.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Spotykajmy się i to szybko. Zaczynam budowę na wiosnę i bardzo mi się przyda wymiana doświadczeń i rady bardziej zaawansowanych inwestorów. Oby tylko spotkanie na spotkanie można bylo dojechać jakimś środkiem komunikacji jakoż,że własnego nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 ano witamy w gronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 24.02.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 EWAR - za darmo nie ma nic - skoro Tobie sie spieszy to Ty zaproponuj czas i skory Ty nie masz transportu to Ty zaproponuj miejsce. Ja mam tylko 3 sugestie.1. W dzień powszedni może sie nie udać2. Potrzeba z tydzień czasu, żeby się "grono" zwiedziało i sobie powpisywało w kajeciki3. To musi być miejsce gdzie można swobodnie pogadać - żeby nas inni ie wyrzucili jak zaczniemy się sprzeczać o Ytong i Porotherm i żebyśmy nie musieli przekrzykiwac muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 tak sobie zagladam i zastanawiam sie ...gdzie jest pozostała czesc naszych budujacych.....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 25.02.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Na budowie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 :smile: pewnikiem..sama tam jezdze:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 25.02.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Pobudka śpiochy !!! Wiosna idzie http://www.wetterzentrale.de/pics/MS_Berlin_avn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 własnie i podobno deszcz ma padac:sad: utopię sie:sad: oby szybciutko schło... Jasiu...cos tu pusto...my dwa budowlance:smile: tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.02.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Nie prawda Teska że tylko wy dwoje, ja też śledze co tu sie dzieje, ale ostatnio ostro biegam za ekipą budowlana...wiec sama rozumiesz ze trochem zajętymaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Maksiu powodzonka:smile: a i poczytaj o pomysle Jasia coby spotkanko grupowe zrobic..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.02.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Jak mówił nasz prezydent "jestem za, a nawet przeciw"!poważnie jestem za.. tylko to błoto mnie troche przerażamaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 26.02.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 OK. Coby się nie utopić to na razie proponuję spotkanie w lokalu.Restauracja Włoska na Wojska Polskiego obok NOTu, sobota, godzina 20.00. Muzyka nie za głośna, do jedzenia nie zmuszają, można się napić kawki i nie wyrzucą nas za głośne dyskusje.Ustosunkujcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 26.02.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Teraz to już przesadziliście. Od kilku godzin tu zaglądam i nic. Gdzie jesteście???? Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 26.02.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Ty to nerwus jesteś Włoską znamy i lubimy (pyszne canelloni i risotto ) - może być Sobota 20 też nam pasuje - jakby co nie będziesz już sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts