Teska 21.10.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Gdybym wiedział, że tak to będzie wygladać to wybrałbym chyba kogoś innego. A teraz to czekam i przesuwa się termin robienia posadzek. Grzegorz a co tym razem???? dzis cos pali sie swiatło u Ciebie...wiec moze sa? musisz byc upierdliwy tak jak mowilam....ech fachowcy No mam nadzieję, że w końcu robią, wczoraj wieczorkiem byłem i okazało się, że poza tym, że sie spotkalismy na budowie, to palcem nie kiwneli, jakby dzisiaj nie rozpoczeli, to bym był już wściekły . Zajadę popatrzeć ale później. A swoją drogą to miło, jak można już u siebie swiatło zapalić . Pierwsza żarówka już jest. no tak...swieci sie.... a faceci sa...stoi samochod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam piątkowo całą grupkę...... no grypa sobie poszła a do kogo ano nie wiem....chyb jednak do nikogo, z domku nie wychodziłam...dzis inauguracja- jade do gminy wiec moze tam ja zostawie wojtowi??? temu słynnemu wójtowi z wyjazdu do Brukseli? to był starosta a no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam piątkowo całą grupkę...... no grypa sobie poszła a do kogo ano nie wiem....chyb jednak do nikogo, z domku nie wychodziłam...dzis inauguracja- jade do gminy wiec moze tam ja zostawie wojtowi??? temu słynnemu wójtowi z wyjazdu do Brukseli? to był starosta a no tak ale ogólnie to sie panowie napili....hmmm słabi jacyś nie?? po dwoch piwkach a ledwo na nogach stali....az mi głupio było ogladać...bo nawet ja po dwoch piwkach trzymam sie na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 no tak...swieci sie.... a faceci sa...stoi samochod.... Jak czerwony bus Ranault Trafic, to oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam piątkowo całą grupkę...... no grypa sobie poszła a do kogo ano nie wiem....chyb jednak do nikogo, z domku nie wychodziłam...dzis inauguracja- jade do gminy wiec moze tam ja zostawie wojtowi??? temu słynnemu wójtowi z wyjazdu do Brukseli? to był starosta a no tak ale ogólnie to sie panowie napili....hmmm słabi jacyś nie?? po dwoch piwkach a ledwo na nogach stali....az mi głupio było ogladać...bo nawet ja po dwoch piwkach trzymam sie na nogach to pewnie młodzież więcej wypiła na tej wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 no tak...swieci sie.... a faceci sa...stoi samochod.... Jak czerwony bus Ranault Trafic, to oni. oni, oni widziałam własnie młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... ech,......to moze kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 udało się........ w sobotę już mam mieć nowy program więc będę działać na nowym kompie a stary.....cóż....albo strych, albo......za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... ech,......to moze kawki? kochana..... kawkę to ja pijam o świcie...... wczoraj po kawce miałam ciśnienie......98/55....... ja jestem z niskociśnieniowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 a teraz....po kawce i zdenerwowaniu z powodu kompa mam ciśnienie 99/63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 udało się........ w sobotę już mam mieć nowy program więc będę działać na nowym kompie a stary.....cóż....albo strych, albo......za okno oddaj do domu dziecka w Zdrojach, dzieci bedą wdzięczne.... oj wątpię czy z ośmioletniego złoma byłyby zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... ech,......to moze kawki? kochana..... kawkę to ja pijam o świcie...... wczoraj po kawce miałam ciśnienie......98/55....... ja jestem z niskociśnieniowców hahaha to ja tez.....z tego powodu udałam sie na zalecenie rodzinnego do kardiologa...a on do mnie...czy pani zyje????? prosze sie poruszyc...a cisnienie 80-50....no nic przy 120-80 umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 udało się........ w sobotę już mam mieć nowy program więc będę działać na nowym kompie a stary.....cóż....albo strych, albo......za okno oddaj do domu dziecka w Zdrojach, dzieci bedą wdzięczne.... oj wątpię czy z ośmioletniego złoma byłyby zadowolone Didi wiem co pisze....dla nas złom dla dzieci cudo....naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.10.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... ech,......to moze kawki? kochana..... kawkę to ja pijam o świcie...... wczoraj po kawce miałam ciśnienie......98/55....... ja jestem z niskociśnieniowców hahaha to ja tez.....z tego powodu udałam sie na zalecenie rodzinnego do kardiologa...a on do mnie...czy pani zyje????? prosze sie poruszyc...a cisnienie 80-50....no nic przy 120-80 umieram to ja pamiętam jak na zawodach sportowych po biegu na przełaj na 3km chcieli mnie wziąć na "reanimację" bo miałam 110/60 i puls 74 nie byli pewni czy żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zaraz chyba eksploduję ze złości znowu drukarka (w starym kompie) nie chce drukować - a nie mam tego programu w nowym kompie Didi raz, dwa ,trzy...głęboki oddech...... do tego już 4 razy komp zresetowany...... ech,......to moze kawki? kochana..... kawkę to ja pijam o świcie...... wczoraj po kawce miałam ciśnienie......98/55....... ja jestem z niskociśnieniowców hahaha to ja tez.....z tego powodu udałam sie na zalecenie rodzinnego do kardiologa...a on do mnie...czy pani zyje????? prosze sie poruszyc...a cisnienie 80-50....no nic przy 120-80 umieram to ja pamiętam jak na zawodach sportowych po biegu na przełaj na 3km chcieli mnie wziąć na "reanimację" bo miałam 110/60 i puls 74 nie byli pewni czy żyję hahahah no pięknie....ja tam dzis juz pije 2 kawke......zaraz sie wybieram do gminy..a tak mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 stnieją a jak tam nasz browarek??? musimy sie skrzyknąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 witam wszystkich Dzięki wszystkim. Melduję jakoś się trzymam, choć wieczorami w domu, oj ciężko, ciężko. wczoraj był chyba kryzys bo, na chłopaków nakrzyczałam, ot tak za całokształt. Teska - piwko owszem, chętnie. tylko muszę chwilkę poczekać, aż ten najwścieklejszy ciąg do fajek mnie opuści, bo inaczej to, wiesz: gadka, piwko i....fajeczka...i poszło..... pozdrowionka dla wszystkich, niedługo łikendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts