Maggie 21.10.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam, coś pusto dziś po porannym szczycie. Ale żenada z tymi starostami. Piękny przykład dla młodzieży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam, coś pusto dziś po porannym szczycie. Ale żenada z tymi starostami. Piękny przykład dla młodzieży ... Ciekawe, że oni w większości nie mają sobie nic do zarzucenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.10.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ciekawa jestem, czy będzie jakiś finał całej sprawy, czy się "rozejdzie po kościach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ciekawa jestem, czy będzie jakiś finał całej sprawy, czy się "rozejdzie po kościach"? Znając konsekwencje działaczy w wyciąganiu konsekwencji, to obawiam się, że odczekają jak sprawa przycichnie i pewnie większości jeżeli nawet nie wszystkim się upiecze, no bo przecież trudno skrzywdzić "swojego". Chciaż mam nadzieję, że się myślę i na pełnych oburzenia reakcjach się nie skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 coś cicho ? czyżby przygotowania do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 21.10.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Czesc wszystkim Uff... w poniedziałek odbieramy projekt Miała być budowana "Manuela" z Archetonu jednak po przemyśleniach i wypiciu sporej ilości "eliksirów doradczych" zdecydowaliśmy sie na projekt z pracowni Wunsch i Wolanowski -WW 208 http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=36 będzie oczywiście dość sporo zmian ( przeniesienie kominka ( w to miejsce przewidujemy wpasowanie WC dla gości), scalenie dwóch łazienek w jedną itp.) pozdrawiamy grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.10.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam wszystkich, Ja płaciłam za piasek zasypowy (tzw. pospółka) 400zł za samochód Tatra To chyba sobie w łeb strzelę . Wyliczyłam, że potrzebuję co najmniej 40 kursów. Hmm, to może zakończę budowę na etapie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.10.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 trobe - miałem ofertę 200 zł za Tatrę - piasek zasypowy. To już brzmi lepiej, odstrzelę sobie tylko połowę głowy. Proszę o namiary. Ile (tak naprawdę) mieści się na Tatrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 21.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 21.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dołączam się również do niedawnego zapytania o czarnoziem... Czy ktoś ma namiary na tani czarnoziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 22.10.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam Wszystkich! Po ponad 13 miesiącach i ponad 1000zł w znaczkach skarbowych i opłatach przyłączeniowych mam: POZWOLENIE NA BUDOWĘ Super- gratulacje , a my nadal czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 witam wszystkich Dzięki wszystkim. Melduję jakoś się trzymam, choć wieczorami w domu, oj ciężko, ciężko. wczoraj był chyba kryzys bo, na chłopaków nakrzyczałam, ot tak za całokształt. Teska - piwko owszem, chętnie. tylko muszę chwilkę poczekać, aż ten najwścieklejszy ciąg do fajek mnie opuści, bo inaczej to, wiesz: gadka, piwko i....fajeczka...i poszło..... pozdrowionka dla wszystkich, niedługo łikendzik no masz rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam Wszystkich! Po ponad 13 miesiącach i ponad 1000zł w znaczkach skarbowych i opłatach przyłączeniowych mam: POZWOLENIE NA BUDOWĘ Super- gratulacje , a my nadal czekamy. opozniają sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam deszczowo nasza grupkę......ale jakoś pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.10.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 ja też witam- u nas zaczyna przeświecać słoneczko Wczoraj byłam na spacerze a chłopcami i znaleźliśmy kilka grzybków. W domu kominek buzuje, 22 stopnie. Szkoda tylko, że znów małżowinek w pracy Miłego weekendu życzę. Didi- gratuluję pozyskania pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.10.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Pracowita dziś sobota! Odebrałam nowy program do firmy i zapoznaję się z nim ja chyba pracoholiczka jestem czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne GRATULACJE! Bardzo zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ja też się pochwalę. Między 20 a 21 października na mojej działce wykopano ogromny basen, wczoraj wyryto w nom korytarze(zamieniono basen w stanowisko archeologiczne) a dzisiaj zalano je rzeką wodoszczelnego betonu. Nareszcie coś widać (najbardziej dno kieszeni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts