jolly 13.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Czupurku, no i tu musze Cie zmartwic... skoro chcesz uchylna... my takich nie produkujemy no i recznie obslugiwanych tez nie, ale wiesz co sprobuj np. w Stg tam maja i Hormana i Wisniowskiego uchylniaki, i takie juz dostaniesz za 1000 ale sorki bo nie rozumiem co z ta wysokoscia? my robimy na kazdy wymiar a oni nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 dzięki Jolly. no niby robią, ale moje wyiary im nie odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 bo to wlasnie maja do siebie te firmy ktore masowo sprzedaja standardowe wymiary a nietypowek im sie po prostu albo nie chce albo chca za to slona zaplate, dla nas np. kazdy wymiar jest standardowy, ale niestety my produkujemy troszeczke inne bramy.... ale musisz naciskac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ Na priva dam ci namiary na cenę 580 zł (w cenie transport) Czy ja też mogę liczyć na ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 13.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ Na priva dam ci namiary na cenę 580 zł (w cenie transport) Czy ja też mogę liczyć na ten namiar? Jasne, już wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Tez witam Wszystkich Jolly , Czupurku naprawde tak zle jest z wykonawcami to trzeba miec nerwy ze stali . Czupurku ale twoj ogrod zimowy jest super tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Bryta - dzięki, ale zazdrościć nie ma czego. dopiero czeka na urządzenie, w blizej nie określonej przyszłosci. na dzisiaj tylko parę kwiatków i parę starych gratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Grzesiu dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witam czwartkowo jestem zła muszę kupić bramę garażową, ale podejście sprzedawców mnie po prostu osłabia. albo proponują wyłącznie górną półkę, albo bredzą, że coś się nie da, a zainteresowanie równoważy z zerem. brrr... no to, zwracam się o pomoc. proszę o namiarki na jakiś konkretnych ludzi sprzedających bramy garażowe. plizzzz mam nadzieję, że moja prośba nie zostanie bez echa. w końcu na parę zapytań też odpowiedziałam pozdrawiam wszystkich Ostatnio czytałem chyba w Wyborczej że Harman ma promocje na bramy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 czupurek - ja brałem w Bramoncie na Dąbrowskiego bardzo dobra obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 jolly - współczuję też to przerabiałem aż wywaliłem wszystkich na zbity p..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 dzięki za odzew. popróbuję dziś i jutro. a nuż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ Na priva dam ci namiary na cenę 580 zł (w cenie transport) Czy ja też mogę liczyć na ten namiar? To ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witam wszystkich! Jooly wspólczuję ale na szczęście to niedługo minie i będzie wreszcie upragniona przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 no to spadam pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.10.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 no to, zwracam się o pomoc. proszę o namiarki na jakiś konkretnych ludzi sprzedających bramy garażowe. plizzzz mam nadzieję, że moja prośba nie zostanie bez echa. w końcu na parę zapytań też odpowiedziałam Idź do Hoermana. Są w miarę normalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.10.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Hormana i Wisniowskiego uchylniaki, i takie juz dostaniesz za 1000 ale sorki bo nie rozumiem co z ta wysokoscia? my robimy na kazdy wymiar a oni nie????? A jakie Wy robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 13.10.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witam wszystkich! Jooly wspólczuję ale na szczęście to niedługo minie i będzie wreszcie upragniona przeprowadzka. Na pocieszenie moge powiedziec, ze pomimo wielkiej starannosci tez PGR wpuscilem na czesc robot. Najgorsze jest to, ze nawet takie patalachy nie narzekaja dzisiaj na brak zlecen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 13.10.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Statek typu seismic/survay. Krecimy sie teraz glownie kolo angolii SE atlantyk. Jestem z 'gory' - mam nadzieje, ze to wlasciwa odpowiedz o tez tam bylem, tylko ze na ladzie, zreszta moze wroce niedlugo pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts